E0041 Nickli Üyeden Alıntı
1 cisi emre tebrik ederim sende dürüst arkadaşlardan birisiymişsin
bende seni tebrik ederim okan sende öyle.
2 cisi 5-6 denemede ayırınca gönül rahatlığı ile vtec altı bastığım video(cvc vtec üstü)
vtec altı üstü anlayamıyorum çünkü hem kısa var hemde 5000 de vtec açıyorum o yüzden sana bıraktım ben kornayı ama sen bas dedin bende iyi ben basayım dedim çoğunda da 6000 6500 lerde bastım.koyduğum videoda vtec altı olman çok zor en fazla 5200 5300 lerde olman gerekli çünkü hep aynı devirlerde basmaya çalıştım
3 cüsü bu videoda önden bastığını sende biliyorsun
en fazla yarım tampon boy
u olsun önde bile denilemezdi tünelde arkadan çeken olduysa bakıp anlarız zaten en kısa zamanda
4 cüsü her viteste açarak ilerlediğimide biliyorsun
her vitesde değil yanlışın var ilk oturduğumuzda yarım boy önde oluyorum benim 3. vitesin sonuna kadar sonra gelip yanımdan geçiyorsun ve 4ün başlarında biraz daha açıp öyle devam ediyosun 5e attığım da (175 180 km civarları) 1 bilemedin 2 saniye basıp bırakıyorum sen durduğun için.
5 cisi her kalkışta 200 üstü + çoğunda 220 görüpte bıraktım
aklıma geldi ama o curcurnada söleyemedim kadranın yanlış gösteriyor kardeşim senin yanlışın var yani ben max. 185 gördüm kadranda.
6 cısı yukarda allah var 1 boy dersen tmm dicem doğruyu söyle
videodaki kalktığımızda 1 boydan fazla değildi
7 cisi gaza aynı anda oturduğumuzda 3 boy sen önce bastığında 2-2,5 boy fark olmadımı
3 boy hiçbir denemedi olmadı be okan yanılıyorsun farlarım kapalı olduğu için sana öyle geliyor max. 1,5 hadi 2 boy olsun ama 180 civarlarına kadar ;)
8 cisi beraber bastığımızda 3 boydu fark sen otobanda arkadaşlara 2 boy demişsin foruma geldik 1 boy oldu yarın inş. geçtik demezsiniz
okan kardeşim bak videosu olan denemede 1 boy dedim diğer denemelerde max. en en fazla 2 boy okan kardeşim.ve iddaa ediyorum max 185 i geçmedi araba ya sende de olsun 190 195 sonuna kadar yürümedik yani hiç bi videoda.
9 cusu bırakmasaydım fark dahada açılacaktı ama malesef rexler civic gibi yolda durmuyor
işte orda chiefkadir abinin sölediklerini hatırlatmak isterim senin yolda duramadığın yerde benim rolüm başlıyor hafif olmakla iş bitmiyor yani :)
10 cusu geçildiyseniz geçildik deyin doğru bir şekilde farkı söyleyin
geçildik diyorum zaten başka bişey demiyorum farkıda yukarda açıkladım elbet başka video çeken olmuştur onlarıda toplayıp hepberaber izleriz görürüz.
11 cisi 10-15 boy dedim açıkladım 10 civic boyu 15 rex boyu diyerek ve yanında kocaman STOCK vti diyede ekledim
STOCK vti diye belirttiğin stock spec nedir okancım bi açıkla hele ?
12 cisi zaten farkla işimiz olsaydı fatih abiye sorarsın cumartesi günü çelik contayı söküp klintrik 1,5mm kalınlığında conta taktım sırf çelik conta ile yağ kaçıyor diye
ben arabamda bugün ve son bikaç gün içinde çıkan ufak tefek sıkıntıları sölemiyeyim okan kardeşim neyse odur oluru gideri biteri vs si denedik eğlendik keşke h22 le denedikden sonra bekleseydin de 2 hoş sohbet etseydik ama sağlık olsun kal sağlıcakla :heyoo: