masallah araclara tebrikler, herbiri birbirinden guzel, keske aranizda bende olsaydim
masallah araclara tebrikler, herbiri birbirinden guzel, keske aranizda bende olsaydim
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
abartmadan devam edin aynı şehirdesiniz pm msn telefon bilimum iletişim araçlarını cafe gibi yerlerdede görüşerek derdinizi halledebilirsiniz
körler sağırlar
dert yok tasa yok aslında ama otobanda başka forumda başka dönüyor işleremre (despe) hava kaç derece silinmiş bidaha yaz ;D
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
katil bu crx ler katillllllben benim aynı speclerdeki vti ları geçiyorum 2-3-4 boy... b16 crx i düşünemiyorum zaten
maşallah araçlaraaaa
SENSİN.
herkeze hayırlı akşamlar
herkeze hayırlı aksamlar
İki arkadaşıda tanırım aslında araç sahiplerinin ikiside inanılmaz derecede efendi insanlar böyle çoluk çocuk muhabbetlere girmezler normalde girmemişlerde araçlar denenmiş biri geçmiş diğeri geçilmiş Gökhan kardeşim her zaman bana söyler benim hayalim bu arabanın kaputunun altında bu motoru görmek diye ve ekler yarışmam arabamı parçalamam arada çıkar sıkarım vteci açarım keyfimi alırım garaja koyarım ben yaparkende çok yardımı dokundu sağolsun.Diğer araca gelince onun sahibide Emre'ydi sanırım ismi oda inanılmaz efendi ağırbaşlı bir arkadaş tanırım biz Bursa olarak bu işlerde rekabeti ortalığı karıştırmayı laf taşımayı laf sokmayı ve tartışmayı çok seviyoruz nedense anlamadım.Tabiki yarış olucak tabiki geçende olucak geçilende ama bunu düşmanlık sebebi haline getirmek çok yersiz.İki arabada güzel maşallah.Allah ikisininde tekerini düz bastırsın.Bence konu hakkında söylenmesi gerekeni araç sahipleri söylemiş gerisi burda gerilim çıkarmasın herkes birbirine ulaşır Bursa'da bi şekilde kim kiminle denemek isterse arar söyle çeker kabul ederse yarışır video konur yorum yapılır ama bu noktaya gelmez bence doğrusu bu.
Teşekkür ederim kardeşim ne demek her zaman dostluk kazansın bende İstteyim burdan bişi lazım olursa aklında olsun![]()
BRO TUNE-R
kadir bu alıntıyı silermisin kardesim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)