............................
Printable View
............................
bir kardeş kardeşi vuruyor ne diye :D
h22 ile benim denememin videosunu ve sonucunu yazarsam tekrar denememiz icab eder okan kardeşim ? :) o adamlar kesinlikle 230 a kadar basmaz aile babası adamlar sonuçta max. yapsa 200 bilemedin 210 işte.senin kadranın da sorun var sanırım yada benimki az gösteriyor :)
lastikleri kaliteymiş :)
erneyse emre 2 boy diyorsa max 2 boy olsun o ilk gaza bastığımızda ben öne cıkıyorum diyorsunya işte orda ben korna falan duymuyorum sen bastıktan sonra basıyorum + patanaj yapıyor o yüzden :) öyle diyorsan öyledir ama hangi vti 4 ün sonu 185 olur sen daha iyi bilirsin 5 e geçip kadranda 200 altı hiçbirzaman bırakmadım cogu zamanda 220 yaptım
pc de çok ısındı yoksa daha hızlı cvp yazarım ahahahahha
bak şimdi güzel kardeşim ben sana doğrusunu sölim otobanda sen beni HİÇBİR DENEMEDE 3 boy geçemedin bu 1.
evet arkadaşların mıydı değil miydi tanımıyordum biri geldi sordu bana ne oldu okan nerde falan diye bende dedim ki 2 boy geçince gitti herhalde dedim ve sonrasında güldüm :) bu 2.
ben sana en sağlıklı kaldığımız denemeyi baz alarak dedim yoksa sende vites kaçırdın bende kaçırdım , sen limitörde kaldın , bende limitör yok direk kafa kesiyor yavaşlıyor araba limitör olsa da girsek dedim eyvallah dedim yine , evet iddaa ediyorum yine max. biz bu akşamki denemelerde 185 km ye kadar çıktık defalarca baktım kadranıma acaba neden yavaşlıyorsun diye bu 3.
bak yukarda oku ne yazdım paşalar gibi GEÇİLDİK yazdım daha da fazlası yok işte daha ne dimi :) buda 4 güzel kardeşim.
hooop bursa tayfa burayı tekrar kirletmeyin hadı ne derdınız varsa h16, sakız gıbı uzatmanın burda geregi yok