User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
156 sonuçtan 153 ile 156 arası

Konu: 1.8 Turbo Stock Leon vs UE 444 Tpye R Yer Kayseri

SaVaS-R
    Misafir
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısa farları sarı yanıyor sanki sisleri de sarı zenon ise eminim, orjinal cupra jantları ve sarı konileri vardı ama sahibinden ilanı olan araç değil kesinlikle.

Benim bahsettiğim araç bu,

ya arkadaşım ayıptır be, bu resimde araç benim. kayseride bahsedilen araçla bunun ne alakası var. o top sport bu cupra r. sen neden bu konu altına benim arabamın resmini koyuyorsun. Konu uzamışta uzamış yok 300 hp yok o var bu var bilmeden yorumlar.

SaVaS-R
    Misafir
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o araba toplanmıs ıstanbuldan bırı kullanyo yıne abi,gecenlerde sct de yazıp cızıyodu sahibi benım arabam kazasız temız flan dıye
    dostum, sende yazıp çizmişşin saol. sct deki benim zaten siteden de tanışıyoruz. aracı aldığımda herşeyi ile birlikte tramerine de baktırdım, hiç bir sorum yoktu zaten tüm bunların üstüne o yorumları yaptım. aracı aldıktan 1 buçuk yıl sonra pert kaydı çıktı. ak sigorta bu kadar zaman kaydı girmemiş. şimdi araç mahkemelik ve %100 ben haklıyım. ya sahibi 10 lira verir yada aracı geri alır. arabamdan çok memnunum 0-100 5.1 - dıjıtal klımadan da 280 ı kusursuz gören bir araç daha ne olacak ki benim için sıkıntı yok.

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SaVaS-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum, sende yazıp çizmişşin saol. sct deki benim zaten siteden de tanışıyoruz. aracı aldığımda herşeyi ile birlikte tramerine de baktırdım, hiç bir sorum yoktu zaten tüm bunların üstüne o yorumları yaptım. aracı aldıktan 1 buçuk yıl sonra pert kaydı çıktı. ak sigorta bu kadar zaman kaydı girmemiş. şimdi araç mahkemelik ve %100 ben haklıyım. ya sahibi 10 lira verir yada aracı geri alır. arabamdan çok memnunum 0-100 5.1 - dıjıtal klımadan da 280 ı kusursuz gören bir araç daha ne olacak ki benim için sıkıntı yok.
    0-100 5.1 ? ölçümü nasıl yaptınız acaba ? aracınızda neler var bide son olarak 100-200 ölçtünüz mü hiç .. maşallah tabi unutmadan

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videodaki araç
    2002 Seat Leon 1.8T Sport 28.500 TL Galeriden satılık ikinci el

geçen aramıştım almak için yazılım filtre komple egzoz vs vs bayağı bir şey sarmıştı. bende fazla oynanmış diye ve nasıl ve kimlerin yaptığını bilmediğim için eyw bilader diyip kapamıştım.. ben kayseride okurken de görüordum arada bir şampiyon halı sağanın arkasındaki yolda sıkıyordu araç
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)