eskilerden![]()
![]()
Guzel gundu kac sene gecti ustunden .....
Atmosferik k20 filtre egzoz beyin vs E60 m5
http://www.youtube.com/watch?v=huNH_hT-yEU
Maşallah araçlara. Armağanın araba intercooler + dp + map 8 ile çok güzel gidiyordu yani 400 üstü bir gücü vardı diyebilirim. Map 5 e göre ciddi fark yaratacağını düşünüyorum.
m5 5kısı mpower kapalı smg3 de yuruyo, sonra bız istanbulda mpower smg7de denedıkkayboldu bızım denedıgımzde belkı dun gece m5 3de bastıysa 90da agır kalıyodur sanırımda oyle oldu ben 3de basıcam dedım 90 da oda 3 ladıysa agır bıraz cunku ılyasın m6 dabastık 90da 3de benım araba gıbı ıvmelenmedı başar 90da 3de denerım getırın m5 3de basıcak m5de 220kadar deneyelım
hehe ceaser nickli arkadas dunku 335 in sahibi sanırım yanımdaki seat la denerken onume atlayan kisi ? kaza yaptırıyodun bana hatırlamıyosun sanırım madem gectigini idda ediyosun bu aksm deneyelim benım bı ıddam yok ama insanları yanlıs bılgılendirme araba bu namus meselesi yapmaya gerek yok keske hakkıyla gecip gectim deseydın maalsf senin gibiler yuzunden denene yapmak istemyrum sonucu 2 mizde biliyoruz![]()
cupraylada 3te 90da bastım tam yanna gelırken devrini almısken 335 li onume atladı frene bastım sonra gectım seatı yahu ne kadar seviyosunuz sidik yarıstırmayı ayıptır....herkes adam gibi ne yaptıgını soylemıyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)