Yazık olmuş Allahtan kimseye birşey olmamış...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
burda arkadaşlar kimseyi suçlamayalım adam gaza gelmiş veya getirilmiş direksiyonu zayıf olabilir prof sürücüde olabilir kaza bu nerden ne zaman karşımıza çıkacagı kaçınılmaz allah kimsenin başına wermesin... yeri geliyor ben kendimden örnek weriyorum bir çogumuz hızlı araba kullanıyoruz biz bunlardan daha bir tehlikeli arabalar kullandıgımız oluyor hızlı araba kullanıpta rol yapıpda yavaş kullanan makas atmayanımız yok şimdi dogruya dogru burda hepimizin bir ders çıkarıp birazdaha dikkatli araba kulanalım benim düşüncem bu..
cordobaya yakın geçtide acaba sağındakine mi sürttü diye de düşünmüyo değilim umarım yolunda giden insanlara bir zararı olmamıştır
Evet haklısın dostum,
Makas atanlara kızıpta ben düz yolda basıyorum diye Roll yapan arkadaşlarımız kendilerini bu işten soyutlamasınlar...
Kazadır bu düz yolda hızlı bir şekilde giderken (180-200km) bir taş parçası sonucunda takla atılıp yoldan geçen masum insanlara zarar verilebilir...
Hız limitlerini aşan kurallara uymayan suçludur, Roll olsun Makas olsun fark etmez...
Sonuçta kimse başka bir insana bilerek ve isteyerek zarar vermek istemez...
Videodaki arkadaşta kızların gazına gelmiş bir kaza yaşamış...
Allah kimsenin başına vermesin...
Hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
seat ani fren yapınca..ciliocu paniklemiş galiba..geçmiş olsun..
Kamil makas atabilse nese dicez ama onuda atamıyo taksiler geçiyo benim anladıgım kadarıyla kızlarada hava atsın diye seatın kıçına kadar giriyo arkadaşlarını korkutsun diye tanponu yalatmaya çalışıo sonra aniden sağa kırıo biraz fazla kırıyo sonra tam kamyona çarpar gibi olcakmış gibi oluo tekrar sola kırıo frene basıo barıyere vuruyo ve kaçınılmaz son patlıo en güzelide disco topunun önünden geçmesi başlarda kızlar woaw diye bagrio şimdide yardım edin ohh
Keşke vursaymıs ama bu saaten sonra desek ne olurki... clio zaten direksiyonu o anda baya bi sert kırmış...
müzik tam fon müziği olmuş kazadan sonra özellikle çalan müzik o anın dehşetini göz önüne seriyo .
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
yol boş,trafik yok,acelen yok.makas atsan içim yanmayacak...
ne desek boş böle kafana geçirmeyince 1-2 kere akıllanmıyorsun
bu şekilde bir olayla ders almış (tır) umarım.cana gelmemiş sanırsam.buna şükür etsin.
araçta 99 clio sport gibi geldi.
yazık olmus gereksız haraketler bunlar
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
çalan müziklere ve tiplere bakılırsa apaçiler yine iş başında çok yazık bu tiplerin trafikte olması..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)