E46'nın gidişi şaşırttı beni.Chiple bu kadar olacağını düşünmüyordum;nitekim motor değişmiş.
Maşallah araçlara..
E46'nın gidişi şaşırttı beni.Chiple bu kadar olacağını düşünmüyordum;nitekim motor değişmiş.
Maşallah araçlara..
şu roccodaki specte yanlş bilinmesin düz borulu filan deil sadece son kazan iptal görende dümdüz boru var sanarmaşallah araçlara hepsi şahane =)
mert çok güzel akıtarak basmışsın bi denemede bariz öne atlıosn ayıp yakıştırmadım :P![]()
masallah tum araclara zevklı deneme olmus keske yagmur yagmasaymıs dahada zevklı olurmus =) roccolara ayrı masalah tabı![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
guzel geceydi 320d gercekten cok hos yuruyor ki daha katı dahi uzerinde. egzos sistemi elden gecse bence 2-3 boy daha gideri var...
gurayın rocco beni cok sasırttı fena gidiyor masallah kardesim typer ile deneyelim bi ara
gurkan kanka sende su vitesleri bırak dsg kendisi atsın manuel atıyorsun geriye dusuyorsun![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
320d son kasa 184hp kullandım fenaa chıple 200 ustu olur rahat 5.20d 177 lıkle 260km kadranda gorum.
beyaz scirocco gitmiş guzel mşallahhh gurayın arabada cook coook ii
mert senle bi ara denk gelirsek deneyelimm
Maşallah tüm araçlara güzel denemeler olmuş
Güray'ım çok iyi oldu egzozdan sonra araç be en kısa zamanda Intercooler'a da el at artık![]()
EMC
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
gurkan kanka sende su vitesleri bırak dsg kendisi atsın manuel atıyorsun geriye dusuyorsun[/QUOTE]
tammm bundan sonra öle yaparız![]()
tüm araclara maşşallah... rocco da bence orjınal jantları ve down pıpe olsaydı sonuc daha farklı olurdu ...bu arada guray arabanın hakkını fazlasıyla verıyosun kardesım