tutturmuşsunuz bi geyiktir gidiyo sikecem forumunuda geyiğinide silin abi benim üyeliğimi
hayırdır sıkıntınmı var?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
orda burda heryerde geik yok arkadan konuşmuş yok gelmemiş etmemiş lannn senelerce yasadık bunu benimle denediini geçtiği söleyen it köpekle doluydu etraf sıkıntınız anlamıyorum ben sizi geik yapıosun konu piç oldu deyince suc olur evet
BEN kimseyi silmem isteyen girmez kimsenin atarını çekemicem sıkıntın varsa mustu MSNimde varsın semihe sil mil diceğine gelir kendin sölersin olur biter alırsın cvpını
not Mustu: ilk sana değildi lafım madem alındın kendin bilirsin
www.drecu.com
kimeyse lafınız söyleyinde anlasmazlık çıkmasın ozaman kimseye küfür etmek zorunda degilsiniz sonuçta tanıgımız insanlar gerginligi almak için arada bir makara olsn die bu tarz geyikler olur yanlısmıyım???
10 sayfa geyik ten temizleniyor HALA geyik dönüo uyuz oldum ne var bunda heryerde dönüo bıktım ya vallaha billlaaaha biktim
www.drecu.com
www.drecu.com
Bi tek benle denemeye korkuosun dimi cem abi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
Şu piyasada kendi zevki için aracını yapıp bozan hiçbir kini nefreti olmadan gazlayan adamlar zaten kendilerini belli ediyorlar, aşşağılık kompleksi olan insanlarda yemeyip içmeyip aç geziyorlar bir hırs uğruna alıyorlar sağın solun yaptığı arabaları millete atar gider yapıyorlar, benimde typer ım var ama kimseye atarım giderim olmaz çünkü ben elin adamını mutlu edicem diye kendi zevklerimden ödün veremem, sizin gibi insanlarlada her türlü gazlarım denerim muabbetimi ederim..Millet lafla egolarını tatmin ediyor, komedi başka hiçbişe değil..Abim ben Ankaradayım yolun düşerse yada illaki yolum düşer İstanbula gelirim deneriz gazlarız,maksat muhabbet.
US Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)