User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Ezeli Rakipler (di)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmpreza sahibi olarak Mustafa'nın söyledikleri takdire şayan gerçekten.. Kolay kolay kimse bunu söyleyemez hele bir de imprezası varsa...

ankara draglarında impreza vs evo karşılaşmalarında dikkatimi çeken hep şu olmuştu: mesafe biraz daha uzun olsa evo alacaktı, evo daha geç açılan ama daha ciğerli bir araba görüntüsü veriyordu drag'larda...

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suat yelpaze aynı aslına bakarsan zaten fabrıkasyon turbo araclar eskıden berı cok cok ıyı tune edılen evolar mevcut taa 5 serısıne dayanan .Subaru sureklı yerınde saydı ust uste senelerce 2,5 motor cıkardı hıc bı fark gorunmedı mıtsubıshı daha cok egıldı bu konulara bence evolar ınanılmaz guclere cıkabılıyor ams nın evoları mesela gecen sene mayısta buraya geldıler gıdemedım ama evo wrx wars vardı ams nın yanına yaklasan bı ımpreza cıkmadı . Hanı bende kullanıyorum ama bazen goruyoruz orda burda evolara laf soylenıor felan bence hıc deıl standartken bıle cok cok ustunlugu var evoların bızım araclarda n
    Geçen seneki evo impreza wars'ta Crawford'un imprezası bütün evoları geçmemişmiydi?En iyi zaman ondaydı diye hatırlıyorum.Ams yada dynojet'in evosuyla final yapmıştı hatta ondada geçmişti.Şu anda ams nin evosu 1/4 mile 'da crawford'un imprezasından 0.4 sn daha hızlı diye biliyorum(değişmediyse).
    Wrx ile kıyasladığında evonun çok üstün olduğu söylenebilir ama sti'dan kesinlikle çok üstün değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONER-VTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmpreza sahibi olarak Mustafa'nın söyledikleri takdire şayan gerçekten.. Kolay kolay kimse bunu söyleyemez hele bir de imprezası varsa...

ankara draglarında impreza vs evo karşılaşmalarında dikkatimi çeken hep şu olmuştu: mesafe biraz daha uzun olsa evo alacaktı, evo daha geç açılan ama daha ciğerli bir araba görüntüsü veriyordu drag'larda...
    evo yu övmemek mümkün degil çünkü subaru ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. evo suby yıllardır hep ufak atışmalar yapar ama 2side kardeş
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo nun rakıbı tabıkıde wrx deıl sacma olur cunku karsılastırmak..
    sti kesınlıkle gusel we basarılı bı arac ıkısıde aynı segmentte ama sonuca gelırsek aynı paralara evo harıkalar yaratırken stı ıcın cok daha fazla paralar harcanması gerekıyor..butun dunyada bu aynı..we dayanıklılık konusunda 4g63 makıneler efsanelesmıs wazıyetteler..boxer makınedekı yaglamadan kaynaklanan yuksek asınma problemlerı ıse hala cozulemedı we ömurlerı modifiye edıldıgı zaman ınanılmaz derecede kısalıo evo makınelerıne gore..
    bu arada ams evo 8 AMS Drag Car
    2003 Evolution VIII
    1013 Awhp
    Best 1/4: 8.97
    Best mph: 165.3
    (No Nitrous)
    saygılar

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen seneki evo impreza wars'ta Crawford'un imprezası bütün evoları geçmemişmiydi?En iyi zaman ondaydı diye hatırlıyorum.Ams yada dynojet'in evosuyla final yapmıştı hatta ondada geçmişti.Şu anda ams nin evosu 1/4 mile 'da crawford'un imprezasından 0.4 sn daha hızlı diye biliyorum(değişmediyse).
    Wrx ile kıyasladığında evonun çok üstün olduğu söylenebilir ama sti'dan kesinlikle çok üstün değil.
    valla nj englıshtown yarısında yagmur yagdı vıdeoalrı vardı yanlız crawford u gectıgı bulursam koyarım ..

bıde yanlıs anlasılmıs heralde wrx le kıyaslamıorum ben evoları kıyaslanmaz zatn stıla da motorlarını kıyaslıorum ha bıde awd sıstemlerını kıyaslayabılırız ıstersenız bu ıkısındede ustun oldugunu kendı fıkrımce belırtmek ısterım
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)