[QUOTE=Yigit-Y;1678786]
valla dbs de öle![]()
biraz önce yapıyor diyordun..
neyse.. ben bilgilendirme amaçlı onu koydum. oyle her typer atıp tutup duz yolda 260 yapıyorum demesin bundan sonra.. zaten sc li olan da yanlış kadrana gore baksan bile 265 yapıyor 270 değil..
500 yapmasını bekliyorum mu dedim ama sen bekliyorsun sanırım![]()
o zaman burdan bütün typer lara sesleriniyorum. arkadaşlar aman ha sakın arabanız 200 yaptığında 200 le gidiyorum demeyın. 20 yle giderkende 10 la gidiyosunz. rollinglerdede 2 de 6 devirde patlatırsanız maksimum 90 filan görüyosunuz. bilgi verdiğin için sağol kardeş........
PowerTune
Bak buradada cupra ibrede 280 yapıyor ep3 te geliyor yanından
http://www.streetfire.net/video/leon...-al_174324.htm
SC li olmasına gerek yok na olsun 8800 devir dolu dolu ceviren bir typer olsun 6. vites te 8200 leri gecirir zaten geciriyorda
Duzdede 260-265 lerı ibrede gorebilir..
type-r hız sapmaları için izleyin..
www.youtube.com/watch?v=dcNx9PgP-YY
typer hakkında cok daha fazla bilgisi olan arkadaşlar gördükleri anda yazacaklardır zaten...
0 sandık motor
baddy clup headır
76 ara boru
76 hks
jdm cam
hondata kpro
v2 hks mantar fltre
sc
bu her typer değil bu arada...
PowerTune
burda benim konumda benim videom da typer düz yolda orda burda şunu bunu yapamaz milleti kandırmayın deme o zaman. typer kullanıcısı değilsinbelli ama sana sunu söylim kprolu ciğerli bi typer bile 270 i bir basımda belki değil ama yol eğimi olduğu zaman bile görür... typer cıkdığı zamandan beri ben typer videosu izliyorum....
koyu typer cı değilim öyle kavga edicek filan ama burda illeti kandırmayın filan dendiği anda üzerime alınma durumum söz konusu oldu... engin bilgilerine söyliyeyim...
PowerTune
U typerın bi videosu vardı bu hızlardanda yüksek. birde onu bulup incelermisiniz yanlıslık varmıdır diye![]()
maşallah vtc'ye
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hangimiz sapmıyoruz yawkadranda görüneni yazmış yasin işte.tartışma konusu bile diil bu.hangi arabada yok sapma.bende bunu merak ediyorum ???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)