User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
90 sonuçtan 77 ile 90 arası

Konu: CvC VTi(CVC29) vs B16 CRX (K9009) // Bursa

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah araclara tebrikler, herbiri birbirinden guzel, keske aranizda bende olsaydim
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abartmadan devam edin aynı şehirdesiniz pm msn telefon bilimum iletişim araçlarını cafe gibi yerlerdede görüşerek derdinizi halledebilirsiniz
    körler sağırlar

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dert yok tasa yok aslında ama otobanda başka forumda başka dönüyor işler emre (despe) hava kaç derece silinmiş bidaha yaz ;D
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katil bu crx ler katillllll ben benim aynı speclerdeki vti ları geçiyorum 2-3-4 boy... b16 crx i düşünemiyorum zaten maşallah araçlaraaaa
    SENSİN.

kayserilif
    Misafir
    herkeze hayırlı akşamlar

kayserilif
    Misafir
    herkeze hayırlı aksamlar

Efvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki arkadaşıda tanırım aslında araç sahiplerinin ikiside inanılmaz derecede efendi insanlar böyle çoluk çocuk muhabbetlere girmezler normalde girmemişlerde araçlar denenmiş biri geçmiş diğeri geçilmiş Gökhan kardeşim her zaman bana söyler benim hayalim bu arabanın kaputunun altında bu motoru görmek diye ve ekler yarışmam arabamı parçalamam arada çıkar sıkarım vteci açarım keyfimi alırım garaja koyarım ben yaparkende çok yardımı dokundu sağolsun.Diğer araca gelince onun sahibide Emre'ydi sanırım ismi oda inanılmaz efendi ağırbaşlı bir arkadaş tanırım biz Bursa olarak bu işlerde rekabeti ortalığı karıştırmayı laf taşımayı laf sokmayı ve tartışmayı çok seviyoruz nedense anlamadım.Tabiki yarış olucak tabiki geçende olucak geçilende ama bunu düşmanlık sebebi haline getirmek çok yersiz.İki arabada güzel maşallah.Allah ikisininde tekerini düz bastırsın.Bence konu hakkında söylenmesi gerekeni araç sahipleri söylemiş gerisi burda gerilim çıkarmasın herkes birbirine ulaşır Bursa'da bi şekilde kim kiminle denemek isterse arar söyle çeker kabul ederse yarışır video konur yorum yapılır ama bu noktaya gelmez bence doğrusu bu.

YH199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdır babali yazdıklarımı sildim.sorun yok

dağlar oy oy oy yollar oy oy oy

hadi selametle.
    ,

kayserilif
    Misafir
    Alıntı YH199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye
    Alıntı YH199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamdır babali yazdıklarımı sildim.sorun yok

dağlar oy oy oy yollar oy oy oy

hadi selametle.
    tamam kardeşim hayırlı akşamlar

kayserilif
    Misafir
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir taraftan tutmuşlar g.s f.b taraftarı gibi yalan konusuyorlar 3 boy gerideydi emre otobanda arkadaşlarıma 2 boy demiş foruma geldik 1 boy oldu gör bak yarın geçtik diyecekler
    okan bu alıntıyı siliver kardeşim

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    no comment be usta yeter be bir daha asla ve asla kimseye " kardeş deniyelim bi " demem... herkesin yolu açık olsun...
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki arkadaşıda tanırım aslında araç sahiplerinin ikiside inanılmaz derecede efendi insanlar böyle çoluk çocuk muhabbetlere girmezler normalde girmemişlerde araçlar denenmiş biri geçmiş diğeri geçilmiş Gökhan kardeşim her zaman bana söyler benim hayalim bu arabanın kaputunun altında bu motoru görmek diye ve ekler yarışmam arabamı parçalamam arada çıkar sıkarım vteci açarım keyfimi alırım garaja koyarım ben yaparkende çok yardımı dokundu sağolsun.Diğer araca gelince onun sahibide Emre'ydi sanırım ismi oda inanılmaz efendi ağırbaşlı bir arkadaş tanırım biz Bursa olarak bu işlerde rekabeti ortalığı karıştırmayı laf taşımayı laf sokmayı ve tartışmayı çok seviyoruz nedense anlamadım.Tabiki yarış olucak tabiki geçende olucak geçilende ama bunu düşmanlık sebebi haline getirmek çok yersiz.İki arabada güzel maşallah.Allah ikisininde tekerini düz bastırsın.Bence konu hakkında söylenmesi gerekeni araç sahipleri söylemiş gerisi burda gerilim çıkarmasın herkes birbirine ulaşır Bursa'da bi şekilde kim kiminle denemek isterse arar söyle çeker kabul ederse yarışır video konur yorum yapılır ama bu noktaya gelmez bence doğrusu bu.
    allah razı olsun kardeşim konudaki en aklı başında en üsluplu yorumu olmuş.bu arada sölemek nasip olmadı aracında güzel olmuş allah tekerini her daim düz bastırsın bi sıkıntın olursa biliyorsun adresimi
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

Efvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim kardeşim ne demek her zaman dostluk kazansın bende İstteyim burdan bişi lazım olursa aklında olsun
    BRO TUNE-R

kayserilif
    Misafir
    kadir bu alıntıyı silermisin kardesim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)