User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
123 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: UBA 88 vs bilmediğim kırmızı 335i

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ubada pschiptuning yazılım,egzos,cooler,pompa bide filtre var net şekilde liste budur merak edenler için

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana orda yazılım eksoz demiştin (: peki cooler olarak ne var?forge büyük hayal kırıklığı ve yetersiz bana göre
    bilmıyorum valla yanlıs solemısım ozmn cunkı ordakı arkadaslara soledım aracımda neler var dıye porshe lı arkadasa felan soledım...

Drifter
    Misafir
    araban çok güzel yürüyor...

ne marka intake eksoz ve cooler kullanıldı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köksal video izleyemedim ama biliyorum nasıl gittigini uba nı, maşallah tekrardan ,deneyen arkadaşında ayagına saglık
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Drifter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araban çok güzel yürüyor...

ne marka intake eksoz ve cooler kullanıldı?
    intake aem

eksoz iskender eksoz cat out

ths marka ıntecooler

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer forumuda inceledim; öyle bir yazılıp cizilmişki köksalın ağzından çıkmayan laflar sanki köksal söylemiş gibi olmuş. Adamlara bunu anlatmaya calıştım ısrarla o beyinlerine sokamadılar. Ne diyim. Kendilerini kaliteli sanıyorlar ama yazık para ile olmuyor bu işler bilgi ve fikirde gerekiyor. Söz meclisten dışarı Gürkancım sen sakın alınma ama. Adamların demelerine göre biz yüze güler arkadan konusurmuşuz. Çok biliyoruz sanıyorlar madem herşeyi okuyorlar bunuda okusunlar; En hızlıları kimse onlar gelsin diyorum başkada birşey demiyorum. Ne kadar bilgililer görelim. TT'ye *** atmak kolay. Çoğu bu forumdan öğreniyor çoğu şeyi, orda ahkam kesiyor ahh ahh.

Köksal aracın speclerini açıklamak zorunda değilsin kardeşim. Anlayan adam anlar ne olduğunu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer forumuda inceledim; öyle bir yazılıp cizilmişki köksalın ağzından çıkmayan laflar sanki köksal söylemiş gibi olmuş. Adamlara bunu anlatmaya calıştım ısrarla o beyinlerine sokamadılar. Ne diyim. Kendilerini kaliteli sanıyorlar ama yazık para ile olmuyor bu işler bilgi ve fikirde gerekiyor. Söz meclisten dışarı Gürkancım sen sakın alınma ama. Adamların demelerine göre biz yüze güler arkadan konusurmuşuz. Çok biliyoruz sanıyorlar madem herşeyi okuyorlar bunuda okusunlar; En hızlıları kimse onlar gelsin diyorum başkada birşey demiyorum. Ne kadar bilgililer görelim. TT'ye *** atmak kolay. Çoğu bu forumdan öğreniyor çoğu şeyi, orda ahkam kesiyor ahh ahh.

Köksal aracın speclerini açıklamak zorunda değilsin kardeşim. Anlayan adam anlar ne olduğunu.
    ya sıkıntı yok kardesım be aracımı benden oncede bılıyorlarda sımdıde bılıyorlardır emın ol bılıosunkı bu camıada lastıklere hava basssan duyulur o yuzden kımse kımsede bıse saklayamaz...bnm arkadamdan konusmadıgım seylerı soyluyorsalar ve bunu okuyorsalar ozmn hepsının taaaa.............

FUA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yaptıgın cok yanlıs sen orda burdaki biri konusmus herkes bir degil diyorsun burdada ordaki herkes techi kotulemiş gibi konusuyorsun... Oranın üyelerinden buraya üyede cok kendimizede b.k atıyoruz o zaman... Kızıştırmanın bir anlamı varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FUA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaptıgın cok yanlıs sen orda burdaki biri konusmus herkes bir degil diyorsun burdada ordaki herkes techi kotulemiş gibi konusuyorsun... Oranın üyelerinden buraya üyede cok kendimizede b.k atıyoruz o zaman... Kızıştırmanın bir anlamı varmı?
    Kızıştıran sizsiniz orada dea nın attığı mesajları okursan, yan53 ün ağzından çıkmayan başkasının yazdığı mesajları sanki yan53 yazıyormuş gibi aktardı sizde galyana geldiniz. Bunu size ısrarla açıklamaya calışma çabamı hiçe sayıp birde üstüne saçma sapan şeyler yazdınız. Gürkanıda burda biz savunduk saçma mesajlara karşı. Ondan sonra biri çıktı tt de hep böyle oluyormuş yüze gülüyormuşuz sonra arkadan konuşuyormuşuz olduk.

Biz karıştırıyoruz dimi konunun başından bu yana ortalık kızışmasın diğe boşa uğraşıyormuşuz.

FUA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz dedigin kac kişi? Biri ters bişey solemişse post silinir yada banlanır bunu tum site soylemismi herkes onaylamısmı? Yazdınız ettiniz diyosun ben orda sana bisey acıkladım dimi kendimi suclu hissettim yazdım sende okudun senlik bisey yok dedin sahislarin hatası olabilir ama icindeki herkes yaptı diye birseymi var Ordan banlandın diyeyse sıkıntı adminsin yascada benden baya buyuksun sende beni banla canın sagolsun rahatlicaksan eger... ben foruma post yazmasamda genelde takip ederim Benim anlatmaya calıstıgım sahıslar geneli baglamamali ki aynısını orda sen soyledin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FUA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz dedigin kac kişi? Biri ters bişey solemişse post silinir yada banlanır bunu tum site soylemismi herkes onaylamısmı? Yazdınız ettiniz diyosun ben orda sana bisey acıkladım dimi kendimi suclu hissettim yazdım sende okudun senlik bisey yok dedin sahislarin hatası olabilir ama icindeki herkes yaptı diye birseymi var Ordan banlandın diyeyse sıkıntı adminsin yascada benden baya buyuksun sende beni banla canın sagolsun rahatlicaksan eger... ben foruma post yazmasamda genelde takip ederim Benim anlatmaya calıstıgım sahıslar geneli baglamamali ki aynısını orda sen soyledin...
    Fuacım ne banı hayatta banlamam terbiyesizlik yaptığın yok bişey dediğin yok. Aslında aynı fikirdeyiz senle ben orda ne dedim. Bir lavuk gelmiş saçma sapan bişey yazmış diğe koca forum yüze güler arkadan konuşmuş oldu yazdım. Birisi böyle bir cümle kullanmış demiş ki "gitme oraya onlar yüze güler arkadan konuşur" bir kişide çıkıp sen ne diyorsun dememeiş. Konunun başında gürkana saygısız mesajlar yazdılar hemen dahil oldum dikkatli olun yazdım. Kimse kimseyi kıracak birşey yazmayacak dedik. Kontrolü elimize aldık. gürkan iyi bir kardeşimiz çünkü. Aynı özveri diğer tarafta gösterilmedi.

OnurS gelsin yazsın oda söyledi passionda okudum direk bende yan53 yazdı sandım bi an tartışmaya girdim okuduktan sonra anladım dedi. Biz istiyoruz ki herkes okusun kimseyi ezmeye calışmadığımızı görsün.

gurlekyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah cupra mükemmel,allah kaza bela vermesin...

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah................

inan mpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kardeşim allah kaza bela vermesin nazar değmesin ...
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu videoyu izleyemyorm ikniizede maşallah fakat konuda atlanmıs bi olay var gürkanın 4444 plakalı mz'si ne çılgın bi arabaydı bir kere camcarlık yaparken video çektiğini hatırlıyrum çok iyidi maşallah tekrardan
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köksal nosu sökmüşmüydün burda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    köksal nosu sökmüşmüydün burda
    Aman abi aman diyorum millet gercek sanacak aracima bi kere bile nos takmadim

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahhahaha ne o milletin diline düşmüşün diyorum sana hacı //M logosundan uzak durun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polemige gerek yok tech turkeyde bmw club turkeyde ,aynı kalitede siteler , hepimizin arabaları farklı ama aşkımız aynı, yanlış anlamalar gereksiz mesajlar olabilir genelleme yapmamak lazım. Başka bi mesajada gerek yok konuyla ilgili.

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu videoyu izleyemyorm ikniizede maşallah fakat konuda atlanmıs bi olay var gürkanın 4444 plakalı mz'si ne çılgın bi arabaydı bir kere camcarlık yaparken video çektiğini hatırlıyrum çok iyidi maşallah tekrardan

Allah razı olsun kardeşim çook daha iyilleri hepimizin başına inşallah

Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahahha şimdi ortaya çıktı farkın sebebi, şuraya yazıyorm arabayı yükler yüklemez ilk seni delicem atın intikamı olacak Başlık açıp SUP xx ve bilmedigim kırmızı Cupra olacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)