Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler.Ses Güzel, Gidiş Güzel![]()
daha gideri var tabi sc olan arabada aftercooler da olur diğer sc markasında aftercoolerı kendinden var mesela. aftercooler ı ise ilerleyen zamanlarda maddi imkanlar doğrultusunda koyacağım. bunun yanında metenol kit de gerekecek onuda kesinlikle düşünüyorum. buji yağ ıvır zıvır bakımlardan ve baskı volanımı değiştirdikten sonra ortaya cok cok daha ciddi yürürlü birşeyler cıkıcak. tahmini 350 hp lerde olur belki daha fazlahp leri abartmamak lazım
![]()
PowerTune
maşallah kazasız belasız yanlıs anlamayın sakın sizin aracınız ıcın demıyorum aynı sj sesi coper s den cıkınca bu ne ya oyuncak araba gıbı dandık ses diyenler sımdı aynı sesi süper deyıp durmusler böle basıt dusunceyle kendılerını dusurmeyıp marka fanatıklıgı yapmamak lazım kazasız belasız sürüşler
maşallah çok gzl sesi gidişi nasıl bişi bu![]()
filtreli eksozlu k20 sesi daha güzel
ama gidişi harika maşallah![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Sc sesi olmasa çok daha güzel olacak,,Bu kasnak sesi olmasa sanırım Sc'siz araba kalmaz piyasadaÖnceden tesisatlı arabalarda motor sesi alırdı teyip aynı onun gibi olmuş video
Maşallah ama devirlenmesi çok iyi 260'a kadar iyi gidiyor 260'ta nefesi kesiliyor sanırım egzantriklerden dolayı yoksa 280 rahat rahat görür gibi![]()
K20 baska bır dunya yaaaamasallah kazasız belasız gunlerde kullanma dılegıyle............
![]()
[SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]
sc sesini sevende var sevmeyendeherkeze saygı. jdm cam var. çok daha sağlam bi egsantrikle yaylı sapkalı v.s çok daha iyi olur. fazla kurcalamak istemiyorum. varsın 260 yapsın
arabayı biraz daha açarsak 280 yapmasınıda bilirim zaten daha açarı kaçarı var şimdilik gereği yok. herhangi bi iddeamda yok.
PowerTune
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)