User Tag List

Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
277 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Cupra vs Evo 10

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    REVO vs demişsiniz arkadaslar ama burdaki evo revolu aynı speclerdeki cuprayla denediginde bi sure yanyana uzunda ise evo geciyordu zaten videosu da var sitede.. REVO mu daha iyi ustundeki yazılım mı daha iyi buna boylece karar verebilirsiniz..
    revo lu cupra ıle tum specler esıtmı erhan.pompası,basıncı,kilosu,deneme anındakı aractakı kısılerın agırlıkları,lastık capları flan.

revo ıle arada baya fark var cunkı.sadece yazılımdanmı yoksa ıkı arac arasında cıger farkıdamı var

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @bmk type r

o zaman sıfırdan kalkalım 400 metre tırı gorelim bu ne boyle yok 3 te yok bilmem ne niye basıyo 3 te?hem 4 ceker kaybı var hem 3 te basacak biz diyomuyuz o zaman sıfırdan kalkalım diye ne cupracı bi adamsın arkadas adminlerden rica et nicini duzeltsin bence bmk cupra olarak.ben iyi lastikle idda ediyorum 2 dede sarmaz o yolda milyon kere denedigimiz yol.yok 3 te sararmıs iyi lastikle o yolda 3 te sarman icin cupraya gt35 falan takıp 2 bar basman lazım...

tamam bi taraf tutunda marka fanatikligi yapmayın bu kadar..
    arabanın sahıbı, demıstı bana eskı postlarına bak aracım 3de o hızda cok ıyı kalkar dıye sen sımdı kendını kandırma kardesım bırı sarmıyo bırı sarıyo kafa cıkarıyosun bumudur yanı boş iş, bıde 2de bastınız 3de dene ne olcak kı? neden korkuyosun ben dedıgım olcak emın ol o farkın ustune 3-4boıy eklıyıcek cunku olcak sana 1tır buyur gel adapazarına, sıfırdanda kalkıcam 280kadar, 2de basıcam 50de 3de 80 90gıbı buyur gel tır mı gırer otobusmu gorelım,
    bu arada benım aracımda revolu buyur gel gec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    REVO vs demişsiniz arkadaslar ama burdaki evo revolu aynı speclerdeki cuprayla denediginde bi sure yanyana uzunda ise evo geciyordu zaten videosu da var sitede.. REVO mu daha iyi ustundeki yazılım mı daha iyi buna boylece karar verebilirsiniz..
    1.sı kuk plakalı aracın ayarı bızımkınden daha kısık
    2.sı kukda 19 8.5ınc bbs jant var 245lastık orjınal cupra 18* 7.5ınc 225lastık

bunlar cok buyuk etken kı bende kmd pompa varken kukla denedım 5 de sız nasıl acıldıysanız actım 5 vıtesde, ve sımdı apr pompa taktım ılk gaza oturunca arabanın tepkımesı daha ıyı eskısıne gore, kımse burda sımdı revo b.. atmasın deng gelırsek dostane ıcınde denerız 1.55peak gorup 1.25le yuruyo bence daha saglıklı bı basınc, denerız farkı gormus oluruz

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın sahıbı, demıstı bana eskı postlarına bak aracım 3de o hızda cok ıyı kalkar dıye sen sımdı kendını kandırma kardesım bırı sarmıyo bırı sarıyo kafa cıkarıyosun bumudur yanı boş iş, bıde 2de bastınız 3de dene ne olcak kı? neden korkuyosun ben dedıgım olcak emın ol o farkın ustune 3-4boıy eklıyıcek cunku olcak sana 1tır buyur gel adapazarına, sıfırdanda kalkıcam 280kadar, 2de basıcam 50de 3de 80 90gıbı buyur gel tır mı gırer otobusmu gorelım,
    bu arada benım aracımda revolu buyur gel gec
    valla bizim bi yere gelecegimiz yok biz burda revoluyla denedik sıfırdan kalkalım buyur sen gec,hoş giderkende gecemiyoda madem fantazin var sıfırdan kalkarız..

bu yeşil için bişey diyemicem adam zaten geciyo..sen gel aynı seyleri sanada yapar ben buna eminim
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bizim bi yere gelecegimiz yok biz burda revoluyla denedik sıfırdan kalkalım buyur sen gec,hoş giderkende gecemiyoda madem fantazin var sıfırdan kalkarız..

bu yeşil için bişey diyemicem adam zaten geciyo..sen gel aynı seyleri sanada yapar ben buna eminim
    o dedıgın ımkansız bende evo 10 sst denedım bıde rollde daha hızlı duz evo10dan,egsozlu ıntakelı wasgetelı evo 7-8boy,gt30lusuylada denedık gt35+methanol kıtlısıylede denedım merak etme sız kendınızı kandırmaya devam edın,sadece egsozlu evo10 deneme gerek yok boşuna benzın yakarız,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o dedıgın ımkansız bende evo 10 sst bıde rollde daha hızlı axcıyorum 7-8boy gt35+methanol kıtlısıylede denedım merak etme sız kendınızı kandırmaya devam edın,
    yahu arkadas biz kafadanmı atıyoruz?yokmu videomuz digeriyle?e daha ne?biz kimseyi kandırırz demedikki adam geldi denedi gecemedi varmı ötesi?

sen sst demişsin bizim evoyu burda yazılımlı egzozlu filitreli sst gecemiyoki sen neyle neyi karşılastırıyosun onu cozemedim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu arkadas biz kafadanmı atıyoruz?yokmu videomuz digeriyle?e daha ne?biz kimseyi kandırırz demedikki adam geldi denedi gecemedi varmı ötesi?

sen sst demişsin bizim evoyu burda yazılımlı egzozlu filitreli sst gecemiyoki sen neyle neyi karşılastırıyosun onu cozemedim..
    dedıgın sızı gecen curpa kadar bende kuk gectım, rahat ol buray yazmak ıstemedım arkadasım zorla yazdırıyosun be kardeşim, sen sst gectınya yazılımlı bende cupra gecıyorum rodajımı ıyı yaptım arabam 49000de orjınal baskı balatasıyle yuruyo hala)))

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halen öğrenemediniz reşiti geçemeyeceğinizi yaww

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halen öğrenemediniz reşiti geçemeyeceğinizi yaww
    taşaga sarma kanka boş konusuyolar, gt30 yapsın gelsın baskada bısey demıyorum yarın 480hplık 335 vıdeoları koycam ızlersın

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustiye zorla yazılım yaptıracaklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dedıgın sızı gecen curpa kadar bende kuk gectım, rahat ol buray yazmak ıstemedım arkadasım zorla yazdırıyosun be kardeşim, sen sst gectınya yazılımlı bende cupra gecıyorum rodajımı ıyı yaptım arabam 49000de orjınal baskı balatasıyle yuruyo hala)))
    super o zaman demekki aynı yazılımlı 2 cupra cooooooook farklı giderken farklı yazılımlarda olan niye bu kadar yadırganıyoki..biz o cupraya gore yorum yapıoduk o gitmiyosa bizim bi sucumuz yok biz gectik onu biliriz sende o kadar geciyosan bu yeşille denemende fayda var.

bizim evo bu kadar gidiyo o kadar basit

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustiye zorla yazılım yaptıracaklar
    evo sahıbıyse yapsın bence guzel oluyo yazılımla, bız koyduk evo10 cok guzel oldu 3-4boy hızlandı,

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taşaga sarma kanka boş konusuyolar, gt30 yapsın gelsın baskada bısey demıyorum yarın 480hplık 335 vıdeoları koycam ızlersın
    kanka bide sen alınganlık yapma Allah aşkına bugün çok surat çektim zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    super o zaman demekki aynı yazılımlı 2 cupra cooooooook farklı giderken farklı yazılımlarda olan niye bu kadar yadırganıyoki..biz o cupraya gore yorum yapıoduk o gitmiyosa bizim bi sucumuz yok biz gectik onu biliriz sende o kadar geciyosan bu yeşille denemende fayda var.

bizim evo bu kadar gidiyo o kadar basit
    tmm bısye deıyoruz evo maşallah bence cok ıyı yuruyo, hala ben yazılım olmadıgına ınanmıyorum evo10da neyse, cupra yukarı yazdım erh arkadasa neden 5 de etkılendıgını kuk jant lastık ve yazılımı benım gıbı sınırda kullanmıyo bızım avansımız lımıt acık, afr daha fakır kuk göre, yazılımı ıstanbulda yolda ayarlanıyo orda kuk hava ısısından havadan benzınden avansı kendını gerı cekmıs olabılır, anlatamadık gıttı arkadas, burda bıle 5de bazen tutuyo arabaları, avanstan dolayı benzın bı kotu aldınmı avansı yazılım gerı cekmeye calısıyo cuprada 5 vıtesdede araba tutuyo kendını,

bıde dogukanla yeşil cuprayla neden basmadınız 3de merak ettım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bide sen alınganlık yapma Allah aşkına bugün çok surat çektim zaten
    kanka alınmam merak etme,

GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senmi sarıon o yolda 2 de?
    cupra sarıo ister inan ister inanma
    Stock

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence dogukan kardesım denedıgınız yerde esp acmasın 2de bassın 3de bassın bakalım kadranda esp ısıgı yanıp soncekmı araba kesıcıye alcakmı kendını gorelım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence dogukan kardesım denedıgınız yerde esp acmasın 2de bassın 3de bassın bakalım kadranda esp ısıgı yanıp soncekmı araba kesıcıye alcakmı kendını gorelım
    2 de lastik kotuyse sarar 3 de hicbiturlu saramaz ne arabalar basıyo o yolda gozunuzu seviyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 de lastik kotuyse sarar 3 de hicbiturlu saramaz ne arabalar basıyo o yolda gozunuzu seviyim.
    ben bılmıyorum yerı yolu nasıl dıye cuprada esp var sardıgında erken kesıcıye sokuyo arabayı, esp yanıp soner patınaja kaldımı, egsoz patlatır catara patara, dogukan orda zaten denesın esp acmadan gorelım sarıyomu sarmıyomu belkıde sarmıyıcaktır e-5de ıstanbulda 4 de bıle lamba yakıyo cupra espyı ama otobanda sarmıyo mesela 3de

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)