Gerekli yalıtım yapılırsa çekmez çokta güzel olur, Rollinglere o kadar gittim hiç v2 olupta böyle yardıra yardıra gidenine denk gelmedim.
Al sana birde short ram flow sesi.
http://www.streetfire.net/video/vti-...tec_729632.htm
ikisi arasında çok ama çok az farklar var...öyle yarış kazandırıp yarış kaybettirecek farklar değil bahsettiğim....short ram tam can alıcı devirlerde yani vtec açışı öncesi ve hemen sonrası daha yüksek tork eğrisi yüzünden azıcık avantajlı...ama onada soğuk hava beslemek için tampona port açmak ordan soğuk havayı filtrenin ucuna beslemek şart...bu işlemi yapmazsanız short ram in bütün avantajını dezavantaja dönüştürüyorsunuz...
özetlemek gerekirse ben tampon delmekle soğuk hava taşımakla uğraşamam derseniz aem v2 sizin için ilaçtır....ama yok minicik te olsa avantajlı olsun ben tamponumuda keserim soğuk havamıda taşırım derseniz short ram denenebilir...short ram için filtrenin türü ''bence k@n ama en az 90/ 100 girişli olacak'' çok önemli ve ucunada güzel bir Velocity Stacks yaptırmak şart ayrıca kullanacağınız borunun çapı ve uzunluğuda v2 ye üstünlük sağalamaksa amaç çok çok önemli.... yani kısaca aslında short ram içinde harcayacağınız para hemen hemen v2 parasına geliyor....iyi düşünülmemiş ve iyi yalıtılmamış bir short ram le v2 yi mumla ararsınız![]()
ksinlikle katılıyorum özdin abiye + v2 üst devirlerde çok çok iyi short rama göre
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
simota twinchager cai
http://www.youtube.com/watch?v=Z9FzH8BJR1Q
Kanka maşallah öncelikleAma şunu belirtiyim bu specler için 60 - 180 in normal sanırım ufak bayırdan dolayı biraz nazlı araba çünkü bence daha iyi gitmesi lazım
Headers'ın yokmuş bunu kesin al short ram yapmana gerek yok aslında aracı yüksekler için böylede güzel ama sana Antalya'da söylediğim şeye kesinlikle önem ver kanka o şart sizin orda sen biliyorsun
Headers + sizin orda yerinde ayar + benim dediğimle çok güzel olur heleki bide emme katar bu speclere birde yeni ayar çekersen tadından yenmez
V2 den memnun değilsen ve çook iyi Cia istersen Mugen var bende bu arada Serdar tampon falan delmene gerek yok direk Vti uyumlu
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
short ram'i soğuk hava ile beslemeyeceksen v2'yle devam derim, zaten üst devirler biraz nazlı görünüyor, hafif yokuş ve 2 kişi ile yinede güzel bence, hıdır ile üst devirlerin çok daha hızlı döneceğine emin olabilirsin, v2 ve hıdır ile üst devirler çok daha iyi olucaktır, maşallah ciğer sağlam![]()
''hondas never get old, they just get faster''
teşekkür ederim kankabayır vardı evet bide sanırım 2 kişi olmamın etkisi var galiba
dediğini unutmadımhıdır'a az kaldı bide senin dediğin cai bu şekilde mi
http://i626.photobucket.com/albums/t...I/DSCN0586.jpg
tampona delik düşünmüyorum aslaa)
SDR GARAJ
bayır yukarı+2kişi+hıdır yok...bence başarılı.
short ram alt devirde etkili ilk gaza basma anında bunu kimse inkar etmiyorama v2 üst devir kaldıki ne yaparsan yap v2 oldugu yerden daha iyi hava cektiremezsin sagı solu kesmeden...rollerde ve draglarda üst devir kullandıgımız için,V2 rulez maceraya gerek yok
buddy club conta,skunk2 pro emme,megan 4-1 yada dc .2,5'' hıdır...nokta atışı ayarla silah gibi olur![]()
benim zaten tanponum delik. portdan yokari short un agzina kadarda boru cektim.
Sadeze yalitim yapmakmi gerekir yada bukadar ugrastan sonra v2 ile arasinda bi fark yoksa v2 almamin bi mantigi varmidir acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)