Dogukan hayırlı olsun araçın tekrardan, Can söledi çok tatlı duruyo canlı canlı diye nazar degmesin :)
Printable View
Dogukan hayırlı olsun araçın tekrardan, Can söledi çok tatlı duruyo canlı canlı diye nazar degmesin :)
dogukan gt30lu golfle denedinmi ???
sağlıklı bir deneme yapamadık kardesim golfte sıkıntılıydı bizimde eski yazılımımız vardı vs.
Cupra başarılı yürümüş ) Maşallah her iki aracada..
Maşallah Cupra'ya.Çok güzel gidiyor.
adaşım şu proshopun 106larından biriyle denesen nolur merak ettim ya ?
dodocum hayırlı olsun kardeşim.. kazasız belasız binmek nasip olsun. cok güzel gidiyor cidden maşallah.
mustafa yazılım vakti gelmiş artık üzme şu evocuğu .. hatta yazılımlı hali ile yine deneyin dodoyla aradaki farkı anlayalım.
Maşallah Cupraya güzel yürüyo :)
arkadaşlar ben diyorum nasıl sarıyo diye bendede vtec turboyken basıyodum mertcanda aynı fikirde nasıl okadar sarar hayret sarsında biyere kadar ve tamam evo 2 de öne çıkıyo cupra sarıyo niye 4 ün sonuna kadar önde evo :) hayret neyse evo gideceği kadar gidiyo fabrikadan çıktığıgibi sadece 0.2 bar daha fazla basınç var.yazılım apr cooler kit ams filtreden sonra gt30 lu evoyla deneyebiliriz :D
maşallah araçlara
41 kere Maaşallah iki aracada.
Doğukan hayırlı olsun çupiran:icon_tup:
erhan geçmiş olsun bu arada.
ayrıca sarma konusunda o yol ıslak degılse kolay kolay sarmaz bence.
ama hakan ın kara tren de sarıyodu orda.ya lastikler yol tutmuyo yada bu cupra lar da var bişey:D
ozaman biz yalan soyluyoruz aslında sarmıo 2de ama biz sarıyo diyoruz
ben istanbulda sizin bu halinizden 40 50hp daha yüksek güçle subaru ile 1.vites 2.vites roling yapıyodum sarmıyodu sizin lastikler bitik olabilir.
http://www.streetfire.net/video/kev-...ht_1995129.htm
bitik yada değil araba sarıyoki sarıyo diyoruz
sen çok alıngan bi arkadaşa benzıyosun