güzel bir geceydi cok fazla araç vardı polisin gelişi ile tüymemiz ayrı bi zevkdi![]()
süper geceymiş herkese maşaallah...mertcanla yolda karşılaştık o gün dedim bi bassada gidişini görsek, meğerse atmosferik olmuş.. ankarada deneyeceğim araba kalmamış yawww![]()
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
biz de bir civic si hazırlıyoruz.
haftaya çıkacak inşallah EG Hatch, bir eg buluşması düzenler kozlarımızı hep beraber paylaşır muhabbet ederiz![]()
Kadir abi ile çok geç bastık, kornası olmadığı için o benden beklemiş bende ondan dolayısıyla çok geç bastık ve benim araba stock olduğu için yarım bir saniye gaz tepkimeleri geriden geliyor. 4'ün sonuna kadar yani 170-180 lere kadar yakın gidiyoruz ama köprü altında ben 5'e atınca arayı yanlışım yoksa en az 3-4 boy farkımız olmuştur.
Yanlışım varsa Kadir abim düzeltir.
Ali Can Calis
sprintbooster alırsanız bence cok cok işinize yarar böyle akşamlar için.. kadir abinin rs maşallah mükemmel gidiyo.. mertcanın arabayı turbolu gördük sevdik artık atmosferikte seviyoruzmurat kardeşimin arabada ciddi güzel olmuş.. tam benim kalemim heralde şu anda.. 1-1.5 ay sonra ordayım proje için.. sökmeden önce böyle güzel bi akşamda biz yaparız inşallah
bitik turbomla ankara havasında ne kadar gidiyorum görmüş oluruz.. bide yaptıktan sonra sıkarız bide öyle görmüş oluruz
maşallah tüm araçlara
![]()
Şeff şu aracı bitirinde AC ile deneyelim olmazmı ?
Bak hefesleniyorlarmış AC yi geçecegiz diye söylentiler duyuyorum
Mami nin yaptıgı 106 yı geçmek ? şaka gibi
Sen anladın![]()
![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Maşaallah bütün araçlaraÇağanı geçen si'ın specleri neler acaba?
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)