o zaman arabanla mutluluklar eyv...
Printable View
kadir abi mini ile denedik minin speclerini bilmiyorum biz 3 kişiydik onlar 2 kişiydi 2.vitesde bastık gelemediler ben yola konsantre olunca kaç boy olduğunu goremedim ama 2boy civarı vardı dediler
106 ile deniyemedik yine bizde 3 kişi olduğu ve polis gelince once molpete donup sonra tekrar cupra evo kapışmasını izlemek icin geri enkaya donunce yani bizde 2 kişi olsaydık deniyebilirdik artık başka zamana bende bayadır gelmediğim için aracım nasıl gidiyo şu an bilemiyorum deneyip görürüz
dogukan hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin.
maşallah 2 aracada..
Radara selam mı ? :D
Maşallah ikisinede :)
pompanın urettigi basıncı hat uzerinden de olcebilirsin ki bu da sistemde herhangi bir kacak varmı onu da ölçmüş olursun..
Onun dışında, pompa konusunda apr de, sıfır pompa alıp iç tamir takımını değiştiriyor bizim gibi.. Neyse yani bu kadar acıklama yapmana gerek yok bu parcaları satıyorsam hatta uretebiliyorsak, en az senin kadar bilgiye sahibizdir yinede tesekkür ederim verdigin bilgilere.. Ama yinede hosuna gitmediyse bizim pompalarımız, satın almazsın için rahat olur..
dodo maşallah ,lm maşallah
Benim şahıslarla veya markalarla ilgili bir problemim yok.
Yurt dışında insanlar KMD ucuz diye gidip 299 dolara alırken APR'nin fiyatı ile dalga geçiyorlardı işin rengi sonradan ortaya çıktı. Sırf Türkiyeden KMD, Autotech kullanıp sıkıntı yaşadıktan sonra APR ye geçen 5 kişi biliyorum. Pompanın içini değiştirmekte veya içindeki aksamı üretmekte mucizevi bir durum yok o yüzden sordum tornada kendinizmi yapıyorsunuz diye. Zaten önemli olan benim için sürekliliği, kimse kalkıpta APRnin pompası KMD den daha iyi sonuç veriyor diyemez hepsinin işlevi belli. Benim merak ettiğim ne kadar süre dayanabiliyor kaç kmdir sorunsuz olarak kullanıyorsunuz kısmı. Ortada *** atma durumu yok satın almayıp içim rahat etsin tam tersine ben mutlu olurum Türkiyedede sorunsuzu yapıldığı için.
doğukan aracına maşallah, teşke 3de 80gıbı bassaydın araya 1tır soksaydın:)