iki aracada mşllh. gayet güzel yarıştılar ikiside sadece gruplarında kendilerinin oldugunu biliyorlardı
Printable View
iki aracada mşllh. gayet güzel yarıştılar ikiside sadece gruplarında kendilerinin oldugunu biliyorlardı
iki araçada maşallah laciye tebrikler
Maşallah ıkı aracada clio nun sesi harbiden cok guzeldı orda canlı canlı dınledım type-r gıbı ses verıyodu :D guzel yarıstı
Maşallah Vtec e
VTec in söförü gerçekten sağlam yürütmüş maaşallah.
araçların specleri(specler ozelse hp side olur:)) ve kilolarını da ogrenebılırmıyız.
ve ozel ıstek:iki aracta ızmırde sanırım.bıde roll yapsalar guzel olur.
laci vtec gerçekten muazzam gitmiş...
bu rs türkiyenin en hızlı rs i olan rs miydi ?
Evet öyle deniyordu...
Diğer konulardan alıntı specleri: CVK Clio Rs : C&B Dereceli Egzantrik, Custom Chip, Cai, Egzos, Cup Kısa Şanzıman, 4-2-1 headers, Manifolt kapak taşlama, (arka sırtlık ve oturak sökük, hafifletilmiş sürücü koltuğu)
Bu Lounch C'nin turbo değil de N/A araçta çalışma mantığı yararı nedir? Biraz Teknik Bilgi lütfen ?
İki araca da maşallah bu arada
Konu en hızlı Rs muhabbetine sarmadan ve arkadaşların güzel deneme muhabbeti piç olamadan ben cevaplayım ;)
En hızlı diye bişey yoktur bir fizanda biri bilmem nerde bilinmez çok daha fazla parça ile çok daha iyi kullanılan rs ler olabilir enhızlı typerda nerde olduğu bilinmediğpi için soru ucu açık kalıyo:D
Gelelim yarışa .. Laci vtec ve Metin tam yarışcı hüseyin ise çok taze bu işlerde ikisinide kutluyorum :icon_tup:
maşallah her iki aracada metinde hüseyinde güzel kalkışlar yaptılar,tebrikler :icon_tup:
laci vtec iyi gitmiş supersonic rs e göre maşallah
bu konu başlıgı ve sahibi öyle demiyor ama en hızlıyım diyor :)
http://www.techturkey.com/forum/atmosferik_besleme/64096-trnin_en_hizli__clio_rsnin_dyno_sheeti_35_cvk_39_.html
ki hüseyininde drag tecrübesi var diye biliyorum, ilk yarışı değildi sonuçta.insanlar bu en hızlı rs miydi diyince şaşırmamak gerek..:) 2 aracada maşallah
abi en hızlı rs benim diyen bir arkadaş vardı konu açmıştı hatta, bu araç o mu diye merak ettim yoksa polemik olsun diye sormadım, bilirsin benim polemikle işim olmaz :)
o rste bayağı bir parça vardı, o yüzden merak etmiştim Göki de yazmış zaten o rs miş...
laci vtec gerçekten harika gidiyor maşallah nazar değmesin.
masallahh gercekten cok sıkı gidiyor lacı vtec.
dolu vtec dolu rs dolu 106 denemelerı gercekten zevklı oluyor :)
kamera arkaya donukse yaklaşmamak lazım:)
vtecin şöförüde olaya güzellik katmış çok güzel tutunmuş araç yola