ubada pschiptuning yazılım,egzos,cooler,pompa bide filtre var net şekilde liste budur merak edenler için
ubada pschiptuning yazılım,egzos,cooler,pompa bide filtre var net şekilde liste budur merak edenler için
araban çok güzel yürüyor...
ne marka intake eksoz ve cooler kullanıldı?
Köksal video izleyemedim ama biliyorum nasıl gittigini uba nı, maşallah tekrardan ,deneyen arkadaşında ayagına saglık![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Diğer forumuda inceledim; öyle bir yazılıp cizilmişki köksalın ağzından çıkmayan laflar sanki köksal söylemiş gibi olmuş. Adamlara bunu anlatmaya calıştım ısrarla o beyinlerine sokamadılar. Ne diyim. Kendilerini kaliteli sanıyorlar ama yazık para ile olmuyor bu işler bilgi ve fikirde gerekiyor. Söz meclisten dışarı Gürkancım sen sakın alınma ama. Adamların demelerine göre biz yüze güler arkadan konusurmuşuz. Çok biliyoruz sanıyorlar madem herşeyi okuyorlar bunuda okusunlar; En hızlıları kimse onlar gelsin diyorum başkada birşey demiyorum. Ne kadar bilgililer görelim. TT'ye *** atmak kolay. Çoğu bu forumdan öğreniyor çoğu şeyi, orda ahkam kesiyor ahh ahh.
Köksal aracın speclerini açıklamak zorunda değilsin kardeşim. Anlayan adam anlar ne olduğunu.
ya sıkıntı yok kardesım be aracımı benden oncede bılıyorlarda sımdıde bılıyorlardır emın ol bılıosunkı bu camıada lastıklere hava basssan duyulur o yuzden kımse kımsede bıse saklayamaz...bnm arkadamdan konusmadıgım seylerı soyluyorsalar ve bunu okuyorsalar ozmn hepsının taaaa.............
Kızıştıran sizsiniz orada dea nın attığı mesajları okursan, yan53 ün ağzından çıkmayan başkasının yazdığı mesajları sanki yan53 yazıyormuş gibi aktardı sizde galyana geldiniz. Bunu size ısrarla açıklamaya calışma çabamı hiçe sayıp birde üstüne saçma sapan şeyler yazdınız. Gürkanıda burda biz savunduk saçma mesajlara karşı. Ondan sonra biri çıktı tt de hep böyle oluyormuş yüze gülüyormuşuz sonra arkadan konuşuyormuşuz olduk.
Biz karıştırıyoruz dimi konunun başından bu yana ortalık kızışmasın diğe boşa uğraşıyormuşuz.
Siz dedigin kac kişi? Biri ters bişey solemişse post silinir yada banlanır bunu tum site soylemismi herkes onaylamısmı? Yazdınız ettiniz diyosun ben orda sana bisey acıkladım dimi kendimi suclu hissettim yazdım sende okudun senlik bisey yok dedin sahislarin hatası olabilir ama icindeki herkes yaptı diye birseymi var Ordan banlandın diyeyse sıkıntı adminsin yascada benden baya buyuksun sende beni banla canın sagolsun rahatlicaksan eger... ben foruma post yazmasamda genelde takip ederim Benim anlatmaya calıstıgım sahıslar geneli baglamamali ki aynısını orda sen soyledin...
Fuacım ne banı hayatta banlamam terbiyesizlik yaptığın yok bişey dediğin yok. Aslında aynı fikirdeyiz senle ben orda ne dedim. Bir lavuk gelmiş saçma sapan bişey yazmış diğe koca forum yüze güler arkadan konuşmuş oldu yazdım. Birisi böyle bir cümle kullanmış demiş ki "gitme oraya onlar yüze güler arkadan konuşur" bir kişide çıkıp sen ne diyorsun dememeiş. Konunun başında gürkana saygısız mesajlar yazdılar hemen dahil oldum dikkatli olun yazdım. Kimse kimseyi kıracak birşey yazmayacak dedik. Kontrolü elimize aldık. gürkan iyi bir kardeşimiz çünkü. Aynı özveri diğer tarafta gösterilmedi.
OnurS gelsin yazsın oda söyledi passionda okudum direk bende yan53 yazdı sandım bi an tartışmaya girdim okuduktan sonra anladım dedi. Biz istiyoruz ki herkes okusun kimseyi ezmeye calışmadığımızı görsün.
bu videoyu izleyemyorm ikniizede maşallah fakat konuda atlanmıs bi olay var gürkanın 4444 plakalı mz'si ne çılgın bi arabaydı bir kere camcarlık yaparken video çektiğini hatırlıyrumçok iyidi maşallah tekrardan
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Polemige gerek yok tech turkeyde bmw club turkeyde ,aynı kalitede siteler , hepimizin arabaları farklı ama aşkımız aynı, yanlış anlamalar gereksiz mesajlar olabilir genelleme yapmamak lazım. Başka bi mesajada gerek yok konuyla ilgili.
Allah razı olsun kardeşim çook daha iyilleri hepimizin başına inşallah
Ahahahha şimdi ortaya çıktı farkın sebebi, şuraya yazıyorm arabayı yükler yüklemez ilk seni delicematın intikamı olacak
Başlık açıp SUP xx ve bilmedigim kırmızı Cupra olacak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)