uzunda fark ufak ufak açılıyo tam kestirememekle beraber sanırım en az 7-8 boy belki 10 boy oluyor...
uzunda fark ufak ufak açılıyo tam kestirememekle beraber sanırım en az 7-8 boy belki 10 boy oluyor...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
tamamen doğrudur ...o zaman ben senin bıraktığını o mesafeden anlayamadım geç bıraktım sanırım ...haklısın o kadar fark olmayabilir...
zaten en uzun en temiz denememiz bu ...diğer kısa denemelerde fark fazla açılmıyor..çipini yaptınmı daha iddaalı bi deneme yaparız tekrardan ..
maşallah araban çok güzel Allah kaza bela vermesin...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)