User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
116 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Final round ''cvk rs & ss rs''

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper abi emegine saglik kapak olmus millete...
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

ahop
    Misafir
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haha

hala avuntu hala bi yedirememe..
    oraya kadar yan yana gittik, yok geri geri denesek geçerim, yok lastik havalarım 22 psi'mış vs..
    tebrik et geç işte o arabanın sırf induction kiti senin arabanın yarısını alıyor.. o kadar fark olacak..
    tebriği ben illk mesajda yazdım zaten uzatan bu yazdığın mesaj ve diğerleri
    senin gibi denemelerden sonra geçilince bu videolar konulmasın denseydi bu konuda tartışmada olmazdı zaten

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce de söyledim, bikaç boyluk bi videon varsa koy ben de koyarsam üzülürsünüz, bozuk halimle geçemediğinize

neyse konu dağılmasın, adam haklı beyler
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

ahop
    Misafir
    bozuk halimle geçemediğinize

22 psi teker havanmı vardı yok öyle olsa geçerim yok böyle olsa geçerim ilginç birazda aynaya bakmak gerekmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    22 psi teker havanmı vardı yok öyle olsa geçerim yok böyle olsa geçerim ilginç birazda aynaya bakmak gerekmiş
    demek çingenelik yaşa bakmıyor
    bkz. 34

gece 2 de geldiniz 1 karış suda çıktık bastık, yoldan geldiniz diye kırmadım sokağa çıkmayacağım havada arabamı çıkardım, sonra arkamdan konuştunuz sesimi çıkarmadım?
    hala atar gider peşindesiniz büyümicek misiniz? adamlığınız efendiliğiniz bu mu?
    if in doubt, flat out.

ahop
    Misafir
    demek çingenelik yaşa bakmıyor
    bkz. 34

gece 2 de geldiniz 1 karış suda çıktık bastık, yoldan geldiniz diye kırmadım sokağa çıkmayacağım havada arabamı çıkardım, sonra arkamdan konuştunuz sesimi çıkarmadım?
    hala atar gider peşindesiniz büyümicek misiniz? adamlığınız efendiliğiniz bu mu?

insan kendine bir dönüp bakmalı ilk önce karşısındakine laf sokmadan.
    adam olana adam gibi davranılır merak etme herşey karşılıklı gece 2 de çıktıysan amenna ama kuruya çıkıncada öyle böyle denmemesi gerek umduğunu aracında göremiyorsan karşındakine yüklenme birdaha

daha fazla yazmıcam bu üyeliğinde silinmesi için konu açtım iyi forumlar herkese

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insan kendine bir dönüp bakmalı ilk önce karşısındakine laf sokmadan.
    adam olana adam gibi davranılır merak etme herşey karşılıklı gece 2 de çıktıysan amenna ama kuruya çıkıncada öyle böyle denmemesi gerek umduğunu aracında göremiyorsan karşındakine yüklenme birdaha

daha fazla yazmıcam bu üyeliğinde silinmesi için konu açtım iyi forumlar herkese
    bncede yazmamanız daha ii olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    way arkadaş :d:d:d helal olsn cvk ye maşallah hüseyin kardeşimize alper hocanında ellerine sağlık güsel araç hazırlamış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes herkesin ne olduğunu biliyor merak etme..
    aracımda da bunu gördüm, umduğum gibi oldu. varsa net bi videonuz koyun. arkamdan laf çıkarmakla, o araba bitik o araba bilmemne demekle olmaz. ben pek çok rs kullanıcısı ile hala konuşuyorum çıkıyorum çay kahve içiyorum. ki bunların arasından beni geçenler de var. sizinle anlaşamadığımıza göre siz bi aynaya bakın.

bu da minik bi video. 15 boydan sonra gıdıklamaz ama dipnot: video çekildiği esnada o2 ile sıkıntılarım var, bilen bilir, daha giderim var. birazdan aktif olur.

http://www.streetfire.net/video/u-rs...rs_2075828.htm
    if in doubt, flat out.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    way arkadaş :d:d:d helal olsn cvk ye maşallah hüseyin kardeşimize alper hocanında ellerine sağlık güsel araç hazırlamış
    sen sattın demi ur u alican

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M///maniac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen sattın demi ur u alican
    bu gün satıodum polis meni kaldıurmayı unutmuş satamadım bu gün onu hallettim özr dilediler filan yarın öbür gün veya hafta içi gider

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gün satıodum polis meni kaldıurmayı unutmuş satamadım bu gün onu hallettim özr dilediler filan yarın öbür gün veya hafta içi gider
    iii hadi hayırlısı

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyin kavgasını verıosunuz onu anlamadım.cvk rs zaten ss rs'ten yüklü bir araba cvk rsin gecmesı cok normal aradakı farkta cok normal.bence olayın en yanlıs tarafı ss rs'in sahıbının cvk rsle yurumesıdır.gecılcegını zaten bılerek rollıng yaptın bu konusmaların olacagınıda bılmesı lazımdı bu sıtede cok nadırdır rollıngten sonra laf dalaşmalarının olmaması bunları bılıo olmalıydılar.ılk gun denendı cvk rsin fark attıgı cok bellı ve atmasıda gayet normal 2.gun bır daha rollıng yapmak yıne cok anlamsız sabaha kadar rollıng yapsanız cvk rs'i gecmenız ımkansız zaten bunu bılıosunuzdur arabadan anlayan adamlarsınız arabalarınız denk guclerde deıl.bu arada 2 arabanın sahıbınıde tanımam sadece objektıf olarak yazdım kımse yanlıs anlamasın.2 aracada tebrıkler kazasız belasız gunler

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RS609 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyin kavgasını verıosunuz onu anlamadım.cvk rs zaten ss rs'ten yüklü bir araba cvk rsin gecmesı cok normal aradakı farkta cok normal.bence olayın en yanlıs tarafı ss rs'in sahıbının cvk rsle yurumesıdır.gecılcegını zaten bılerek rollıng yaptın bu konusmaların olacagınıda bılmesı lazımdı bu sıtede cok nadırdır rollıngten sonra laf dalaşmalarının olmaması bunları bılıo olmalıydılar.ılk gun denendı cvk rsin fark attıgı cok bellı ve atmasıda gayet normal 2.gun bır daha rollıng yapmak yıne cok anlamsız sabaha kadar rollıng yapsanız cvk rs'i gecmenız ımkansız zaten bunu bılıosunuzdur arabadan anlayan adamlarsınız arabalarınız denk guclerde deıl.bu arada 2 arabanın sahıbınıde tanımam sadece objektıf olarak yazdım kımse yanlıs anlamasın.2 aracada tebrıkler kazasız belasız gunler
    yavrum burdakı olay su ss plakalı clio rs ın sahıbı arabasnın cok cıgerlı oldugunu anlatmaya calısıyo dun ben bır kısmına sahıt oldum huseyının arabası sonuc olarak gecıyo onların denemelerı artık ınsan ıle makınanın mucadelesı oluyo mantık olarak.

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavrum burdakı olay su ss plakalı clio rs ın sahıbı arabasnın cok cıgerlı oldugunu anlatmaya calısıyo dun ben bır kısmına sahıt oldum huseyının arabası sonuc olarak gecıyo onların denemelerı artık ınsan ıle makınanın mucadelesı oluyo mantık olarak.
    anladım orcunum.egerkı arabası cıgerlıyse kendıne denk aynı setup lardakı rs lerle yurumesı daha mantıklı o zaman cıgerlı oldugu ortaya cıkar ama cvk nın setupları bır kac gomlek ustun gelıo galıba.nese yınede cesaretınden dolayı kutluorum ss rsin sahıbını.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuc degısmemıs. bu cvk ss i geçiyor bence uzatmanın bı anlamı yok...

ıkı aracında kendıne gore gıderı guzel, ıkısınede masallah...
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara.
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısa 5. vites demissin ama arac 250-260 km/h cok rahat goruyor, sanzımanı tanımadan cok yorum yapmayalım. Type R nasıl uzerındekı sanzımanla super yuruyorsa bu da aynı sekılde cok uyumlu bır sanzıman. Bu sanzıman kısa demek dogru degil aslında bu sanzımanda her vıtes atısında bır sonrakı vıtesı en dogru yerde yakalayacak sekilde disliler ayarlanmıs durumda
    Kaç bin devir çeviriyor?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara.

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M///maniac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok ii gitms cvk
    demekki rc ile denerken aracınıza alısmadıgınız için sonuç öle olms
    Şu rc ile ne alıp veremediğiniz var anlamadım.. Bu kadar parçayı RC ye taksan RS i kaaale bile almaz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)