alınganlık yok
Printable View
ne bilim gayet iyimser video koydum sarmıyodu demek lastikler bitmiş bilginiz olsun gibilerinden ama baana bile sert yaptın :) gerenk yok bukadar kasma maşallah tekrardan
Bende sarıyo sarmıyo muhabbetine bir yorum yapayımda kusur kalmayım :)
Reşit diyodu abi sarar vs. bende he hüü diyodum :) Kuk geldi 70 gibi bastılar sardı sarmadı bilemem ama geçenlerde RUh cupra vs Golf denemesinden sonra ayrılırken yanımdan ikiside bir uzadı mübalasız 3 bitene kadar otobanda sardılar görmesem gözümle hala inanmazdım çünkü 500 hp arabalar sarmıyodu 70-90 arası..
Tahminim cupralara 2.vites 60-70 gibi hızlarda müthiş bir tork geliyo ve nasıl bir süspansiyon nasıl bir lastik vs varsa cayır cayır sarıyo :)
Beyler neyi uzatıyosunuz öyle veya böyle sarıyor işte, 3tede deneriz bigün inşallah ozaman daha net anlaşılır, iyi düşünceler için herkese teşekkürler :)
seat grubu ; kesinlikle REVO şaşmayın...
ayrıca MAŞALLAH cupra ya
burdaki evolar cidden yurumuyor yaw
cupraya masallah...
full stock cupra 0 michelin pilot sport lastikle 2yi hava sıcaklığına göre zaman zaman full sarıyor :D
350 400 hp aralığındakilerin sarması hiç sürpriz değil...
deneyen araçtaki yazılım ne kadar iyi emin olamadım, revo sanki daha iyi olabilir bu arada.. maşallah..
Araçlara masallah
REVO vs demişsiniz arkadaslar ama burdaki evo revolu aynı speclerdeki cuprayla denediginde bi sure yanyana uzunda ise evo geciyordu zaten videosu da var sitede.. REVO mu daha iyi ustundeki yazılım mı daha iyi buna boylece karar verebilirsiniz..
@bmk type r
o zaman sıfırdan kalkalım 400 metre tırı gorelim bu ne boyle yok 3 te yok bilmem ne niye basıyo 3 te?hem 4 ceker kaybı var hem 3 te basacak biz diyomuyuz o zaman sıfırdan kalkalım diye ne cupracı bi adamsın arkadas adminlerden rica et nicini duzeltsin bence bmk cupra olarak.ben iyi lastikle idda ediyorum 2 dede sarmaz o yolda milyon kere denedigimiz yol.yok 3 te sararmıs :) iyi lastikle o yolda 3 te sarman icin cupraya gt35 falan takıp 2 bar basman lazım...
tamam bi taraf tutunda marka fanatikligi yapmayın bu kadar..
İki araçta çok tehlikeli maşallah araçlara;)
Mustafa dedi sıfırdan kalkalım diye fatih :) bana 6dada deseniz basardım benim için sıkıntı değil arabamızı görüyoruz karşılıklı olarak, bigün kısmet olursa görürsün canlı izlersin 2'de sardığını, Kadir abi'de yazmış zaten canlı görmüş biri olarak, sarıyo veya sarmıyo diye yalan söylicek halimiz yok.