NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
abi Eh i biliyosun bizdeki halini ve şuan kdr yüklü araç hiç bi 106 geçilmedi ve gla geçipde meşhur oldu gibi laflar biraz garip geldi Eh iyi giden ve bizim için manevi değeri olan bi araç biliyosun cocuk gibi seviyoduk onuşuan yeni sahibini tanımıyorum ama yusufda kullanırken bi bakmıştım öyle stok egsoz stünde ara borular nasıl bilmiyorum ve shot ram filre mevcuttu ve sekromençlerinde sıkıntı var deniliyodu buraktaki gibi sorunsuz halede yola çıkarsa çok kişi üzeceğik bi araç he unutmamak lazım el elden üstündür hep geççek diye bişe yok yeri gelir elin oğlu geçer gider
lafım sana değil yanış anlama
l love giderci yaşar abim![]()
hakkaten ayın HIT denemesi olmuş
Hit olmasının nedeni denemeden çok sonrasındaki yorumlar. Bu da güzek birşey, birkaç kez izlenip arka sayfalara düşmeyen wideo her zaman başarılıdır >![]()
2 aracada maşallah
ciger dedikleri bu oluyor sanırım
bekliyoruzz..![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Yok pistonlu yok chipli yok timingli dediğiniz arabayı geçtiniz kardeşim değilmi ?
Geçtiğinizede sevindiniz değilmi video koydunuz gla ile bende o videolarda dedimki gla piston tepelerini eritmiş 180 den sonra gitmemiş araba ertesi gün araba crm ye geldi pistonlar değişti .Bozuk gla geçtiginizde sevindinizdeki kastım bu lakin sen başka birşey anlıyorsun zannedersem H yi geçtiginde helal olsun arabada birşey yoksa iyi gidiyor araban demedikmi burak ? burak çok güzel sesi var gidişide maşallah demedikmi burak? mami ile beraber değilmiydik burak hem o hem ben demedikmi ?
Şimdi buraya kalkmış sen niye böylesin diye yazı yazıyorsun .
Ayrıca konunun senin ile alakası yok sen neyin peşindesin çözemedim burak .Araba gitmiş başkasına ondan başkasına ondanda başkası almış![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
İstanbulun kısasız en iyi giden vti 'ı EH vti dır bu araç Burakta iken bu araç istanbulun en iyi yürüyen VTI 'ı idi. Kısalıda AB vtecti.
Burak benim araba ile ilgili videolardan örnek ver işte.
Melih 1,5 sene oldu dvd ye çekeceksin halen bizim videoları kardeşim.
slm beyler ben hayri...okanın nikinden yazıyorum üye olmadıgım için,gla nın sağibi...arkadaşar lütfen benin olmadıgım ortamda benim muhabbetim yapılmasın bana sözü olanda beni arasın eh vtec güzel yürüyen bir araç eski sahibi burak arkadaşım şimdiki sagibide serdar arkadaşım allah güle güle kullanmak nasip etsin hoşça kalın...
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)