User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
185 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Demon 335i vs BKR Cupra

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    butun araclara masallah ama kafama takılan bısey var.. 335ın kadran vıdeosunu ızledıgımde benım aracımın ondan hızlı oldugunu dusundum ama e60 m5 gecebılcegıme ıhtımal vermıyorum hızlı arac e60 m5 100 200 db olcusu 8.50 9 arasında cıkar.. ızledıgım vıdeodada 335ın cıkıcagı max deger db ıle 11.50 12 sanıye arası dıe dusundum.. m5 m moduna almamıs olabılır mı??

tekrardan masalllah..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav nerde ölçülmüş

neye göre konuşuyorsun anlamıyorum

koydugun dyno sheet 450 hp

sen armaganınkisi 490 dı diyorsun

ben sana açık bişi söliyeyim

sen aracını bitir E60 M5 eger böle geciyorsan zaten

GT30R lı bütün turbo vtecleri
    GT30R lı bütün imprezaları
    GT30R lı bütün evoları

gecersin
    fazla yazılanlara bakmamak lazım

bu aracın içi komple bomboş

nerden baksan 300 kg hafifletilmiş bir araç

sen yol aracı bul bir tane onun 0 - 400 üne bak 13 saniye altındamı
    Ben insanların dediklerine göre konuşurum sen aracım 800 hp diyorsan benim için o araç 800 hpdir.Sık elemem yok o öyle değildir böyledir demem. Dyno verisinde arka tekerlek beygiri ölçmüşler açıklamayada tekerlek beygiri demişler ben armağanın tekerlek beygirini değil motor gücünü söyledim. Tamam neyse konuyu uzatmıyorum araca M logosu takıyorum 700 hp olacak benim aracım. Var mı ötesi bana göre öyle bitsin deneriz görürüz. Ben verilere göre yorum yapıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    butun araclara masallah ama kafama takılan bısey var.. 335ın kadran vıdeosunu ızledıgımde benım aracımın ondan hızlı oldugunu dusundum ama e60 m5 gecebılcegıme ıhtımal vermıyorum hızlı arac e60 m5 100 200 db olcusu 8.50 9 arasında cıkar.. ızledıgım vıdeodada 335ın cıkıcagı max deger db ıle 11.50 12 sanıye arası dıe dusundum.. m5 m moduna almamıs olabılır mı??

tekrardan masalllah..
    Biz ahmetle kadran videosu map5 de denediğimizde 9.5 10 sn arası sonuç aldık. Kendiside yazar vimeoda da video var kadran videosu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz ahmetle kadran videosu map5 de denediğimizde 9.5 10 sn arası sonuç aldık. Kendiside yazar vimeoda da video var kadran videosu.
    drıft box ıle mı?? cekılen kadran vıdeosuna bakarak 11 sanıye gıbı olctum bende drıftbox ıle mınımum 1 sanıye daha eklemek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drıft box ıle mı?? cekılen kadran vıdeosuna bakarak 11 sanıye gıbı olctum bende drıftbox ıle mınımum 1 sanıye daha eklemek lazım
    video yandan çekildiği için tam 200 ün üstüne geldiği anı ölçme 200 ün üstüne tekabül ediyor o an. 1 sn de 100 de 11. sn de 200 ün üstünde oluyor drift boxlada ölçmek lazım ama doğru diyorsun. video sürücü koltuğundan çekildiği için açıyıda hesaba katmak lazım.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben insanların dediklerine göre konuşurum sen aracım 800 hp diyorsan benim için o araç 800 hpdir.Sık elemem yok o öyle değildir böyledir demem. Dyno verisinde arka tekerlek beygiri ölçmüşler açıklamayada tekerlek beygiri demişler ben armağanın tekerlek beygirini değil motor gücünü söyledim. Tamam neyse konuyu uzatmıyorum araca M logosu takıyorum 700 hp olacak benim aracım. Var mı ötesi bana göre öyle bitsin deneriz görürüz. Ben verilere göre yorum yapıyorum.
    neden sinirleniyorsun anlamadım ?

herşeyi demye serbst sin eyvallah

ama burası bir forum

herkesin dogruyu yanlışı ögrenmesi lazım

Dyno jet cıktısında RWHP yazmıyor dikkat edersen WHP de yazmıyor direk HP yazıyor

İnşallah 1001 HP olsun ben senden daha çok isterim güçlü olmasını

herşeyin tam oldugu zaman bir özel mesaj da bana atarsın

tam senlik bir arac var su an bende

SC6262 0.6 bar 1950cc vtec

350 hp falandır tahmini dener görürüz
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video yandan çekildiği için tam 200 ün üstüne geldiği anı ölçme 200 ün üstüne tekabül ediyor o an. 1 sn de 100 de 11. sn de 200 ün üstünde oluyor drift boxlada ölçmek lazım ama doğru diyorsun. video sürücü koltuğundan çekildiği için açıyıda hesaba katmak lazım.
    yanı soyle soylıyım aracınıza masallah,emeklerınıze saglık ama m5 m moduna almamıs olabılır reso acıklama yapar. gercekten hızlı bır arac m5 sızın aracınızda SUANDA onu gecebılcek kdr hızlı durmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden sinirleniyorsun anlamadım ?

herşeyi demye serbst sin eyvallah

ama burası bir forum

herkesin dogruyu yanlışı ögrenmesi lazım

Dyno jet cıktısında RWHP yazmıyor dikkat edersen WHP de yazmıyor direk HP yazıyor

İnşallah 1001 HP olsun ben senden daha çok isterim güçlü olmasını

herşeyin tam oldugu zaman bir özel mesaj da bana atarsın

tam senlik bir arac var su an bende

SC6262 0.6 bar 1950cc vtec

350 hp falandır tahmini dener görürüz
    Tolganın vtec ile deneyecem ondan sonra görürüz zaten. Ben okuduklarıma göre yorum yapıyorum sinirlenmiyorum daha önceden 335 yapmadım o yüzden yazılanları baz alıyorum. Yaptıktan sonra zaten ben açıklarım ben yalan söylemem bazı şeyleride abartmam. Yanlış anlama beni sana sinirlenmiyorum yol gösterdiğin için de teşekkür ederim.

yanı soyle soylıyım aracınıza masallah,emeklerınıze saglık ama m5 m moduna almamıs olabılır reso acıklama yapar. gercekten hızlı bır arac m5 sızın aracınızda SUANDA onu gecebılcek kdr hızlı durmuyor
    M5 le tam anlamıyla deneyemedik ilk başında da yazdım geçtim demedim önüme 320 çıktı çıktı 190 da durmak zorunda kaldım o sürata kadarda 1.5 2 boy fardı aramızda devam edip 280 e kadar sıkmak istedim dedim. Okumak lazım. Yazdığım şey çevrildi çevrildi m5 geçtim oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tolganın vtec ile deneyecem ondan sonra görürüz zaten. Ben okuduklarıma göre yorum yapıyorum sinirlenmiyorum daha önceden 335 yapmadım o yüzden yazılanları baz alıyorum. Yaptıktan sonra zaten ben açıklarım ben yalan söylemem bazı şeyleride abartmam. Yanlış anlama beni sana sinirlenmiyorum yol gösterdiğin için de teşekkür ederim.

M5 le tam anlamıyla deneyemedik ilk başında da yazdım geçtim demedim önüme 320 çıktı çıktı 190 da durmak zorunda kaldım o sürata kadarda 1.5 2 boy fardı aramızda devam edip 280 e kadar sıkmak istedim dedim. Okumak lazım. Yazdığım şey çevrildi çevrildi m5 geçtim oldu.
    kusura bakma ben m5 gecıldı dıe okudum tekrardan masallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakma ben m5 gecıldı dıe okudum tekrardan masallah
    yok öyle bişey diyen yok. Cupra ile bir kezdaha denediler onlar reşitin dediğine göre 230 a kadar önde oluyormuş 230 dan sonra m5 geçip gidiyormuş. Başkada deneme olmadı zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    getir bana m5 10.000$ a sc lerim ben sıkıntı yok hazır kitlere dağ dayanmaz.
    sen 335i yi nası 1000hp yaptın onu anlat
    Sen yaparsın katil spec Sen 40.000$ ı getir bak nasıl yapıyoruz görürsün Adamın dediği kit 40.000$ lık bir kit o fiyatlara 335in turboları büyütür motor komple güçlendirilir yanılıyor muyum?

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen yaparsın katil spec Sen 40.000$ ı getir bak nasıl yapıyoruz görürsün Adamın dediği kit 40.000$ lık bir kit o fiyatlara 335in turboları büyütür motor komple güçlendirilir yanılıyor muyum?
    neyse o olsa bu olsa diye diye bitmez haayırlısı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse o olsa bu olsa diye diye bitmez haayırlısı olsun
    Saolasın çıkar ekeyi artık Saplayasım var

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saolasın çıkar ekeyi artık Saplayasım var
    eke çıkalı 2hafta oluyo denersiniz tolgayla da intercooler ı tak öyle gel bence

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah olgar araban cok guzel, vıdeoları ben ızleyemıyorum şuan ama atasehırde ızledım, 3tane fazla vıdeo olcak bıde senle en az 7kez denedık,

bende arabamı anlatıyım olgarla gıdıs yolunda tek tek denedıgımızde 5 vıtes bende sonuna kadar onde oluyodum cok az(230km/h),
    2-3kere denedık, gıderken e60 m5le 3de 90da bastık ben 3de basıyorum dedım 90gıbı 2demı bastı 3demı m5 bılmıyorum ama 5sonuna dogru bende 230gıbı 1 1.5boy one cıkıyorum gelıyo gecıyo acılmaya baslıyo bayagı,

sonra sc s2000 denedık 3aldım yıne 80-90gıbı s2000 de 2 de bastı basarbasmaz one cıkıyorum 1boy 4attıgımda s2k da 3atınca gelıyo yarım boy one gecıyo du yol bıttı, 2denemede yıne aynı hızda bastık yıne one cıktım s2k 3atarken şanzımanı kırdı sanırım

sonra olgar 2-2 deneyelım vıdeo cekelım dedı 2-2 en az 4-5kere denedık kafa kafaya gıttık cogunda, 5sonu 7100devır gıbı bende vıteslerı bıtırdım 6cekemedım hıc, bıkere ben 1boy one cıktım 5sonu fark aynı kaldı, son denemedede olgar kafadan one cıktı 1boy 5bıtırırken yaklasıyodum yol bıttı, kaldı olgarla 6vıtesı merak edıyorum270 280gıbı basa bılsek merek edıyorum sonucu,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah olgar araban cok guzel, vıdeoları ben ızleyemıyorum şuan ama atasehırde ızledım, 3tane fazla vıdeo olcak bıde senle en az 7kez denedık,

bende arabamı anlatıyım olgarla gıdıs yolunda tek tek denedıgımızde 5 vıtes bende sonuna kadar onde oluyodum cok az(230km/h),
    2-3kere denedık, gıderken e60 m5le 3de 90da bastık ben 3de basıyorum dedım 90gıbı 2demı bastı 3demı m5 bılmıyorum ama 5sonuna dogru bende 230gıbı 1 1.5boy one cıkıyorum gelıyo gecıyo acılmaya baslıyo bayagı,

sonra sc s2000 denedık 3aldım yıne 80-90gıbı s2000 de 2 de bastı basarbasmaz one cıkıyorum 1boy 4attıgımda s2k da 3atınca gelıyo yarım boy one gecıyo du yol bıttı, 2denemede yıne aynı hızda bastık yıne one cıktım s2k 3atarken şanzımanı kırdı sanırım

sonra olgar 2-2 deneyelım vıdeo cekelım dedı 2-2 en az 4-5kere denedık kafa kafaya gıttık cogunda, 5sonu 7100devır gıbı bende vıteslerı bıtırdım 6cekemedım hıc, bıkere ben 1boy one cıktım 5sonu fark aynı kaldı, son denemedede olgar kafadan one cıktı 1boy 5bıtırırken yaklasıyodum yol bıttı, kaldı olgarla 6vıtesı merak edıyorum270 280gıbı basa bılsek merek edıyorum sonucu,
    Reşit 5 bitirirken yaklaşamıyorsun 1. video dediğin Başka video yok bu arada çekilmemiş 7 snlik videolar var durdurulmuş onlar hep yüklemedim o yüzden. Teke tek önde oluyorum demişsin ya şöyle düşün. Teke tek denediğimizde ben senden daha hafifim o yüzden ben daha avantajlıyım imkansız yani 2ye 2 denememizde ben senin yanına enesi verdim ben muharremi aldım. Muharrem 90 KG Enes 50 kg. Sen 110 ben 100 kg. Hesap et. 1 de azcık önümde olsaydın 2ye2 de yarıp geçmen lazımdı çünkü biz 190 KG siz 160 KG 30 kg dezavantaja düştüm ben

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrikler ama istanbul rollingleri rezalet yol yok uzuna gitseydiniz 335i cok daha fark atardi... Ankarada her an top speed hazir

benim dusunceme gore arac tahminimce gidiyor...

Armagandan biliyorum map 7-8 isin rengini degistiriyor, log alip yolladiysan amerikaya oda yardimci olur yaziliminin duzelmesinde aracin intercooler map 8 ile 50-260 kmh araliginda 5 boy daha hizlanir...

map 8 de bile uzunda duzgun kullanmasini bilen aracina bakilmis M5 gecilmez uzunda alir en fazla 240 a kadar dayanirsin

Gerci orasi istanbul ne m6 lar gorduk ne m5 ler m3 ler gorduk sosyete ///M avcisi duman ediyolar arabalari

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reşit Kovboy oldumu sana Boy Boy vakası 2

Maşallah araçlara
    kanka kımse gecemedı o gece benı ama olgar ıntercoll takarsa gecer sanırım, bende methanol aldım bakalım 1ay gelır

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrikler ama istanbul rollingleri rezalet yol yok uzuna gitseydiniz 335i cok daha fark atardi... Ankarada her an top speed hazir

benim dusunceme gore arac tahminimce gidiyor...

Armagandan biliyorum map 7-8 isin rengini degistiriyor, log alip yolladiysan amerikaya oda yardimci olur yaziliminin duzelmesinde aracin intercooler map 8 ile 50-260 kmh araliginda 5 boy daha hizlanir...

map 8 de bile uzunda duzgun kullanmasini bilen aracina bakilmis M5 gecilmez uzunda alir en fazla 240 a kadar dayanirsin

Gerci orasi istanbul ne m6 lar gorduk ne m5 ler m3 ler gorduk sosyete ///M avcisi duman ediyolar arabalari
    teşekkur butonu yokmu yaw
    BOZBEY

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)