alıozmu kanka 335 ? :D
Printable View
Şu anda 0,8 bar basınç basıyorım map 7 de 1.5 bar basınç basacağım intercooler ile 500hp civarına çıkıyor araba yüksek oktanda güçte artıyor.
Kardeşim 10.000$ a m3 e supercharger takabiliyosun m5 charger fiyatları nedir?
Bu arada cupra & m5 & 335 videosu eklendi.
getir bana m5 10.000$ a sc lerim ben sıkıntı yok :) hazır kitlere dağ dayanmaz.
sen 335i yi nası 1000hp yaptın onu anlat
Çarşı karışmış yine :)
Adamın bahsettiği kit;
http://www.estrictlyforeign.com/G-PO...0.060.035d.htm
40.000$
maşşallh güzel denemeler oldu ama işte erken cıkmanın zararları top speed deneyemedık inş bidahaki sefere top speed denenir ozmn görürüz arabalar ansıl die..
500 hp nasıl olucak önce onu bir anlatsın
M5 i böle gecen bir 3.35 sulhinin subaru yu da gecer anlamına geliyor
sacmalamayalım Allahınızı severseniz
M5 nere 3.35 nere
sanki hiç binmedik 3.35 e
armaganın aracının videoları mevcut onda cooler da vardı map 7 de vardı
yürüdügü araclarda belli M5 gecebilcek kapasitede araclarmı ?
http://burgertuning.com/images/jb3_max_power.jpgAlıntı:
Looking for maximum horsepower for your 135i or 335i? Our 135i made 440rwhp / 426rwtq using the JB3 with a race gas map, Riss Racing downpipes, Riss Racing catback, Code3 intercooler, and the BMS dual cone intake
Yani uzatmaya gerek yok daha fazla araştırma yaparsan sen daha çok şey öğrenirsin burda amacım seni rencide etmek degil
sadece beygirlerin bukadar kolay alınamıyacagı
öle bir program atıosun zaten 50 60 hp alıosun 3.35 den
nerdeyse turbolar maksimum perfomansında uflüolar
sonra cooler takıosun havayı sogutmak için sana ekstra bir hp si cok cok fazla olmuyor
ama daha saglıklı daha soguk kullanıyorsun
map 7 ile basınc actıgın zaman da turbolarına gereksiz sıcak üfleticeksin belli bir devirden sonra
cünkü turboların küçücük boşuna zorlucaksın buda aracında güç kaybına neden olucak
olay bukadar basit
ama turbolarını büyütürsün basınc olarak da 1 bar basarsın daha hızlı olursun ozaman 500 hp de olursun
Yav nerde ölçülmüş :)
neye göre konuşuyorsun anlamıyorum
koydugun dyno sheet 450 hp
sen armaganınkisi 490 dı diyorsun :)
ben sana açık bişi söliyeyim
sen aracını bitir E60 M5 eger böle geciyorsan zaten
GT30R lı bütün turbo vtecleri
GT30R lı bütün imprezaları
GT30R lı bütün evoları
gecersin
butun araclara masallah ama kafama takılan bısey var.. 335ın kadran vıdeosunu ızledıgımde benım aracımın ondan hızlı oldugunu dusundum ama e60 m5 gecebılcegıme ıhtımal vermıyorum:D hızlı arac e60 m5 100 200 db olcusu 8.50 9 arasında cıkar.. ızledıgım vıdeodada 335ın cıkıcagı max deger db ıle 11.50 12 sanıye arası dıe dusundum.. m5 m moduna almamıs olabılır mı??
tekrardan masalllah..
Ben insanların dediklerine göre konuşurum sen aracım 800 hp diyorsan benim için o araç 800 hpdir.Sık elemem yok o öyle değildir böyledir demem. Dyno verisinde arka tekerlek beygiri ölçmüşler açıklamayada tekerlek beygiri demişler ben armağanın tekerlek beygirini değil motor gücünü söyledim. Tamam neyse konuyu uzatmıyorum araca M logosu takıyorum 700 hp olacak benim aracım. Var mı ötesi bana göre öyle bitsin deneriz görürüz. Ben verilere göre yorum yapıyorum.
video yandan çekildiği için tam 200 ün üstüne geldiği anı ölçme 200 ün üstüne tekabül ediyor o an. 1 sn de 100 de 11. sn de 200 ün üstünde oluyor drift boxlada ölçmek lazım ama doğru diyorsun. video sürücü koltuğundan çekildiği için açıyıda hesaba katmak lazım.
neden sinirleniyorsun anlamadım ?
herşeyi demye serbst sin eyvallah
ama burası bir forum
herkesin dogruyu yanlışı ögrenmesi lazım
Dyno jet cıktısında RWHP yazmıyor dikkat edersen WHP de yazmıyor direk HP yazıyor
İnşallah 1001 HP olsun ben senden daha çok isterim güçlü olmasını
herşeyin tam oldugu zaman bir özel mesaj da bana atarsın
tam senlik bir arac var su an bende
SC6262 0.6 bar 1950cc vtec
350 hp falandır tahmini dener görürüz
Tolganın vtec ile deneyecem ondan sonra görürüz zaten. Ben okuduklarıma göre yorum yapıyorum sinirlenmiyorum daha önceden 335 yapmadım o yüzden yazılanları baz alıyorum. Yaptıktan sonra zaten ben açıklarım ben yalan söylemem bazı şeyleride abartmam. Yanlış anlama beni sana sinirlenmiyorum yol gösterdiğin için de teşekkür ederim.
M5 le tam anlamıyla deneyemedik ilk başında da yazdım geçtim demedim önüme 320 çıktı çıktı 190 da durmak zorunda kaldım o sürata kadarda 1.5 2 boy fardı aramızda devam edip 280 e kadar sıkmak istedim dedim. Okumak lazım. Yazdığım şey çevrildi çevrildi m5 geçtim oldu.
Maşallah olgar araban cok guzel, vıdeoları ben ızleyemıyorum şuan ama atasehırde ızledım, 3tane fazla vıdeo olcak bıde senle en az 7kez denedık,
bende arabamı anlatıyım:) olgarla gıdıs yolunda tek tek denedıgımızde 5 vıtes bende sonuna kadar onde oluyodum cok az(230km/h),
2-3kere denedık, gıderken e60 m5le 3de 90da bastık ben 3de basıyorum dedım 90gıbı 2demı bastı 3demı m5 bılmıyorum ama 5sonuna dogru bende 230gıbı 1 1.5boy one cıkıyorum gelıyo gecıyo acılmaya baslıyo bayagı,
sonra sc s2000 denedık 3aldım yıne 80-90gıbı s2000 de 2 de bastı basarbasmaz one cıkıyorum 1boy 4attıgımda s2k da 3atınca gelıyo yarım boy one gecıyo du yol bıttı, 2denemede yıne aynı hızda bastık yıne one cıktım s2k 3atarken şanzımanı kırdı sanırım:(
sonra olgar 2-2 deneyelım vıdeo cekelım dedı 2-2 en az 4-5kere denedık kafa kafaya gıttık cogunda, 5sonu 7100devır gıbı bende vıteslerı bıtırdım 6cekemedım hıc, bıkere ben 1boy one cıktım 5sonu fark aynı kaldı, son denemedede olgar kafadan one cıktı 1boy 5bıtırırken yaklasıyodum yol bıttı, kaldı olgarla 6vıtesı merak edıyorum270 280gıbı basa bılsek merek edıyorum sonucu,
Reşit 5 bitirirken yaklaşamıyorsun 1. video dediğin:D Başka video yok bu arada çekilmemiş 7 snlik videolar var durdurulmuş onlar hep yüklemedim o yüzden. Teke tek önde oluyorum demişsin ya şöyle düşün. Teke tek denediğimizde ben senden daha hafifim o yüzden ben daha avantajlıyım imkansız yani 2ye 2 denememizde ben senin yanına enesi verdim ben muharremi aldım. Muharrem 90 KG Enes 50 kg. Sen 110 ben 100 kg. Hesap et. 1 de azcık önümde olsaydın 2ye2 de yarıp geçmen lazımdı çünkü biz 190 KG siz 160 KG 30 kg dezavantaja düştüm ben:D
Tebrikler ama istanbul rollingleri rezalet yol yok :( uzuna gitseydiniz 335i cok daha fark atardi... Ankarada her an top speed hazir :):)
benim dusunceme gore arac tahminimce gidiyor...
Armagandan biliyorum map 7-8 isin rengini degistiriyor, log alip yolladiysan amerikaya oda yardimci olur yaziliminin duzelmesinde ;) aracin intercooler map 8 ile 50-260 kmh araliginda 5 boy daha hizlanir...
map 8 de bile uzunda duzgun kullanmasini bilen aracina bakilmis M5 gecilmez uzunda alir en fazla 240 a kadar dayanirsin ;)
Gerci orasi istanbul ne m6 lar gorduk ne m5 ler m3 ler gorduk sosyete ///M avcisi duman ediyolar arabalari :D
Kanka bak Muharrem gelsin yazar zaten biz hep üstlere çıkmaya calıştık olmadı genelde frene bastın sen devam edilecek bile olsa yol. 190-200 e kadar basabildik hep senin kadranın başka gösteriyorsa bilmem :D 3 tane video var birinde sen önde fırlıyorsun yavaş yavaş kapatıyorum 200 e kadar birinde ben önde fırlıyorum aça aça gidiyorum. Birinde kafa kafaya gidiyoruz ama hep 200 civarında kesiyoruz. 5. vitese hiç atamadım ben atsaydım aracımı orda görecektim. Kısaca sen aracını güzel denedin ama ben deneyemedim:D
Ama aracının ayarı güzel maaşallah diyorum.