olgar maşallah araban hızlanıyo hergecen gün bugun yakıt varmıydı merak ettım?
videoları izledim çok şaşırdım..gt30r'lı cupra kullandım inanılmaz gidiyo diye az kalsın yine cupra alacaktım ama senin arabanı gördükten sonra yapılmış halini bi 335 alma vakti gelmiş diyorum..maşallah araçlara,335 araç sattırır..
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Maşallah ne kadar hızlı gelişiyor hızlanıyor araclar boyle daha gecen 3.35 baska bir cupra ile kafa burun gidiyordu simdi GT30 lu cuprayı geciyor maşalah her iki aracada ..
tekrardan maşallah aracına, orjinal turbolu cupra ile yürürken şimdi 30Rlı cupra geçiosun
sc s2000 içinse şu anda üzerinde ayarda olduğundan farkli bir egzos var AFRm çok başarılı diil, bide kanat bildiğin paraşüt gibi, arka bagajın ortası 1parmak açıldı 2haftadaheaders bekliyorum, o geldikten sonra tekrar ayara çıkıcaz özgünle
, o zaman bi akşam kanadı söker, deneriz
![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
arkadaşlar bir yanlışlık olmasın düzeltim.olgar arkadaşım 3,4 boy geçiyorum yazmış .durupta konuşma fırsatımız olmadı o geçtiği video da 5.vites kaçırdım tabi kendisinin haberi yok. 8 ,9 kere denedik benim gördüğüm denk gidiyoruz 230 dan sonra kafa çıkartıyo ama yol bitiyor tam sağlıklı denemeler olmadı. ve debriyajım stock debriyaj kaçırıyor ve bunu sana ve muharreme söyledim yinede denedim ,denediysemde bahane olmaz ,fakat 3 4 boy geçiyorum demen yanlış , olgar arkadaşım eğer istersen bu gece çıkalım tam sonucu belirleyelim bana tel ini mesaj at seni ararım akşam görüşürüz.0532 762 15 72.
zd9000 cupra
Hakan abi debriyaj kaçırdığın videoyu koymadım yanlış anlaşılma olmasın diğe. Onuda yükledim şimdi. 200'ün üstüne çıktığımız tüm denemelerde de debriyaj kaçırmadın galiba?
Kaçırdığın video: http://www.vimeo.com/16359189
iki aracda maşşallah. araclar tahmini kaç hp lerde__???
sc li s2 gidişi beni baya tatmin etti...
PowerTune
Laz yakuza muharrem videoları yan çekip efekt mi vermeye çalıştın
Güzel denemeler olmuş..Bu güçlerde kaç tane araba varki deneyebilceğiniz tekrar tekrar denersiniz birbirinizle fırsat buldukça..
Dr.Ecu
Hakan abi telefon numaramı özel mesaj atıyorum sana. Gece 2-3 gibi gelebilirsen ara ama. Yollar boş olsun 300'e kadar sıkalım. Videolarımızı çekelim yayınlayalım.
Ama gece 2 den önce ben çıkmam pazar gecesi dolu olur. Gece 2 de çıkarız 2:30 da otobana çıkar sıkar döneriz. Bekliyorum aramanı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)