ulen totoş bizimkinin bari tekerlekleri dönüyor sende tekerlekleri dönen bi video koyda seyredelim bu arada m20 sırf sorun olmaz etmez diyen sen iyi seyret biz hep böle kullanıyoruz daşş gibi;)
Printable View
maşallah çok keyifli bi makina olmuş.Kazasız belasız sürüşler
hacı güzel bi lastik alın araba çok boşa kalıyo :)
valla dün akşam seyrettim videoyu dedim araba gitmiyo benim yarım kadar dötü başı savrulmuyo bile :D
sonra aklıma lastikler geldi :D biraz tutunması lazımki savrulsun demi :D
ahaha kanka keşke burada olsan bi bindireyim seni (savurmaması benden kaynaklı :) kazanın üzerinden daha 4 gün gecmişti )
ula o akşam tanışma fırsatımız varmış ama es geçmişiz.. ben beyaz minibüsü kullanıyodum yahu, benzincide falan yan yana gelmişizdir...
arkadaşlar video olmamış o kadar diyim :)
soner ellerine sağlık süper yakalamış ama biz tam arkadan takip etmediğimizden ve de o dönüş yaptığı sırada biz de döndüğümüzden dolayı tam açıları yakalayamamışız.cam car bendim, soner de onaylıcaktır açıların yarısını yakalamışız orda olup canlı görmeniz lazımdı :) tam kaydı bitiriyoruz bi alev atıyo araba aman yarabbi bi ara itfaiye çağırcaktım :hahaha: bide mustafa abi fazla açı vermemek için uğraştı, bi yerde uğraşmaktan vazgeçti orda da zaten gördünüz iveco ile olan yakınlığını :D:D:D
arkada 205 taban kar lastikleri ile buraya kadar :D
Tebrik ederim motorun m20 olduğunu sanıyorum motorda alt yapı olarak ne gibi değişiklikler yapıldı acaba ? Ve turbo ve boost nedir bilgilendirirmisiniz ?
Masallah Allah kaza bela vermesın inş :icon_tup:
Maşallah tekrardan tebrikler :) Peki yakıt sistemi ? Karburatörlü sanırım araç
Maşallah..
Maşalllah :D
Akşam akşam bütün 3.sanayiyi inletti. Maşallah e21e ;)
nan e21 diyince milletin aklına gelmiyo işte eski araban :D
om42 maganda başı burada ;) neyi begenmedin kardeşim banada bi söle
Beğenmediğim bir şey yok gerçekten tebrik ederim sandığınızın aksine çok beğendim zaten önceki mesajlarımda da belirttim tekrardan tebrikler :)
Ayrıca size saygısızlık oldu kusura bakmayın.
güzel maşallah
Maşallah maşallah.. buda olmuş mustafa abi..