izleyemiyorum....iki aracada maşallah...
Maaşallah CVK tahmın ettıgımden guzel gıdıyomus.
2.vıdeoda efsane olmus okan camdan erken basmasın dıyo kendı erken basıyo
devam devam dıyo sonra kendı gaz kesıyo![]()
Fark fena. Burda RS' lerden az çok anlayan biri olarak şunu söyliyim SS RS sonradan açılıyor tarzı benzetmeler yapılıyor bazı diğer forumlarda. Bu benzetmeler doğru değil. Deneme üstüne deneme yapıldıkça tam tersine zaten açık olan araba daha da açılmaz. Hele hele 6-7 boy farkı kapatacak kadar açılmaz. Kendinizi kandırmayın.
Muhtemelen Hüseyinin RS' te ya debriyaj aşırı ısındı ve kaçırmaya başladı ya da bazı RS lerde kronik hastalık olan ısınma sonucu motoru şişti ve performansı düştü. Ama 5 numaralı videodaki denemedeki fark aslında iki RS arasındaki farkı bariz anlatıyor. Demek stock RS ile oynanmış RS arasında 6-7 boy temiz fark oluyormuş.
Maşallah her iki aracada.
Ben burda yorumuna katılarak bir noktanın daha altını çizmek istiyorum. Kimse yokturki SS Rs yürümüyor yada alalade bir Rs desin. Çok iyi gittiği ve neler yapabildiği ortada, bunun üzerine; Hüseyin in CVK nın yaptıklarına bakınca, İzmirdeki Rs e dün laf atanlar umarım bugün cevap almışlardır.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
okan bu denemeden sonra hala stok takılmaya devam etmez sanırım![]()
açıkcası bende bora ve tarkana katılıyorum,gerçekten ss rs rakiplerine (stock rs'lere) göre çok hızlı ama gerçekten cvk rs'de tr'de hızlı en hızlı rs'lerden,benim debriyajımda bir sorun var ve ısınınca kacırıyor galiba yoksa 5+ bir boy farkın kapanmasının başka bir açıklaması olamazben bendeki görüntü kalitesinin daha yüksek olduğu ve debriyajımın ısınmadığı videolarıda 3 dk'ya ekliyorum
![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
Hüseyin ısınmanın da çaresi var. Sol sis farını ve motorun plenham parçasının üzerindeki plastik kapağı sök![]()
Bora ısınma olayı sadece debriyaj ile alakalı ..
Eğer peşpeşe deneyip arabayı çeker "soğutayım"dersen işte ozaman şişersin.. Peşpeşe basıldığında manifolt iyice soğuyor..Rölantide bekletir veya stop edip beklersen headers ve motor ısısı manifoltu cehenneme çeviriyor..Ondan sonra sıkarsan yandı gülüm keten helva
Hsyn okan denemesinin tek mantıklı izahi debriyajdır![]()
izlemeyenler için streetfire linki ile eklenmiş ve cvk rs'in debriyaj sıkıntısı yaşamadığı videolar eklendi![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
o video bambaska bir olay, benim aracı sattıgım arkadasın aldıktan hemen sonraki ilk denemesiydi ve short shıfterdan dolayı vites vs kacırıyordu. Ayrıca aracın uzerındede oldukca sessız bır eksoz sıstemı vardı. Butun bunlar bahane olamaz video cekıldı mı bıter. Bu yeni videoları bile 2 farklı topic de seyret aynı gece mi cekilmisler o bile anlasılmaz
Ha bugun denense ne olur eder bılınmez. Ama sunu soyleyım o RC kesınlıkle normal RC ler gıbı gıtmıyor sunu ıddıalı soyleyım egzantrıksız o kadar gıden baska RC yoktur TR'de. Cok temiz bir aractı DRC
kim geçti kim geçildi bilmiyorm ama ss rs alo rolling acil hattı gibi bi izmir bi istanbul bi lüleburgaz bi bolu her ilde videosu var![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
2. viteste ya lastikler full sarıyor, ya debriyaj
maşallah alper hocanın arabasının gittiğini zaten biliyordum.. hüseyin biraz daha açmış![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
sunu soyleyım bu arac su anda kapasıtesının altında hala, daha da gıderı var uzerındekı malzemelerle.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)