hee Allah'tan full stock saxoyla gecmedik yoksa modifiye neden var dimi hahah.bende seni ne zaman gorsem proservis akşamı beni hiç bi saxo 106 gecemez deyişin aklıma geliyo hard ble olsa helal la dyom kendi kendime braveheart husoya bak ahahha D:
Printable View
hee Allah'tan full stock saxoyla gecmedik yoksa modifiye neden var dimi hahah.bende seni ne zaman gorsem proservis akşamı beni hiç bi saxo 106 gecemez deyişin aklıma geliyo hard ble olsa helal la dyom kendi kendime braveheart husoya bak ahahha D:
denicez işte rv ile hard mı konulumu saxo olmuş görcez :D:D:D ne yaptınız lan arabaya doğruyu söle bağam ;) şimdi siz onu bide ölümüne sökersiniz ;) hedef belli hüseyine gitmek :D hakikaten deneyelim ha hakanla :icon_tup:
Hüseyin,araban hayırlı olsun kazasız belasız bin güzel gidiyor ;)
hüseyin maşallah.. s2k videosunu da bekliyoruz :)
hüseyin bey kardeşim 300 beygirlik bir gc8 demek kaliteli malzemelerle usta eller tarafından toplanmış sıkı bir forget motor,fmic,ecu,sağlam bir ayar ıhı serisi bir turbo ile min. 1.5 cont. Boost ile elde edilir ki bu şekil bir impreza ile denemeni de tavsiye etmem. . .Bu gibi denemelerde özellikle subaru ile denemelerinde eğer video paylaşacaksan setupları eksiksiz yazman lazım ki ortalık karışmasın. . .
enteresan ya valla subarunu turbosu ne acep 307 hdi turbosumu :D
çok güsel demişsiniz canım arkadaşım ama ne yazıkki kullanıcısı bile bilmiosa arabasını ben bişey yapamam,ama ben 1.derece olayın içinde olan olarak ben bu videoya o kadar takılmıoken bence eğer sizinde benimle deneyen aracın sahibi ile çok yakın bir dostluğunuz yoksa bence sizde çok uzatmayın benim gibi zevkine bir deneme oldu diyin geçin :icon_tup:
Maşallah RS 'e güzel yürüyor
maşallah aracına gayet keyifli gidiyor :) allah kaza bela vermesin
subaru sahibinin de arabasında ne olduğunu bilmemesi garip
bekle beni hüseyin çevik, geliyorum :)
ya hakan zaten böle giderse ömrüm seni beklemekle geçicek :D ee ama sende haklısın kardeşim denemelerimizde aramızdaki fark biraz fazla olduğundan seninde gelmen geç oluyo :hahaha::hahaha:
not:sakın yanlış anlaşılmasın hakan'a takılıyorum,maşallah hakanında arabası ciddi yürüyen saxo'lardan :icon_tup:
biz arabamızı kendimiz yapıyoruz a dan z ye sekerm vakit alması normal :D sende yaparsan bi gun anlarsın :D e 1 kere deneyebildik o da önceden dediğim gibi full orjinaldik ne kadar gecsen hakkıdır : bundan snrasına bakcaz artık:) zaten makara yaptıgımız belli yaw sana da söyledik arabanın maasallahı var seviyoruz böyle degerleri..
artı bide fransız olması ve ismi olması bana zevk veriyor biliosun bizi I lowe french :D
Hüsam bu GC8 krom jantlı bornovada takılan araba mı kardeşim...günalp napion olm gece gece sinsi sinsi konuları okuyon de mi ne çakal adamsın:)
Öncelikle İzmirde böyle güzel yürüyen Clio görmek sevindirici.
Yürüdüğünüz GC muhtemelen siyah ve plakası SR olması lazım diye düşünüyorum. Eğer o araç ise 14/15 liralara satılan bir araçtı. Tabi yanılıyorda olabilirim.
Eğer forged motorlu bir GC nin sağlam yürüdüğünü düşünüyorsanız Clio Saxo 106 grubundan en hızlı makinayı STOCK bir Subaru ile yürütelim isterseniz ? ;)
Ayrıca Renocu arkadaşların bilgisi varmı bilmiyorum ama çok çok çok tehlikeli olacağını düşündüğüm bir Flash bitmek üzere. 4 kapı sleeper bir makina. Gözünü Typer R lara dikmiş durumda :D