katılıyoruz canım ona gayet gusel arabası..nazar degmesın..ben subwoofer olayına koptum ama...
katılıyoruz canım ona gayet gusel arabası..nazar degmesın..ben subwoofer olayına koptum ama...
koray ben de denemek istiyorum ankaradayım şu an bi ara haber verin hazır stok vti bulmuşken kaçırmayım kardeşim
güzel deneme olmuş koray araban iyi yürümüş kalkış öncesi sorsalar koraysi gerçer diye tahmin ederdim
ECUTECH İstanbul
Nasıl yok öyle bişey ? Crx 206 gti yı gecemeziŞimdi Si la CRX'i karsılastırma..Aralarında fark var.. Ben std Si la rolling de olsun 0-100 olsun baya fark açıyorum.Özellikle rollingde..Video isteyenler için allta veriyorum videoyu .Orta dolu gti ile sadece hava filitresi olan CRX in yarısı var.206 modlu olmasına ragmen Tayfun'u geçemiyor... Daha bisürü varda video bulmam lazım
olmassa ceekriz.
http://youtube.com/watch?v=2Q6PuVuurxE
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Al video bu kısa hali...Ben baktım senin videolarını ama CRX le olan göremedim hiç..Bu kadar olay yaratmamalı CRX sin 206 gti ı gecmesi bence veya geçememesi.
http://youtube.com/watch?v=2Q6PuVuurxE
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
206 crx mi geciormus zuhaha. Ben hiç öyle birşey göremedim kimse kusura bakmasın. 106 ile kafa kafaya yürüyen bir makina mı ki 206? hayır değil. Sorun nerede?
dergici genclik is basinda demek 0 100 karsilastirarakmi anliosun hangi arabanin gecicegini
bide bisey sorcam neyle olcuyosun zamanini kronometre ilemi ayrica ciplak goz ile deneme yaptigin yerin egimini anlayamazsin(nerden biliyosun deme 2haftadir karayolu projesi yapiyorum) buda sana sagliksiz sonuclar verir bence sen o degerlerin ustune 1sn fln koy
walla senin veya muhtesem yuruyen crx ci arkadaslarininda kimle denedigide beni ilgilendirmez
bende modlu vti larla yuruyorum standartlarinida geciyorum oldumu?
susiyiimm diyorum olmuyo ankarada varsa bildigin crx deneriz gorursun arkadasim sonucunu ok? yada ankaraya yolun duserse senlede deneriz ok?
dahada uzamasin konu baydi artik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)