neyle 11.5 kaldım bende kapak taşlama port genişletme ince conta hiç biri yok ben arabama gündelik biniyorum ve kimseye bir kaç kişi hariç gider yapmadım bugüne kadar reşat benim demek istediğimi anladı zaten kaldı ki kadir konuştu arabanın eksiği varmı debriyajı yaptınmı diye sordu oda arabamın eksiği yok dedi benimde eksiklerim var ama ben şunuda yapıcam demedim az veya çok farketmez be sonuca bakarım tekrar maşallah diyelim role
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
wideoda herkes farklı şeyler görüyor sanırım
Öncelikle maşallah diyorum KRC'ye sonunda dediğini yaptı
Arkadaşlar KRC çok fena dewir çewiriyor maşallah. Sonuç olarak ROL VTEC 5.vitese atıyor 180km ciwarı, daha sonra ibrede 210km yi görüyor ama KRC halen daha 4.viteste dewam ediyor...
Bilindiği gibi vteclerin 3 we 4.witesleri çok iyidir ama 5.vites'te genelde 3 we 4.witesteki performansı arattırır.
Bizzat denemede 5e attım, KRC geldi, öne çıkmaya başladı, "hadi.. hadiiii.. hadiiiii... lan 5.ci vitese atsana şerooooooo" diye bağırdım ama adam hala 4.witeste dewir çewiriyor
ROL VTEC OEM Beyin OEM Egzantrik OEM Manifold ile bu kadar gittiği için bile fazlası ile tatmin etti beni.
KRC'ye tekrar maşallah![]()
kusurabakmayın videolar bıraz geç oldu ama bayram telaşı normal yani,ogun telefon hiç susmadı onun için güzel bi video çekemedim idare edin![]()
http://www.streetfire.net/video/rol-...ec_2086968.htm
http://www.streetfire.net/video/rol-...-2_2086970.htm
videolar birazdan aktif olur
RACE WERKS
Golf awd turbo 500+
Honda Tech - Ankara
mustafa keşke birinci videoyu uzun çekebilseymişsiniz çok zevkli olucakmış![]()
Honda Tech - Ankara
az once eskı bır vıdeodan baktım 190 mıs..4. vıtesın bitimireso sen nıye erken atıyon hacım vıtesı
![]()
şerefcim 180de kesiciye giriyor demedim, 180 ciwarı dedim, we kesici sesini duymadan, arabayı kesiciye sokmadan wites değiştiriyorum... Hani cadde de apaçilik yapmak olsa maksat kesiciye sokarım arabayı vtec sesi ile inletirim ortalığı ( yapmam ama yapacak olsam) ama roll yaparken ben arabayı kesiciye sokmuyorum, yoksa sen roll yaparken kesiciye mi sok yorsun arabanı merak ettim
![]()
harrem, sen de 190da kesiciye sokuyormuşsun arabayı, ondan geçiliyordun demek ki190ı görmeden 5'e atmak durumundayım, bidiğiniz üzere bu yaz sayısız deneme yaptım, az çok anladım nerde ne kadar gittiğini
![]()
İyide siz neyi tartışıyosunuz ?
Ya bırakın aq o şöyleymiş bu böyleymiş ,
bidaha denemicezmi bu arabaları ? nerde kalcak bu işin zevki ? Millet okuyo diye bir üstünlük çabasına girmeye gerek yok bir abuk mesaj daha gelirse moderasyona rica edip kökten sildircem..![]()
benzınınıze saglık cok guzel deneme olmus .
abi benim arabanın speclerini cümle alem biliyor, şu şöyle bu böyle desem ne demesem ne? Kalkıp bana kaçıncı viteste kaç km de wites değiştiğimi sorana bile cewap wermişim güzel güzel açıklamalı,kaldı ki ilk yorumlarda bazı arkadaşla benim önde olduğuma kanaat getirmiş, bizzat ben birinci ağızdan 5.witese attığım zaman KRC'nin geçtiğini de söylemişim... Üstünlük çabasına kim girmişse ben kaçırdım,mesajı göster bakayım kim ne demiş
KRC de ROL Vtec'de bilinen araçlar, denemeleri de ses getirsin biraz hararet yapsın konu,yeter ki arabalar hararet yapmasın abicim![]()
reşat arabanın nerde kesiciye gireceğini senden öğrenecek değilim madem arabanı okadar iyi tanıyosun gözün kadranda değilde devir saatinde olsunki kesiciye girme yada erken vites değiştirme sonrada ortaya çıkıp ben 180 civarı 5 atıyorum krc devir dönüp geçiyo deme
Honda Tech - Ankara
Honda Tech - Ankara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)