hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı
Subaru 1.6 gl versiyonuydu arkadaslar ama simdi yaptigim gorusmelere gore subarunun sahibi denerken benzine gecmeyi unutmus lpg'de basmis :) yapmayin komik olmayin ya gecilen arabanin yandaslari ve kullacilari hemen anti rs'ci olmus,olaya sole bakmayi deneyin bide clio daha bilincli ve daha cok para ve zaman harcayarak yapılmis diyin ;)
subarunun specleri ile ilgili veriler yani daha doğrusu tek veri olan komple forged olması şu şekilde öğrenilmiştir,araç sahibini tanımıyorum kendisi bizden bir arkadaşa bana göre bir araç varmı denemek için der ve ardından clio rs var denilir kendisine hafif tebessümle olur der tam ben denemek üzere aracımı almaya giderken kim olduğunu bilmediğim ama yapılan denemeden sonra araç sahıbı ile muhabbet ettiğini görmemden ötürü gc8'in sahıbının arkadası olarak nıtelendırdıgım bır sahıs ''olm subaru komple forged 300 hp fln vardır dedi
bende bu veriler üstüne konuyu açtım ve videoyu ekledim,olay bundan ibarettir bu açıklamayı yaptım olay saçma sapan noktalara taşınıp subaru&clio rs kavgası yada tartışması çıkmaması adına :icon_tup: