Dizellerin yürümesi gibi olmuş sessiz sedasız.. cuprayı daha iyi beklerdim Maşallah her türlü;)
Printable View
Dizellerin yürümesi gibi olmuş sessiz sedasız.. cuprayı daha iyi beklerdim Maşallah her türlü;)
yiğit hayırlı olsun diyelim mi...hızına yetişemiyorum a.q:))
maşşallah araçlara
videodan bi şey anlamadım ama türkiyede megane rs ile en çok uğraşmış bir kaç kişiden biri olarak şunu söyleyebilirim: stock megane rs 220 hp civarıdır, üzerine yazılım ve egzoz ile 250-260 hp olmuşsa gayet iyidir. kilo olarak 1355 kilo ile leon dan biraz daha hafiftir (leon u tam bilmiyorum). td04-14t turbonun nefesi özellikle üst devirlerde kesilir. onun için benim tahminim düzgün bir denemede kısada 2 boy kadar farkla öne geçebileceği ama uzunda daha fazla açamayacağıdır.
bu arada megane rs fiyat/performans+konfor açısından bakıldığında alınabilecek en uygun arabalardan birisidir. donanım olarak yan yana yazdığınızda type r dan çok daha uzun bir listesi vardır. rs alınıp kurcalanmadan binilebilecek en uygun araçlardan biri bence. sadece fazla kurçuklamaya gelmiyor. kurçuklayacaksanız japon alcaksınız. fransızlar "biz bu arabayı böyle yaptık, üstüne gitmeyin" demişler...
dostum remap ı geç. yazılım olayı hikaye. bu megane rs in sadece hava filtresi ve egzostla 240 beygir aldığını düşünün. ayrıca emme manifoldunda delik vardı araçta. halâda var. buna rağmen 240 bg cok iyi bu araç için.
tr de bunu yazılımı iyi yapabilen adam yok. ama ben k-tech in ecu su ve IC si ile bu aracı 280 HP ye getiricem. sadece bi kaç ay sabır.
ayrıca k-techle yazışmalarım sonucu sadece 5-6 milyar harcarsam 300hp yi geçiyor araç. ancak bu ay müsait değil durumum.
birde bazı arkadaşlar demiş ya hiç bişey yapılamıyor. ben öyle olmadığını kanıtlayacağım. yaptığım modlarıda yalansız kuruşu kuruşuna yazıcam, görücez bakalım o kadar uygun rakamlara başka araçlara bu kadar güç alabileceklermi.
yürüme konusunda haklıda bazı arkadaşlar, araç ağır kilo bakımından. ama modifiyeye yatkın yeterki ingilizce telefon görüşmesi yapıp yurt dışından sipariş geçmeyi bilin. belki renault shop bile acarım yaptıktan sonra.
bi kaç arkadaşımızın MEGANE RS i çok güzel yürüyor kpro typer ların bile yanaşmayacağı kadar iyi yürüdüğüne şahit oldum ama ikna edemedim şu siteye kaydolup rollere gelmelerine.
bu arada yiğitim çuprada çok güzel. çupraya hiç binmemiştim beğendim. bol modlu versiyonunun olmasıda çok iyi bişey. ilk olup boş masraflar etmek zorunda kalmayacak. kolayca yüksek güçler alıcak.
ama ben ins ilk deli giderli megane 2 RS i yapıcam.
inşallah yaparsın.:) ben de eski bi megane rs sahibi olarak keyifle izlerim. yalnız 300 üstü güçler almak istiyorsan ki yurt dışında örnekleri var, motor içine de girmen lazım. maalesef ülkemizdeki kalitesiz yakıtlar yüzünden motor kırma ihtimalin yüksek. bi arkadaşımız 320 hp civarı almış ama motoru kırmıştı.
sana tavsiyem eğer üye olmadıysan meganesport.net e üye ol. orda yunanistanda yapılan bir kaç araç var td05-18g ile 340 hp lerde yürüyen araçlar var onları araştır, sahipleriyle konuş. çok faydalı olacağını düşünüyorum. k-tec deki beyin için türkiyede yazılımı kime yaptırırsın bilemiyorum. ben alsaydım ankarada muhtemelen baturalp ile deneyecektik ama arabayı sattım. bu arada sana bir öneri daha. k-tec in ic sadece hacmi büyütüyor, ic borularını büyütmediğin sürece gerekli verimi alamazsın. ben yurt dışından jdm ic getirtip borularını ankarada büyütmüştüm daha iyi olmuştu. nacizane bi tavsiye...
hadi allah yardımcın olsun...
cupra nın tüm bakımları yapılıyor şuan kanka....
tekrar denemek isteyeceğim senden bu sefer teke tek ;)