alper abi emegine saglik kapak olmus millete...
alper abi emegine saglik kapak olmus millete...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
daha önce de söyledim, bikaç boyluk bi videon varsa koyben de koyarsam üzülürsünüz, bozuk halimle geçemediğinize
neyse konu dağılmasın, adam haklı beyler![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
demek çingenelik yaşa bakmıyor
bkz. 34
gece 2 de geldiniz 1 karış suda çıktık bastık, yoldan geldiniz diye kırmadım sokağa çıkmayacağım havada arabamı çıkardım, sonra arkamdan konuştunuz sesimi çıkarmadım?
hala atar gider peşindesiniz büyümicek misiniz? adamlığınız efendiliğiniz bu mu?
if in doubt, flat out.
insan kendine bir dönüp bakmalı ilk önce karşısındakine laf sokmadan.
adam olana adam gibi davranılır merak etme herşey karşılıklı gece 2 de çıktıysan amenna ama kuruya çıkıncada öyle böyle denmemesi gerek umduğunu aracında göremiyorsan karşındakine yüklenme birdaha
daha fazla yazmıcam bu üyeliğinde silinmesi için konu açtım iyi forumlar herkese
way arkadaş :d:d:d helal olsn cvk ye maşallah hüseyin kardeşimize alper hocanında ellerine sağlık güsel araç hazırlamış
herkes herkesin ne olduğunu biliyor merak etme..
aracımda da bunu gördüm, umduğum gibi oldu. varsa net bi videonuz koyun. arkamdan laf çıkarmakla, o araba bitik o araba bilmemne demekle olmaz. ben pek çok rs kullanıcısı ile hala konuşuyorum çıkıyorum çay kahve içiyorum. ki bunların arasından beni geçenler de var. sizinle anlaşamadığımıza göre siz bi aynaya bakın.
bu da minik bi video. 15 boydan sonra gıdıklamaz amadipnot: video çekildiği esnada o2 ile sıkıntılarım var, bilen bilir, daha giderim var. birazdan aktif olur.
http://www.streetfire.net/video/u-rs...rs_2075828.htm
if in doubt, flat out.
neyin kavgasını verıosunuz onu anlamadım.cvk rs zaten ss rs'ten yüklü bir araba cvk rsin gecmesı cok normal aradakı farkta cok normal.bence olayın en yanlıs tarafı ss rs'in sahıbının cvk rsle yurumesıdır.gecılcegını zaten bılerek rollıng yaptın bu konusmaların olacagınıda bılmesı lazımdı bu sıtede cok nadırdır rollıngten sonra laf dalaşmalarının olmaması bunları bılıo olmalıydılar.ılk gun denendı cvk rsin fark attıgı cok bellı ve atmasıda gayet normal 2.gun bır daha rollıng yapmak yıne cok anlamsız sabaha kadar rollıng yapsanız cvk rs'i gecmenız ımkansız zaten bunu bılıosunuzdur arabadan anlayan adamlarsınız arabalarınız denk guclerde deıl.bu arada 2 arabanın sahıbınıde tanımam sadece objektıf olarak yazdım kımse yanlıs anlamasın.2 aracada tebrıkler kazasız belasız gunler
sonuc degısmemıs. bu cvk ss i geçiyor bence uzatmanın bı anlamı yok...
ıkı aracında kendıne gore gıderı guzel, ıkısınede masallah...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)