ee artık uzaktan kumandalı sistemlerde çıkacak dodo, arabayı uzaktan kullancaksın yeterki araba hafif olsun :))
Printable View
her iki aracada maşallah :)
hacım ın ne onemı varki?
cupra kac kılo ,kac hp, hac nm
m3 kac kılo, kac hp ,kaç nm
bırının beygırı fazla bırının torku bırının kılosu fazla o kadar cok degısken varken tutupta hacıme takılmak gereksız.
ama kılo yakın olsasa bırısı 2000cc turbo bırısı 4000cc turbo olsa sonuc bu sekılde olsa o kadar hacım neye yarıyo bosuna 4000cc yapılmıs dersınız anlarım.
sonuc olarak bende teke tek basıldıgında m3 un daha basarılı olacagını dusunuyorum.
yokuş yukarı basılırsa bılemem:p
cupra 2000cc turbo 360hp 430tork, 1400kg m3 1600kg 4000cc 420hp 400tork 8400devır, sunu dıyım ben cuprama typer 1 kısı aldıgım gıbı curpada kg dan etkılenıryo co kdenedım aynı arabayla 2 kısı tek kısı farkı ıyı bılıyorum 1 kışı nekadar etkıledıgını, onun ıcın m3 de etkılenıcektır ama kayde deger fark olmaz, bence aynı gıder bu vıdeodakı gıbı tek tek de benım gorusum bu,
Vay arkadaş ya muhabbete bak :D
Erhan hep bunlar senin başının altından çıkıyo, yapma baastır mastır bişiysi ya :D
kev in 500 üstü tork lu halini dyno üstünde bizzat fatihle(eski sahibi) beraberken ben ölçmüştüm .. şuan ki dyno verisini merak ettim..
Arkadaşlar erh yi tebrik etmek lazım. M3 le yürümüşmü araç yürümüş. Kaç araç yapabilşyorki bunu? stok turboyla
simdi seyrettim cupraya masallah da m3 cok yakısıklı be :)
Ya az öncede ızledımde öteki araçlarmı gitmiyo yoksa leon haddınden fazlamı dıyıdo :D masallah hepsıne cok guzel ama leon Tek