yok kanka bişi demedik yanii dürüstce yazmişin zaten bende 3 kişi onda 2 kişi demişin ama bende chip var onda yok demeyi unutmuşun ben hatırlattım sadece bi dnersiniz zaten olmadı okan chipler öle daa net görürüz...
Printable View
yok kanka bişi demedik yanii dürüstce yazmişin zaten bende 3 kişi onda 2 kişi demişin ama bende chip var onda yok demeyi unutmuşun ben hatırlattım sadece bi dnersiniz zaten olmadı okan chipler öle daa net görürüz...
yalnız bi şeyi anlamadım onlar zaten sürekli görüşüen arkadaşlar,senin neden kızıştırdığını anlam veremedim çok merak ediyosan okana sorabilirsin sonucunu.buraya yazmana anlam veremedim.hee herkes duysun diyosan o akşam okan geçti.ondan önce teke tekte 3-4 boy civciv açıyodu bi ara.okan ii arkadaşımızdır geçersede canı sağolsun geçmezsede.
va saxo çipsiz al ye yakın aynı vs işte gıdıosa ciddi iyi gidıyo ya o zmn kısa fılanmı var??
ahaha ben neyi kızıştırdım yaww cvp ı çok basit bi soruydu denedim geçtim yada geçildim bukadar basit ama bahanelerle cvp gelirse bende bildimi sölerim...
Maşallah gerçekten çok iyi kazasız belasız
sarı 106 nın speclerı neler ??mahsuru yoksa ogrenebılrmıyım?