Rahat ol atmosfer basıncı vs nedir iyi bilirim mühendisim benaradaki farkları bizde biliyoruz ama elimizden gelen ne olabilir? tüm site olarak toplanalım.. hatta sizde gelin kazalım ellerde kazma kürek ankarayı indirelim deniz seviyesine.. nasıl fikir? yada melih gökçek ten yardım isteyelim.??? ya biraz mantıklı olun.. siz gelin ankarada deneyelim arabaları hep ??
dezavantaj vs diye birsey yok.. burası ankara. burda boyle.. bir dezavantaj varsa bu elle yaratılan birsey değil. sanki öyle bi anlatıyosunuz ki bi araba bi vites ustten basmıs veya birisi 10 kişi birisi tek kişi basmıs gibi konusuyorsunuz.. var olan dezavantajları surekli konusarak ortadan kaldıramayacagımız için surekli aynı seylerden bahsetmek boş lakırdıdan ileri gidemeyecektir malesef..
Sana şöyle bir örnek vereyim; Armağan'ın 335'i vardı benle aynı speclerde benim tek artım o araca göre komple egzozum olması, onda sadece downpipe vardı. Neyse armağan sizin bu denediğiniz M3 le map 8 de denedi ve en az 10 boy fark açtı. Ben istanbulda M3-DCT ile denedim üstelik racing gas + Map 9 da (Yani armağandan daha hızlı bir şekilde) 220 de 4-5 boy önündeydim. Ankara ile İstanbul arasında ki fark bu işte.
Biz kaç senedir boğaz patlatıyoz işine gelen anlıyo gelmeyen anlamıyo 300mt rakım farkı bile atmo arabayı çok değiştiriyor..
Deneyen araçlara maşallah..
Anlatamıyorum ben galiba.. Yok yok ben kesin anlatamıyorum... Ben boyle bir fark yok dedigimi gören varmı???? yani ben bu dedigin yanlıs mı diyorum?? Peki sen su soruma lutfen bi cevap ver.. Ne yapalım biz denemeyelim mi araba???? ışıkta gelelim yanyana.. aa kardes ksuura bakma basamam benim arabam atmosferik seninki turbo, atmosfer basıncı ankarada dusuk o yuzden yurumez vs vs diye muhabbet mi edelim yada??? çözüm üretin bizde yapalım nasıl olur?
Sen niye heyheyleniyorsun ki? Doğru mantığı anlatmak kötü mü? Dene neyi deniyorsun ki şu videoyu koyarken zevk için mi koyuyorsunuz? M3 bize zor tutundu namına koyuyorsunuz videoda yorum yapan kişi "aha işte 250 de anca geliyo da geçiyor" diyor. Bende bu duyduklarıma karşı diyorum ki. Siz kendinizi kandırıyorsunuz.
Aracı aşalamayı biliyorsunuz ama sonuç bence çok ama çok yanlış bi sonuç. Gelin adam gibi şartlara o yorum yapan artiz artiz o yorumu yapabilecek mi merak ediyorum.
Yer ankara: 335i Map8 vs M3 DCT
#
Yer istanbul: 335i Map 9 vs M3 DCT
http://www.vimeo.com/16449786
M3 bize zor tutunmuşamı benziyor
Video'da ne dendiğinin ne önemi var adam zaten gelip geçiyor, tutunma demek en az yan yana gitmek demek 3-4 boy önümüze geçiyor zaten herkeste M3'ün geçtiğini videoda netce görüyor heralde neyi tartışıyosunuz boş yere?
Ankara'nın şartlarını değiştirecek değiliz, M3 3-4 boy daha hızlancak diyede ne M3 sahibi abimiz arabasını İzmir'e İstanbul'a götürür ne de ben, güzelce denedik muhabbetimizi ettik, M3 geçti, nokta.
Keşke video koymasaydınız o zaman madem dostluk sınırları içerisinde gerçekleşti. Şu videoyu izlerken dışardan bakan herkes M3 ne kötü araba düşüncesiyle izliyor, yorum yapanda koskoca v8 araba böyle mi olur yorumu yapiyor. Bende ona istinaden diyorum o araç böyle değil.
Videoyu ben koydum buraya da o yuzden, "bunu bole denemeyin, bu bole olmaz, yok avantaj, yok dezavantaj, istanbulda olsa şöle olurdu, halamın seyi olsa amcam olurdu vs" gibi yorumları gorunce insan ister istemez heyheyleniyo.. o değilde, aracın sahibi boyle bi komplekste değilken, burda neden boyle muhabbetler donuyo anlayamıyorum. Biz gayet dostluk cercevesinde kahkahalar atarak sohbetimizi edip evlerimize donerken, böyle muhabbetlerin yakınından gecmezken, bole muhabbetleri baskasının yapması hos olmuyor.. 250 gibi ancak önümüzde oldu cunku o an hız 250ydi.. ankaradayken 250 de önümüzde olabilyior bi sıkıntı varmı?? istanbulda 100 de onumuzde olur belki biz bunu sindiremiyo değiliz ki? bence siz kendinizikandırıyosunuz ankaraya gelin deneyin oz aman arabaları neden kendi videolarınız kıstas alıyosunuz o zaman? Sartların adam gibi olmasını ne zamandan beri sen belirliyosun onu da bilelim de? Ha bu arada yukarı da da belirttim biz genelde ankarada bu tarz muhabbetlere pek takılmayız.. Bulusma sonralarında foruma herkes kendi işine gelen videoları koymaz, olan butun videolar konur dostluk sıkıntısı olmaz.. sorna forumda kavgalar fln olmaz rahat olun ortalıgı karıstırmaya gerek yok![]()
Yahu iki 335 de aynı 335 değil kardeşimBirisi makyajlı M3 diğeri makyajsız M3. M5 le M3 değilki arabalar
![]()
Benim sizle bi derdim yok. Madem aracınızı görmek istiyorsunuz böyle şartlarda aracınızı tam göremezsiniz bunu söylüyorum size ama sanıyorsunuz ki ben size tavırlı davranıyorum alakası yok. KEV'in burdayken nasıl yürüdüğünüde biliyorum ben Fatih yakın arkadaşımdı. Oraya gidip 15 boy hızlanmasıda imkansız değil mi?
Ankaralı Evo 10 muhabbetine dönecek bu olayda. Ankara farklı mümkünse turbolu araçlar turbolularla, atmosferik araçlar atmosferik araçla deneme yaparsa daha doğru sonuçlar çıkar. Size konunun başından bu yana asıl anlatılmak istenen bu.
Neyse artık bişey soyleyemicem ben.. Elde olan imkanlar bu.. belki cok uzun yılalr sorna yasıyo olabilirsek ankarayı deniz seviyesine idnirirz hersey rahat olur.. Burda şartlar boyle ve denemeler de bu şekilde mecburen..
Maşallah araçlara , gece gece iyi geldi![]()
Kabahat sende erhan bu arada hiç alınma.
Nie koyuyosunki videosnu nete alla alla !
maşallah..alicim sana gelsin bu video evoyu geçtiği gün bişeyler diyodun e92 fln filan![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)