ruhi abiden emanetemi alacan arabayıda atar yapıyosun
getir arabanı (ks) deneyelim
anladım geri vites deniyor buna![]()
ha kabul ediyorum ruhi abi beni geçer yalnız senınkı kadar fark yemem okadar bukadar rıcaya rağmen şu röwanşı niye yapmıyoruz kamerciğim...![]()
1080 Kg. Im Zaten
3 kişi daha alır isem arabaya ortalama 70x3=210 kg. 1080+210=1290 Kg. Olur
Bu durum da da sanırım turboyu sökmen gerekir araçtan
ama sorun diil dediğim gibi ortada benim için değişen bişe yok. benim amacım sadece gazlayıp keyif almak hırs yapmak değil. 3 kişi bindirip seninle yine denerim ama oturucak adamları ben seçerim. Bu arada sen de sanırım tek kişi basıcaksın ben 3 kişi basarken.
60 tan başlarım 250 de de bırakırım denemek ister isen beni ara geçen seferkiler gibi geri vites olayı olmicak ise
Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!
ruhi abi ben typer la kalkmak denemek istıyorum,bu konunun içinden sıyrılıp senle benı denetmek ıstıyolar,ben zaten gereken açıklamayı senı telefonla arayıp yaptım,senin arabanın ıyı olduğunu biliyorum we beğeniyorumda,senınle yıne denerız abı ama sadece aradakı farkı görmuş oluruz ben senı geçerim diye bı kelıme söylemıyorum ama abi sen ben ve typer deneyeceksek olur..1. kım 2.kim 3.kim görmüş oluruz sencede mantıklı değil mi?
merakla bekliyoz typer cupra denemesin yasın ben burda yapamıyom hep sorun sen k-pro farketmez dene kardesim zevklı olur
Kadir Ben 6. vitese attığımda 7800 devire kadar rahat geliyorum 7800-8200 arası biraz duraklama oluyor ama tek başıma gazlıyor isem 8000 e kadar rahat çıkıyorum 8200 e kadarda iniyor
km yi tam olarak bilemiyorum ama benim en son gördüğüm 8200 geneldede her gazlamada 8000 i rahat dönüyor
Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)