cihp,filtre,egzost+iskender ara borular,timing
Printable View
maslak havası yarıyo bu 106 lara...
Gayet güzel..
Yalnız ben bu type-r olaylarını çok iyi okuyamadım, birkaç bisey yazıcam ama yanlış anlaşılma olmasın yani, bilgilendirmek için yazıyorum, sadece aem v2 filtreli type-r'ın, mugen headerslı, hks egzoslu, baskı balatalı fln bi s2000den yol istediğine şahit oldum, iki araçta da 2ser kisi vardı, ve tek bi deneme fln olmadı yani öyle sürüp gitti falan, şartlar eşitti, ilk once sen gaza bastın, ben bastım olayları olmadı, yani type-r değişik bi alem bana kalırsa, ne zmn ne yapacağı hic belli olmuyo, bunu type-r sahipleri veya kullananlar daha iyi bilir.. oyle biseyler iste :)
öncelikle arkadan iti$ olma avantajı var. TypeR güzel geliyor ama buna rağmen S2000i süren arkada$ın pilotajı öyle güzeldi ki, hiç bir kalkı$ta aracınıı çizgiden çıkarmadı , hiç bir vitesi bırakın kaçırmayı yanlı$ bir devirde atmadı. Canı gönülden tebrik ederim sürücüsünü :icon_tup:
1) M5 106 ya yetisemedimi??? (heralde tam gaz degildin cunku s2k da yi bile gecmesi gerekirdi)
2) 106 nin masallahi var
Araç cam car Bati :D Olm M5 nası yetişemicek :D
reşit kardeşimin bmk typerı geçmiş hız plaka s2000,, ayrıca beyın yok typerda vitesde kaçırmış sanırım...
anıl bey anıl bey . Süperdin valla dragda helal olsun:icon_tup: . Tribünde çıldırtık , millet deli mi bunlar diye bize bakıyodu :D :D