User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: RENAULT MEGANE R26R Nürburgring

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane focus rs ten daha iyi olamaz yani olacagına inanmıyorum he hafif olabilir orası ayrı ama daha iyi yol tutamaz ring te veya herhangi bir yerde aynı sartlarda daha iyi sure cıkarmasına bence imkan yok diyorum.
    305 lik focus r26r a ring in arka duzlugunde hrld bir 100 mt fark atar zira arada 75 beygir fark var .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yanılıyorsun megane rs r26 r da kullanılan kilitli difransiyel ve elektronik denge kontrolu sağlayan on suspansiyon sistemi.

ayrıca birde eklemeden edemeyeceğim, boktan arka torsiyon sistemi ile bu kadar dengeli bu araç. rakipleri komple bagımsız suspansiyona gecmis ken megane da hala torsiyon sistemi kullanılıyor ve o arac benim megane 2 imdeki arka torsiyon sistemin aynısıyla pistlerde o derecelere imza atıyor burayada ozellijle dikkat etmek lazım.

s2000 de m3 de RWD ve megane gore daha hızlı araclar bunada dikkat et.
    Sana ne desem farketmeyecek, o yüzden diyeceklerimin üstüne bir şey koymaya gerek görmüyorum. Marka fanatizmini kafam kaldırmıyor artık.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane focus rs ten daha iyi olamaz yani olacagına inanmıyorum he hafif olabilir orası ayrı ama daha iyi yol tutamaz ring te veya herhangi bir yerde aynı sartlarda daha iyi sure cıkarmasına bence imkan yok diyorum.
    305 lik focus r26r a ring in arka duzlugunde hrld bir 100 mt fark atar zira arada 75 beygir fark var .
    kiloları esitleyeim megane da 300 ps olsun emin ol yine gececktir ki bu sefer fark dahada fazla olabilir acı gercekler

Alıntı SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana ne desem farketmeyecek, o yüzden diyeceklerimin üstüne bir şey koymaya gerek görmüyorum. Marka fanatizmini kafam kaldırmıyor artık.
    varsa diyeceklerin buyur soyle ne guzel tartısıyoruz iste marka fanatikliği yapmıyorum inan bana
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor guçlerinden niye bahsetmiyorsun omer
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam fortçu gitmeyin üstüne
    Konuda soru sorulmuş onları cevapladım. Atın artık kafanızdaki önyargıları. karşılaştırma yapmadım.

r888 lerde slick olarak geçer ister semi de ister deme.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamda megane rs zaten pistte başarısını her modeliyle versiyonuyla kanıtladıki ...
    Yeni rs normal versiyon 250hp ile focus rs'yide vurdular piste izlemiştir herkes viraj giriş-çıkışlarındaki hız limitlerini 2 aracında , düzlüğe gelindiğinde focus RS gerçeği var doğru 2.5 litre hacmin avaantajı ile yürüyor ama virajda RS'ler kdr başarılı değil.....
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)