arabanın sahıbı, demıstı bana eskı postlarına bak aracım 3de o hızda cok ıyı kalkar dıye sen sımdı kendını kandırma kardesım bırı sarmıyo bırı sarıyo kafa cıkarıyosun bumudur yanı boş iş, bıde 2de bastınız 3de dene ne olcak kı? neden korkuyosun ben dedıgım olcak emın ol o farkın ustune 3-4boıy eklıyıcek cunku olcak sana 1tır buyur gel adapazarına, sıfırdanda kalkıcam 280kadar, 2de basıcam 50de 3de 80 90gıbı buyur gel tır mı gırer otobusmu gorelım,
bu arada benım aracımda revolu buyur gel gec![]()
1.sı kuk plakalı aracın ayarı bızımkınden daha kısık
2.sı kukda 19 8.5ınc bbs jant var 245lastık orjınal cupra 18* 7.5ınc 225lastık
bunlar cok buyuk etken kı bende kmd pompa varken kukla denedım 5 de sız nasıl acıldıysanız actım 5 vıtesde, ve sımdı apr pompa taktım ılk gaza oturunca arabanın tepkımesı daha ıyı eskısıne gore, kımse burda sımdı revo b.. atmasın deng gelırsek dostane ıcınde denerız 1.55peak gorup 1.25le yuruyo bence daha saglıklı bı basınc, denerız farkı gormus oluruz![]()
o dedıgın ımkansızbende evo 10 sst denedım bıde rollde daha hızlı duz evo10dan,egsozlu ıntakelı wasgetelı evo 7-8boy,gt30lusuylada denedık gt35+methanol kıtlısıylede denedım merak etme
sız kendınızı kandırmaya devam edın,sadece egsozlu evo10 deneme gerek yok boşuna benzın yakarız,
yahu arkadas biz kafadanmı atıyoruz?yokmu videomuz digeriyle?e daha ne?biz kimseyi kandırırz demedikki adam geldi denedi gecemedi varmı ötesi?
sen sst demişsin bizim evoyu burda yazılımlı egzozlu filitreli sst gecemiyoki sen neyle neyi karşılastırıyosun onu cozemedim..
remaps.tr & Turbo Zone Garage
super o zaman demekki aynı yazılımlı 2 cupra cooooooook farklı giderken farklı yazılımlarda olan niye bu kadar yadırganıyoki..biz o cupraya gore yorum yapıoduk o gitmiyosa bizim bi sucumuz yok biz gectik onu biliriz sende o kadar geciyosan bu yeşille denemende fayda var.
bizim evo bu kadar gidiyo o kadar basit
remaps.tr & Turbo Zone Garage
tmm bısye deıyoruz evo maşallah bence cok ıyı yuruyo, hala ben yazılım olmadıgına ınanmıyorum evo10da neyse, cupra yukarı yazdım erh arkadasa neden 5 de etkılendıgını kuk jant lastık ve yazılımı benım gıbı sınırda kullanmıyo bızım avansımız lımıt acık, afr daha fakır kuk göre, yazılımı ıstanbulda yolda ayarlanıyo orda kuk hava ısısından havadan benzınden avansı kendını gerı cekmıs olabılır, anlatamadık gıttı arkadas, burda bıle 5de bazen tutuyo arabaları, avanstan dolayı benzın bı kotu aldınmı avansı yazılım gerı cekmeye calısıyo cuprada 5 vıtesdede araba tutuyo kendını,
bıde dogukanla yeşil cuprayla neden basmadınız 3de merak ettım?
bence dogukan kardesım denedıgınız yerde esp acmasın 2de bassın 3de bassın bakalım kadranda esp ısıgı yanıp soncekmı araba kesıcıye alcakmı kendını gorelım![]()
ben bılmıyorum yerı yolu nasıl dıye cuprada esp var sardıgında erken kesıcıye sokuyo arabayı, esp yanıp soner patınaja kaldımı, egsoz patlatır catara patara, dogukan orda zaten denesın esp acmadan gorelım sarıyomu sarmıyomu belkıde sarmıyıcaktıre-5de ıstanbulda 4 de bıle lamba yakıyo cupra espyı ama otobanda sarmıyo mesela 3de
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)