Eskiden cemin sitesinden kaydetmiştim.
Katolog verisi ne EP3'ün?
Uploaded with ImageShack.us
Eskiden cemin sitesinden kaydetmiştim.
Katolog verisi ne EP3'ün?
Uploaded with ImageShack.us
Dynolar FN2 leri sevmiyoorta sust. iptali dışında zır stock halde dynoya çıktım. Dedim bişeyler yapıcaz bakalım ne işe yarıyacak. 217,2 hp dAynı günün akşamı enesle denemiştim yaklaşık 4 boy kadar rahatlıkla açıyordu.
Sonra injen cai - toda headers - 60lık düz boru - flashpro taktım. Enesle denedim aradaki fark 1 boya düştü fakat dynoda 0,6 hp lik bir artışım vardı. Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum ama artık dyno bana göre hiçbir emsal teşkil etmiyo neyazıkki.
Keza Bkz. BS type R![]()
c.tesi roll öncesi Powershop Bayçu ile kısa bir ayar yapmıştık, araç dediğim gibi daha önceki c.tesi dynoda 222 vermişti, fakat bu son c.tesi yapılan ayar bugün anladımki biraz farklıymış gerçi rakamsal bazda değerlendirirsek yine eski 234 hp. den az ama giderine yaptığı katkı çok iyi.
evet şuan araç 228 hp.deymiş. akşam dyno çıktısını koyarım bu konuya bariz fark var arada.
TeamPASAOGLU
STP nin verdiği kg bilgisi doğrudur.. pdf dosyasında yalnış hatırlamıorsam 1201 veya 1204 yazıo klima ile o 1220kg ye ulaşır. Ama tr de kantara çıkan ep3 ler var stepnesiz 1180 çıkıo oradaki farkta stepne -hava filtresi ve egzost sisteminden kaynaklanabilir.
Dr.ECU
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
biz tarttık dbs yi soktukten sonra 1250 kilo cıktı stepne dahi ustunde...
3 cü videyo süpermişarkadaşın açılıynnn Sesi beni bitirdi
![]()
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)