bu taksıcı neyın peşinde yaa
ulenn kaan![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Ne iş paşam *** atmayın vs vs vs vs vs ?? tanıdıkmı arkadaş ? Sen böyle birşey yaptınmı milletin canına kast edip videoya çektinmi ? makas atanları ve roll yapanları bir tutuyorsan,sana gülmem bile .
Ben böyle yapan atama tutupda ..k atmam ..ku tutmadan atarım
Ha bu arada vıdı vıdı yapan ne kadar adam varsa ...tünü benim çocuk parmaklasın .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
nerden biliyosun herkesin bu tür hareketler yaptığını.yada rolling yaparken trafiği tehlikeye attığını ?.sen çok beğendin diye herkes beğenmek zorundamı?
adam pazar günü sabah namazı çıkar hiçte trafiği tehlikeye atmaz ayrıca rolling yaparken çok nadir kaza olur ama makas atarken çoğu patlar.genelleme yapmak yanlış olur ama evet zamanında bu hareketleri bi çok kişi yapıyordu o yuzden arabaların çoğu patlak![]()
barnak bassam olurmu ?
hee eevet ben yapıodum o civicle makas atanda benim sciroccoylada atıyorm ewoylada sti lada sıkıntı nedir?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Roll yaparkende makasa giriyoruz bazen mecvurYaşar abi video sahibini sende tanıyorsundur belki bu kadar tepkili davranman niye abi %99 umuz bunları yaptık bu kadar olsada olmasada
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Vtec'teki çalan ilk şarkı da nostalji oldu tam dinlerken..![]()
Bunu çok severim bende:
http://www.youtube.com/watch?v=iqe-r6yLF18
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Böyle makas atıp gidip bir yerde patlayanlara zerre kadar acımıyorum.. Hatta yerde inlese dönüp bakmam bile.. Ölüp gitsin sakat kalsın hatta kurtulmuş olur trafiktekiler.. O kendini o tip hareketler yaparken düşünmüyorken ben mi ona koşturacağım yerde yatarken bana ne? Orada beni sadece üzen şey suçsuz bir aracın hasar görmesi/sürücüsünün yaralanması olur.
Trafikte diğer sürücüleri tehlikeye atacak şekilde (aynen videodaki gibi) makas atılmasını savunan ya da makas atanlara da kucak dolusu sevgilerimi(!) gönderip kulaklarını çınlatıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)