User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
123 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: UBA 88 vs bilmediğim kırmızı 335i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım sınır yapma ole esprısıne konusmus arkadas ..eyw deneme guzeldı ındık esprımızı yaptık hatta yaptıgıne esprı cok ıyıydı baya guldum sonradanda ...
    Yok be kardeşim sen bana dedin hatta 4000 in altında basma die bende dedim nolcak die.
    Muhabbette güzeldi iyi arkadaşlar tanıdık, yine olsa cupracı typercı arkadaşlarla yine denerim,bide linki bi arkadaşım yolladı yazık demişler felan die , 200 km lik arabasıyla kaskosuz , gelip hertürlü arabayla denerim diyince yazık oluyor zengin piçi triplerinde gezincede adam olunyor , eger öleyse çokda problem deil yarın basarım 10.000 usd parçaları uçakla getirir 3 gün sonra bidaha deneyelim derim. Benim arabam budur , bundan sonra allah nasip ederse aynı kombinasyonda m3-m6 alcam o yüzden arabayı yüklemiyorum, yoksa çok küçük paralarla çok güzel bi güç alınabiliyor en büyük örnegide senin uçak

FUA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videoların altına saçma sapan yorumlar yazmayın, insanları tanımadan, adamlar gayet insanca rahat rahat denemişler cupra yürümüş gitmiş, kimse buraya araba 1.6 mı, yok 335cinin suratını görseydik falan diye saçma sapan yorum yazma hakkına sahip değil.
    + 1... video benden habersiz koyulmus filanda demiyor... guzel denemede olmus iki aracada Allah kaza bela vermesin masallah...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada maşallah bence stock 3.35i budur fark normaldir.

Arkadaşlar forum harici biriyle denediğinde sanki o insan hiç burayı okumayacakmış gibi yazılıyor..Bencede biraz daha dikkat..

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GürkanE87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok be kardeşim sen bana dedin hatta 4000 in altında basma die bende dedim nolcak die.
    Muhabbette güzeldi iyi arkadaşlar tanıdık, yine olsa cupracı typercı arkadaşlarla yine denerim,bide linki bi arkadaşım yolladı yazık demişler felan die , 200 km lik arabasıyla kaskosuz , gelip hertürlü arabayla denerim diyince yazık oluyor zengin piçi triplerinde gezincede adam olunyor , eger öleyse çokda problem deil yarın basarım 10.000 usd parçaları uçakla getirir 3 gün sonra bidaha deneyelim derim. Benim arabam budur , bundan sonra allah nasip ederse aynı kombinasyonda m3-m6 alcam o yüzden arabayı yüklemiyorum, yoksa çok küçük paralarla çok güzel bi güç alınabiliyor en büyük örnegide senin uçak
    eyw kardesım sıkıntı yok herzaman cıkar denerız maksat muhabebet gaz basmak olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FUA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    + 1... video benden habersiz koyulmus filanda demiyor... guzel denemede olmus iki aracada Allah kaza bela vermesin masallah...
    Kardeşim benim böle bi videonun buraya koyuldugu deil çekildiginden bile haberim yoktu. Ha bilsem denemezmiydim tabiki denerdim çokta umrumdaydı.

Alıntı yan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyw kardesım sıkıntı yok herzaman cıkar denerız maksat muhabebet gaz basmak olsun...
    Tabiki bro herzaman denerim problem deil, güzelde eglendik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki aracada maşallah bence stock 3.35i budur fark normaldir.

Arkadaşlar forum harici biriyle denediğinde sanki o insan hiç burayı okumayacakmış gibi yazılıyor..Bencede biraz daha dikkat..
    Ee tabi kesinlikle dogru diorsun eger arkadaşım linki atmasaydı , tırsak ,geçerim die geçilip aglayan bi bebeymişim şimdi burdayım her isteyen özelden hatta 0532 651 29 04 nolu numaradan özel mesajını iletebilir , yüz yüzeyiz artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UBA cupra specleri nedir acaba
    Golf MKVII 1.6 Tdi

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    UBA cupra specleri nedir acaba
    eksoz,fitre,yazılım,benzın pompası

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maşallah kanka Uba güzel yürüyo diğer arkadaşa tebrikler

A K N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle iki aracada maşallah stock 335 gideri bu kadar zaten daha fazlası beklenemez ubaya da maşallah iki kişi denemişler video çekilmiş ne güzel iki tarafta bişey demezken bazı arkadaşlar yazık , 116 vs gibi aşagalarca yazılar yazmış kimin ne olduğunu bilmeden neyin ne olduğunu bilmeden boş yorum yapan arkadaşlar daha dikkatli olsunlar lütfen..! Gürkanın işi gücü yok böyle denemelerde zevkine gitmiş geçilmiş kabul etmiş tebrik etmiş iki taraf anlaşmışken burdaki o yazıları yazanlara ne düşer yani 3. kişi olarak adı üzerinde denemek yani bugün artık güç isteyenler civic alıp turbolayıp herkesi geçebiliyorlar artık bu ezikliği aşmak lazım yorumlar yapılır ama kimse kimseyi aşağılayamaz yazık vs diyemez yapılan yorumlar daha dikkatli olsun lütfen... Tekrardan 2 aracada maşallah uba'yı inan zamanından da iyi biliyorum o zamanlarda hızlıydı maşallah hala hızlı dahhaa da hızlı olur inşallah gürkanın arabasına da maşallah çok güzel ve özel bir araç kazasız belasız güzel günlerde sürmek nasip olur inşallah...

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=GürkanE87;1732113]Selam beyler , kırmızı 335 benim , atılıp tutulmuş ama 1.6 swaplı 335i mde yazılım yok tamamen stock. Deneme mevzuna gelince ordaki arkadaşlarda kendi sölemişler , hangi araba isterse denedim typer cı arkadaş vardı onlada denedim, yüklü 335 lede denedim cupraylada 4s lede başka bi 335i lede denedim. Araba mevzusuna gelincede ,arabayı alalı 200 km yapmadan rollinge geldim ne kaskom vardı nede turbolu arabaya alışık biri deilim, çogunuzun tanıdıgı ZK 4444 plakalı mz4 ün sahibiydim. Rolling adamıda deilim , ordaki bütün arkadaşlarda sohbet esnasında söledim. Yine diorum HAVADA UÇAN KARADA YÜRÜYEN bütün arabalarla denerim. Sıkıntım yok 1000 boy geçilirim sikildim derim , 5 boy geçerim kafa kafaya gittik derim. Dün gecede görmüştürlür dostlar.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gürkan maşallah 1.20 noldu diye düşünürken Mz4 e noldu demek lazımmış artık ahhah hayırlı olsun cuprayada maşallah
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gürkan maşallah 1.20 noldu diye düşünürken Mz4 e noldu demek lazımmış artık ahhah hayırlı olsun cuprayada maşallah
    Ahahah daha iyileri senin başına kardeşim 1.20 km den emeklilik yapınca z4 de 2 kişilik bana uymadı.İnşallah bunlada kazasız belasız 130 140 bin km yapınca emeklilik vercem

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ahahah daha iyileri senin başına kardeşim 1.20 km den emeklilik yapınca z4 de 2 kişilik bana uymadı.İnşallah bunlada kazasız belasız 130 140 bin km yapınca emeklilik vercem

Saol sanada
    Kazasız belasız Gürkan
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saolasın Kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gürkan kazasiz belasiz secim konusunda tabi seni kutluyorum Cupraya da maşallah bu arada
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm araçalara maşallah. Köksal naapyosun sen ya

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uba da bizim sikinti yok

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehe aynen böyle işte
    ben de her arabayla denerim
    Gürkan bey sizinle de deneyebiliriz, ben de zaten stock 335i merak ediyordum
    (bu arada henüz kimseyle denemiş değilim, kimseyle de deneme istemedim, varsa böyle herkesle denerim diyen ben de denerim min 1000hp isterim )
    Selam beyler , kırmızı 335 benim , atılıp tutulmuş ama 1.6 swaplı 335i mde yazılım yok tamamen stock. Deneme mevzuna gelince ordaki arkadaşlarda kendi sölemişler , hangi araba isterse denedim typer cı arkadaş vardı onlada denedim, yüklü 335 lede denedim cupraylada 4s lede başka bi 335i lede denedim. Araba mevzusuna gelincede ,arabayı alalı 200 km yapmadan rollinge geldim ne kaskom vardı nede turbolu arabaya alışık biri deilim, çogunuzun tanıdıgı ZK 4444 plakalı mz4 ün sahibiydim. Rolling adamıda deilim , ordaki bütün arkadaşlarda sohbet esnasında söledim. Yine diorum HAVADA UÇAN KARADA YÜRÜYEN bütün arabalarla denerim. Sıkıntım yok 1000 boy geçilirim sikildim derim , 5 boy geçerim kafa kafaya gittik derim. Dün gecede görmüştürlür dostlar.
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)