Ac106yla Mini yokuş yukarı 2şer kişiden bastık 3-4 boy civarlarında geçti ac106
Minide filtre,egzoz,yazılım filan var
Videoları yok
Printable View
Maşallah Cupra'ya.Çok güzel gidiyor.
adaşım şu proshopun 106larından biriyle denesen nolur merak ettim ya ?
dodocum hayırlı olsun kardeşim.. kazasız belasız binmek nasip olsun. cok güzel gidiyor cidden maşallah.
mustafa yazılım vakti gelmiş artık üzme şu evocuğu .. hatta yazılımlı hali ile yine deneyin dodoyla aradaki farkı anlayalım.
Maşallah Cupraya güzel yürüyo :)
arkadaşlar ben diyorum nasıl sarıyo diye bendede vtec turboyken basıyodum mertcanda aynı fikirde nasıl okadar sarar hayret sarsında biyere kadar ve tamam evo 2 de öne çıkıyo cupra sarıyo niye 4 ün sonuna kadar önde evo :) hayret neyse evo gideceği kadar gidiyo fabrikadan çıktığıgibi sadece 0.2 bar daha fazla basınç var.yazılım apr cooler kit ams filtreden sonra gt30 lu evoyla deneyebiliriz :D
maşallah araçlara
41 kere Maaşallah iki aracada.
Doğukan hayırlı olsun çupiran:icon_tup:
erhan geçmiş olsun bu arada.
ayrıca sarma konusunda o yol ıslak degılse kolay kolay sarmaz bence.
ama hakan ın kara tren de sarıyodu orda.ya lastikler yol tutmuyo yada bu cupra lar da var bişey:D
ozaman biz yalan soyluyoruz aslında sarmıo 2de ama biz sarıyo diyoruz
ben istanbulda sizin bu halinizden 40 50hp daha yüksek güçle subaru ile 1.vites 2.vites roling yapıyodum sarmıyodu sizin lastikler bitik olabilir.
http://www.streetfire.net/video/kev-...ht_1995129.htm
bitik yada değil araba sarıyoki sarıyo diyoruz
sen çok alıngan bi arkadaşa benzıyosun
ne bilim gayet iyimser video koydum sarmıyodu demek lastikler bitmiş bilginiz olsun gibilerinden ama baana bile sert yaptın :) gerenk yok bukadar kasma maşallah tekrardan
Bende sarıyo sarmıyo muhabbetine bir yorum yapayımda kusur kalmayım :)
Reşit diyodu abi sarar vs. bende he hüü diyodum :) Kuk geldi 70 gibi bastılar sardı sarmadı bilemem ama geçenlerde RUh cupra vs Golf denemesinden sonra ayrılırken yanımdan ikiside bir uzadı mübalasız 3 bitene kadar otobanda sardılar görmesem gözümle hala inanmazdım çünkü 500 hp arabalar sarmıyodu 70-90 arası..
Tahminim cupralara 2.vites 60-70 gibi hızlarda müthiş bir tork geliyo ve nasıl bir süspansiyon nasıl bir lastik vs varsa cayır cayır sarıyo :)
Beyler neyi uzatıyosunuz öyle veya böyle sarıyor işte, 3tede deneriz bigün inşallah ozaman daha net anlaşılır, iyi düşünceler için herkese teşekkürler :)
seat grubu ; kesinlikle REVO şaşmayın...
ayrıca MAŞALLAH cupra ya
burdaki evolar cidden yurumuyor yaw
cupraya masallah...
full stock cupra 0 michelin pilot sport lastikle 2yi hava sıcaklığına göre zaman zaman full sarıyor :D
350 400 hp aralığındakilerin sarması hiç sürpriz değil...
deneyen araçtaki yazılım ne kadar iyi emin olamadım, revo sanki daha iyi olabilir bu arada.. maşallah..
Araçlara masallah
REVO vs demişsiniz arkadaslar ama burdaki evo revolu aynı speclerdeki cuprayla denediginde bi sure yanyana uzunda ise evo geciyordu zaten videosu da var sitede.. REVO mu daha iyi ustundeki yazılım mı daha iyi buna boylece karar verebilirsiniz..
@bmk type r
o zaman sıfırdan kalkalım 400 metre tırı gorelim bu ne boyle yok 3 te yok bilmem ne niye basıyo 3 te?hem 4 ceker kaybı var hem 3 te basacak biz diyomuyuz o zaman sıfırdan kalkalım diye ne cupracı bi adamsın arkadas adminlerden rica et nicini duzeltsin bence bmk cupra olarak.ben iyi lastikle idda ediyorum 2 dede sarmaz o yolda milyon kere denedigimiz yol.yok 3 te sararmıs :) iyi lastikle o yolda 3 te sarman icin cupraya gt35 falan takıp 2 bar basman lazım...
tamam bi taraf tutunda marka fanatikligi yapmayın bu kadar..
İki araçta çok tehlikeli maşallah araçlara;)
Mustafa dedi sıfırdan kalkalım diye fatih :) bana 6dada deseniz basardım benim için sıkıntı değil arabamızı görüyoruz karşılıklı olarak, bigün kısmet olursa görürsün canlı izlersin 2'de sardığını, Kadir abi'de yazmış zaten canlı görmüş biri olarak, sarıyo veya sarmıyo diye yalan söylicek halimiz yok.
arabanın sahıbı, demıstı bana eskı postlarına bak aracım 3de o hızda cok ıyı kalkar dıye sen sımdı kendını kandırma kardesım bırı sarmıyo bırı sarıyo kafa cıkarıyosun bumudur yanı boş iş, bıde 2de bastınız 3de dene ne olcak kı? neden korkuyosun ben dedıgım olcak emın ol o farkın ustune 3-4boıy eklıyıcek cunku olcak sana 1tır buyur gel adapazarına, sıfırdanda kalkıcam 280kadar, 2de basıcam 50de 3de 80 90gıbı buyur gel tır mı gırer otobusmu gorelım,
bu arada benım aracımda revolu buyur gel gec:)
1.sı kuk plakalı aracın ayarı bızımkınden daha kısık
2.sı kukda 19 8.5ınc bbs jant var 245lastık orjınal cupra 18* 7.5ınc 225lastık
bunlar cok buyuk etken kı bende kmd pompa varken kukla denedım 5 de sız nasıl acıldıysanız actım 5 vıtesde, ve sımdı apr pompa taktım ılk gaza oturunca arabanın tepkımesı daha ıyı eskısıne gore, kımse burda sımdı revo b.. atmasın deng gelırsek dostane ıcınde denerız 1.55peak gorup 1.25le yuruyo bence daha saglıklı bı basınc, denerız farkı gormus oluruz:)
valla bizim bi yere gelecegimiz yok biz burda revoluyla denedik sıfırdan kalkalım buyur sen gec,hoş giderkende gecemiyoda madem fantazin var sıfırdan kalkarız..
bu yeşil için bişey diyemicem adam zaten geciyo..sen gel aynı seyleri sanada yapar ben buna eminim ;)
o dedıgın ımkansız:) bende evo 10 sst denedım bıde rollde daha hızlı duz evo10dan,egsozlu ıntakelı wasgetelı evo 7-8boy,gt30lusuylada denedık gt35+methanol kıtlısıylede denedım merak etme:) sız kendınızı kandırmaya devam edın,sadece egsozlu evo10 deneme gerek yok boşuna benzın yakarız,
yahu arkadas biz kafadanmı atıyoruz?yokmu videomuz digeriyle?e daha ne?biz kimseyi kandırırz demedikki adam geldi denedi gecemedi varmı ötesi?
sen sst demişsin bizim evoyu burda yazılımlı egzozlu filitreli sst gecemiyoki sen neyle neyi karşılastırıyosun onu cozemedim..
halen öğrenemediniz reşiti geçemeyeceğinizi yaww :D :D