User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
141 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Leon CUPRA vs E92 M3 DGK

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ceasar:

Bu konuda daha fazla uzatmaya gerek yok. M3 un ne oldugunu, atmosferigin ankarada guc kaybettigini ve dezavantajlı oldugunu zaten bizde biliyoruz.. Bunları defalarca yinelemene gerek yok. Videodaki soylenenlerin asagılayıcı oldugunu dusunmuyorum ki bence sende bu yzuden soylemiyorsun. Eger oyle olsaydı dun gece koydugun videoda m3 gecildiginde arabanın içinde gulusmeler vardı ki bence asıl asagılayıcı olan gulmektir.. Madem bu tarz seyler asagılayıcı olabiliyor sende koymazdın dimi o zaman? neyse soncuta biz farklı sınıftaki aracları ednedik aslında ama burda hiçbi sıkıntımız yoktu. Daha fazla uzatmaya gerek yok.. Beni tanısan M3 ü asagılamayacagımı bilirsin ve tam tersine koyu bir BMW fanı ve M3 hastası oldugumu bilirsin.. O yuzden yazarken daha dikkatli olmanı rica edioyrum.
    Aracınıza maaşallah @erh. Yanlış anladınız ben yazdıklarımı dışarıdan bakanlar bilmez ankara şartlarını o yüzden yazdım sizle bir sorunum yok. KEV Cupra istanbuldakilerden bile daha iyi yürüyen bir cupra altına imzamı atarım. Keşke istanbula gelsede burda ki cupralar ile denese çok isterdim.

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınıza maaşallah @erh. Yanlış anladınız ben yazdıklarımı dışarıdan bakanlar bilmez ankara şartlarını o yüzden yazdım sizle bir sorunum yok. KEV Cupra istanbuldakilerden bile daha iyi yürüyen bir cupra altına imzamı atarım. Keşke istanbula gelsede burda ki cupralar ile denese çok isterdim.
    Dısarıdan bakanlar bilmeyebilir haklısın.. Ama her zaman her vbideoda sıcaklık, atmosfer basıncı vs vs gibi seyleri sıralayamayız ki? Cupranın yürüyüp yürümemesi değil acıkcası benim takıldıgım olay.. Kendinizi kandırıyorsunuz m3 u asagılıyorsunuz fln dedin ben acıkcası onlara takıldım. kimsenin kimseyi asagıladıgı yok.. m3 asagılayabilmek için bugatti fln sahibi olmak lazım heralde.. videodaki sözler de hiç aşağılayıcı değil..

bakalım yakın zamanda bi istanbula gelmeyi dusunuyorum.. İmkan olursa tanısmak isterim. Zaten vakit olursa bi tane 3.35 var ona bakıcam..

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki araca da Maşallah. Şu M3 lerin tipi zaten olayı tamamlıyor. Gerçekten tam anlamı ile bir spor araba.

Ankaradaki rakım muhabbetini de artık herkes biliyor. Adamın dediği bişey de yok. Sizin yorumların aksini de iddia etmiyor. Denemişler tutunmuşlar sonra geçilmişler. Keyif de almışlar. Gerisi teferruattır. Milletin işi gücü yok da kendi yaşadığı şehirden çıkacak sırf atmo-turbo farkını görmeye taa başka şehire gelecek. Walla akıl işi değil

Maşallah deneyen araçlara. Bence sorunsuz polemiksiz bir rolling olmuş. İzleyin Maşallahınızı eksik etmeyin geçin gidin. Ne gereği var bu kadar uzatmanın. Sonuçta hepiniz aynı şeyleri söylüyorsunuz farkında değilsiniz.

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her iki araca da Maşallah. Şu M3 lerin tipi zaten olayı tamamlıyor. Gerçekten tam anlamı ile bir spor araba.

Ankaradaki rakım muhabbetini de artık herkes biliyor. Adamın dediği bişey de yok. Sizin yorumların aksini de iddia etmiyor. Denemişler tutunmuşlar sonra geçilmişler. Keyif de almışlar. Gerisi teferruattır. Milletin işi gücü yok da kendi yaşadığı şehirden çıkacak sırf atmo-turbo farkını görmeye taa başka şehire gelecek. Walla akıl işi değil

Maşallah deneyen araçlara. Bence sorunsuz polemiksiz bir rolling olmuş. İzleyin Maşallahınızı eksik etmeyin geçin gidin. Ne gereği var bu kadar uzatmanın. Sonuçta hepiniz aynı şeyleri söylüyorsunuz farkında değilsiniz.
    Ağzına saglık kardesim ya +trilyon diyorum artık )

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sen işinden bi 10 gün izin al, şehir şehir gezin bu M3 le bizi de aydınlatın hangi şehirde nekadar fark oluyor

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı borars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sen işinden bi 10 gün izin al, şehir şehir gezin bu m3 le bizi de aydınlatın hangi şehirde nekadar fark oluyor
    :d .

GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sen işinden bi 10 gün izin al, şehir şehir gezin bu M3 le bizi de aydınlatın hangi şehirde nekadar fark oluyor

Stock

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıstanbulda denemelere gelen m3 yazılımlı degılmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basit bir mantık yapalım koca kamyonlar tırlar tonlarca yuku neyle cekiyor TORKLA cekiyor...

burda araclar 3 er kisi m3 de beygir cok tork az nedeni atmosferik olması cuprada tork cok beygir az...

hal boyle olunca 3 er kisiden daha fazla etkilenen arac atmosferik olan aractır...

teke tek deneyin cupra kafa dahi cıkaramaz.

onun dısında arkadasın 1 boy dediği yerde 2 2.5 boy 3 boy dediği yerde 5-6 boy falan mesafe var boy anlayısınızada hayran kaldım

2 aracada masallah kev istanbuldaykende cok guzel yuruyordu ordada formundan bisey kaybetmemis...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıstanbulda denemelere gelen m3 yazılımlı degılmı?
    doğal atmosferik yazılımlı diyorlar
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    basit bir mantık yapalım koca kamyonlar tırlar tonlarca yuku neyle cekiyor TORKLA cekiyor...

burda araclar 3 er kisi m3 de beygir cok tork az nedeni atmosferik olması cuprada tork cok beygir az...

hal boyle olunca 3 er kisiden daha fazla etkilenen arac atmosferik olan aractır...

onun dısında arkadasın 1 boy dediği yerde 2 2.5 boy 3 boy dediği yerde 5-6 boy falan mesafe var boy anlayısınızada hayran kaldım

2 aracada masallah kev istanbuldaykende cok guzel yuruyordu ordada formundan bisey kaybetmemis...
    m3 torku ne ahmet bı bakarmısın? m6 atmosferık torkumu düşük mısal 5000cc aracallah aşkına tek tek cupra yurur herturlu ben bı kısının 3boy aldıgını aynı arabayla denerken gozumle gordum, ınan cupra la 2 kısıydı tek denedım sorna engın enz s2000 eskı sahıbını aldım yanıma ve ınan benı 3-4boy gectı yanyana gıttıgım adam, sonra yıne engını ındırdım yanında yurudum, cuprada etkılenıyo, torku m3 zaten ıyı ve hacımı var tek tek denense bence hıc bısekılde degısmez, sonuc aynı olur, bırı 2000cc atmısferık olsa dıgerı 2.0turbo anlıyıcamda bahsı gecen arac e92 m3 4000cc torkuda gayet ıyı, 3900devırde 400tork

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kamyonlara gırersen ısın ıcınden cıkamazsın.

kamyonların tırların o kadar yuk cekmesını saglayan sey sanzumanları

bu arada maaşallah dıyelım aralara cupra cok ıyı gıdıyo. M3 e zaten dıyecek bısey yok hersey hız demek degil

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m3 torku ne ahmet bı bakarmısın? m6 atmosferık torkumu düşük mısal 5000cc aracallah aşkına tek tek cupra yurur herturlu ben bı kısının 3boy aldıgını aynı arabayla denerken gozumle gordum, ınan cupra la 2 kısıydı tek denedım sorna engın enz s2000 eskı sahıbını aldım yanıma ve ınan benı 3-4boy gectı yanyana gıttıgım adam, sonra yıne engını ındırdım yanında yurudum, cuprada etkılenıyo, torku m3 zaten ıyı ve hacımı var tek tek denense bence hıc bısekılde degısmez, sonuc aynı olur, bırı 2000cc atmısferık olsa dıgerı 2.0turbo anlıyıcamda bahsı gecen arac e92 m3 4000cc torkuda gayet ıyı,
    Ahmet yalis anlatmis demek istedigini sunu demek istemis: m3 un torku atmosferik oldugu icin cok gec devirde geliyor, cupranin turbo oldugu icin erken geliyor. M3 e oturtulan 3 kisi alt devirlerde m3 u cok etkiliyor. Ama cuprayi bu kadar etkilemiyor cunku alt devirlerinde geliyor tork. Bir kerede mantikli yaz resit ecz muratin m3 u ile denedigimizde ben stokken teke tekde beni 2 boy gecerken 2 ye 2 de kafa kafaya gittik. Atmosferigi nasil etkiliyor bunu en etkili o gun sen gormustun

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

M3'ün kaç tork oldugundan haberin varmı neyin kafasını yaşıyosun, düz mantık konuşuyosunuz 400nm tork var torku az dediğin arabanın.
    Teke tekde denicez dediğim gibi, ozaman görürüz sonucu burdan yazıp çizmekle olmuyor bu işler.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harika gidiyor cupra maşallah , yapılanlar yaramış .....
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupranın torkundan haberiniz varmı ? 550 nm yuhannesburg 400 nerde 550 nerde...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet yalis anlatmis demek istedigini sunu demek istemis: m3 un torku atmosferik oldugu icin cok gec devirde geliyor, cupranin turbo oldugu icin erken geliyor. M3 e oturtulan 3 kisi alt devirlerde m3 u cok etkiliyor. Ama cuprayi bu kadar etkilemiyor cunku alt devirlerinde geliyor tork. Bir kerede mantikli yaz resit ecz muratin m3 u ile denedigimizde ben stokken teke tekde beni 2 boy gecerken 2 ye 2 de kafa kafaya gittik. Atmosferigi nasil etkiliyor bunu en etkili o gun sen gormustun
    o e46 m3 bu e92 m3 8400devırde 420hp 3900devırde 400tork asıl olan 4000cc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupranın torkundan haberiniz varmı ? 550 nm yuhannesburg 400 nerde 550 nerde...
    cupramı 550 dynolara bakma ahmet stg2+ cupra 350 360hp 420, 450nm arası tork vardır

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmassa aracları bıde sokuk deneyın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)