katılıyoruz canım ona gayet gusel arabası..nazar degmesın..ben subwoofer olayına koptum ama...
Printable View
katılıyoruz canım ona gayet gusel arabası..nazar degmesın..ben subwoofer olayına koptum ama...
koray ben de denemek istiyorum ankaradayım şu an bi ara haber verin hazır stok vti bulmuşken kaçırmayım kardeşim
güzel deneme olmuş koray araban iyi yürümüş kalkış öncesi sorsalar koraysi gerçer diye tahmin ederdim
Nasıl yok öyle bişey ? Crx 206 gti yı gecemezi :) Şimdi Si la CRX'i karsılastırma..Aralarında fark var.. Ben std Si la rolling de olsun 0-100 olsun baya fark açıyorum.Özellikle rollingde..Video isteyenler için allta veriyorum videoyu .Orta dolu gti ile sadece hava filitresi olan CRX in yarısı var.206 modlu olmasına ragmen Tayfun'u geçemiyor... Daha bisürü varda video bulmam lazım :D olmassa ceekriz.
http://youtube.com/watch?v=2Q6PuVuurxE
walla videoda raki sofrasindaki crx cilerin resimleriden tut muhtesem bodykitli arabalarin resimleride vardi hepsini izleyemedim cok uzundu :) benimde videolarim var sende izle istersen :D
neyse ya tartismaya gerek yok eski sedan ex ler bile geciyormus 206yi hemde tuplu :D
Al video bu kısa hali...Ben baktım senin videolarını ama CRX le olan göremedim hiç..Bu kadar olay yaratmamalı CRX sin 206 gti ı gecmesi bence veya geçememesi.
http://youtube.com/watch?v=2Q6PuVuurxE
206 crx mi geciormus zuhaha. Ben hiç öyle birşey göremedim kimse kusura bakmasın. 106 ile kafa kafaya yürüyen bir makina mı ki 206? hayır değil. Sorun nerede?
fazla mesaj................................
dergici genclik is basinda demek 0 100 karsilastirarakmi anliosun hangi arabanin gecicegini :hahaha:
bide bisey sorcam neyle olcuyosun zamanini kronometre ilemi ayrica ciplak goz ile deneme yaptigin yerin egimini anlayamazsin(nerden biliyosun deme 2haftadir karayolu projesi yapiyorum) buda sana sagliksiz sonuclar verir bence sen o degerlerin ustune 1sn fln koy :)
walla senin veya muhtesem yuruyen crx ci arkadaslarininda kimle denedigide beni ilgilendirmez
bende modlu vti larla yuruyorum standartlarinida geciyorum oldumu?
susiyiimm diyorum olmuyo ankarada varsa bildigin crx deneriz gorursun arkadasim sonucunu ok? yada ankaraya yolun duserse senlede deneriz ok?
dahada uzamasin konu baydi artik.