Evet Cem güzel özetlemişsin senin Wrx ede maşallah, turşu arabalar ile denemeyi sevmiyorum bu şekilde diri arabalar ile denemek çok zevkli,
fati var videolar yüklüyorum inceden,herkesin deneme videosu var ama istemeyen olursa sileriz...
Evet Cem güzel özetlemişsin senin Wrx ede maşallah, turşu arabalar ile denemeyi sevmiyorum bu şekilde diri arabalar ile denemek çok zevkli,
fati var videolar yüklüyorum inceden,herkesin deneme videosu var ama istemeyen olursa sileriz...
şimdi guzel kardeşim arabana öncelıkle maşallah ama bu boy kavramların pek oturmamış ne yazık ki....sti bi kaç boy geçmedi 4 boy rahat geçti kadir abide onaylar bunu ztn onun boy kavramları bızımkıyle uyusuyo..(cunku aklın yolu tektir)
ayrıca yarım boy mesafe falan yoktu 50cm arabanın yarısı deildir..ac106 nın 220 de şanzumanın bitmiş olmasından oturu gazdan cekmek zorunda kalmış olabilir nihayetinde 1.6 motor..106 da evet bi tek koltuk vardı..
sti a gelince 1 barda yuruyen sti ı nasıl 1.5 bar a cıkardın...mevzusu bıle olmadı o aracın 1.5 bar senın yorumun olmasın?
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
valla ben aracin sahibine sordugumda molpette ne var dedigimde 1.5 bar demisti gunes gozluklu arkadas
koprunun oralarda yanima kadar geldi diger tarfnda kapi hizasindaydi bu kadr fazla takilmayin bence boy hesabina, bigun o gecer diger gun baskabiri, ben arkadasi tebrikde ettim cidden iyi giden bi 106si var![]()
Doğukan çok kurcalama be, denedik oldu bitti sti lı arkadaş video olmasın dedi video yok 4 geçmiş 3 geçmiş onlara takılmayın,sti basıcı 15psi diye duydum ben specleri nedir ne değildir sormadımda 30boyda geçse arabam stockda dese önemi yok benim için ben kendi malımı biliyorum![]()
ben arabaya bınınce kafadan 1.5 boyum var - olarak ona goregıcık oldugunuz bırı varsa
![]()
biliyorum dostum bendede ayni blok vardi c4te 3-5 beygiri nasil alirim diye cok ugrastim. 220de kestiginden 4 sonuna kadar denedik koprunun diger tarafinda 106nin burnu kapimin hizasindaydi daha nasil anlatayim detayli
ben hirs falan yapmam gecildim diyede uzulmem hirs yapsam acardim basinci oyle denerdim daha ilk denemem bu aracla alali 2 hafta oldu, yine soyluyorum acye masallah cok iyi gidiyor...
206 nın specler ne?birde 206 ve diger 106 videosundaki 106 nın specler ne?
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Maşallah ac nazar değmesin ...
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Len Doğukan,sıkıntı oldu arabada biliyosun işte çevirmedi bu kez ZT...
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
kanka onemlı deil ya..siz birbirinizi geçmemişsiniz..ayrıca ros 106 ztn kız gibi araba o da..2 stock denediniz işte saglıklı stock 106 bu kadar gıdıyo..o çevirmeme olayıda debriyajdan kaynaklı olabılır debriyajı bıraz yukarı alın bı daha deneyelım haftaya cumartesı falan hem gormus oluruz ondan mı deilmi hmde bşka hata ararız arabada..ayrıca bide arıza tespıte sokarsan ıyı olur sensor hatası falan olmasın
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Oksijen sensörüm hata vermişti geçen ve de eski ve kıytırık bi taneyi geçici olarak takmıştık.Belki ondan kaynaklıdır haklısın...
Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)