Megane rs'lere türkiye'de remap olayı hikaye , onlarca kişi uğraştı farklı farklı ellerde beyin otomatik stock gibi yürütüyor aracı :) İlk kgün fark warmış gibi oluyor 1 hafta sonra 2 boy geri atıyor araç felan garip :) maşl. araçlara tabi
Printable View
Megane rs'lere türkiye'de remap olayı hikaye , onlarca kişi uğraştı farklı farklı ellerde beyin otomatik stock gibi yürütüyor aracı :) İlk kgün fark warmış gibi oluyor 1 hafta sonra 2 boy geri atıyor araç felan garip :) maşl. araçlara tabi
Maşallah her ikisinede
Masallah araclara
megane rs alınması gereksiz bir araba kanımca... ne modifiye yapılıyor ne de tipi güzel..
videoyu ben cektim 5. vites sonlarına dogru cupra yurumeye baslıyor.
onun dısında ben cupraya gecince megane farkı 2 boya kadar acıyor 5. vites sonlarına dogru fark acılması duruyor ve oylece devam ediyoruz...
yani su an itibariyle 2 aracda tek kisi olsa tahminim megane rs stock cuprayı 1 boy falan gecer...
ayrıca cok fazla deneme yaptık
1 vites bastık
2 vites bastık
3 vites bastık
altta bastık
ustte bastık
genel olarak megane ondeydi...:D
utku sesime gel cupraları deneyelim bir ara :D:D
şu megane rs lerin üretim amacını bilen var mı?
bende hakan abıye hak vermıyor dıılm hanı pek bısey yapılamıyor turbo buyutme felan gıbı bıde hıc yuruyen gormedım ben kendım...
[QUOTE=ahmet3425;1680990]kanka simdi cupra fiyatlarına bak 50 60 arası
megane fiyatlarına bak 25 40 arası bence cok normal parasının hakkını fazlasıyla veren bir arac + cupradan fazlası var cruise controlude var :D[/QUOTE
dogru cupra pahalı ama bence renoya gore daha saglam..(mıllet benı cuprayı savunuyor demesınn cupram var dıyede soylemıyorum sadece bnm gorusum)
fazlası derken sagdece cruise control var dıosan o bendede var :D
İlki sonu yok beyin değişmedi 225'lerde aynı , ingiltere'de fransa'da , kurcalıyorlar sonuç alıyorlar 500hp'ler olmasada iddaa'lı yürürü oluyor ama Türkiye'de yapılanlarda bir sıkıntı war anlamıyorum , normal şekilde 225 RS +remap+egzos ıvır zıvır stock cupra'yı ciddi geçmesi lazım....
[QUOTE=yan53;1680993]yaw bizdeki cuprada niye yok bu cruise control 2008 model aradık bulamadık :D yoksa varda biz mi bulamadık o kadar donanım var bi curise yok sasırdım bende yada var cidden biz bulamadık :D
kanka megane bindin mi daha once bilmiyorum ama gerek frenleri (brembo) gerek yol tutusu (pistte ne kadar iyi oldugunu biliyoruz ztn) gerek donanımı (cam tavana kadar full) gerekse tatminkar gidisiyle kesinlikle parasının hakkını fazlasıyla veriyor...