şunuda söleyim reşat senin araban 3 viteste sadece far çıkarıyor sonra ben 4 alıp o farkı kapatıp zaten geçmeye başlıyorum uzatsak bu farkın bukadarla kalmıycanı sende biliyosun aksini idda ediyosan buda senin yapınla alakalı
Printable View
şunuda söleyim reşat senin araban 3 viteste sadece far çıkarıyor sonra ben 4 alıp o farkı kapatıp zaten geçmeye başlıyorum uzatsak bu farkın bukadarla kalmıycanı sende biliyosun aksini idda ediyosan buda senin yapınla alakalı
Bu roll işi dostu dosta kırdırır. Konunun başına bakıyorum da arkadaşız dostuz derken sonlara doğru kırıcı sözler atışmalar ve yine kırgınlıklar.
Halbuki Ankara'da Kadir üstadın organize ettiği rolleri izleyerek inanılmaz keyif alıyoruz ve keşke her rolling böyle keyifli böyle çekişmeli sonunda da böyle bol muhabbetli geçse diyoruz içimizden.
Sizlere hiç yakıştırmadığımı belirteyim. Ne olur geleneği bozmayın...
gece gece ne olmuş bu adama yaa :hahaha:
reşo ne diyo adam beni ben 5 e attığmda geçti ee sorun var mı hatta belirtmiş de şurda atınca daha iyi oluyo diye adamın kötü niyetle ya da yanlış yaptığı bişey var mı uyku da mı okudun abi
bu arada roll vtecle sen bugüne kadar en az 20 kere denedin bi kere geçtin bu yüzden yok öyle bi kere denerim bi daha denemem yoksa biz de ecu falan takar öyle gelirdik ne dedik o gün beyin bağlamadık bi dahaki denemede farkı görelim diye sen de tamam dedin bugün de bekliyorum sorun var mı :icon_tup:
erkut işin iç yüzünü bilmeden yorum yapma kardeşim sende
krc_66 sen niye bu kadar kızdın,neye bu kadar bozuldun da böyle yazılar yazıyorsun?
"erkut işin iç yüzünü bilmiyorsun" diyorsun, işin içyüzü ne?
yahu altı üstü her zaman yaptığımız ROLL'lerden birisini yaptık, bu kez de sen geçtin. Nedir bu kurduğun cümleler,yazdığın mesajlar???
denemeyi benle yapıosun ama kadir abiye mi diyorsun ben ROL ile sadece bir kez denerm diye? Bana söyleseydin ya "SADECE BİR KEZ DENERİM" diye...
Ben seninle kaç kez denedim ben sayısını unuttum, tek bir tanesinin wideosunu yayına koydum mu bugüne kadar? Anladığım kadarıyla sen bana FENA DİŞ BİLEYİP KİN TUTARKEN ben seni hakkaten dostum biliyordum.
En aznından Yüzüme konuşsaydın bu hissetliklerini de kalkıp böyle bir ortamda herkesin içinde şu duruma düşmeseydik. . .
şeref abi ne güzel bi ortam var bence lütfen bunu bozmayalım yine eskisi gibi olmasın abi herkez birbirine zit gerçi sen yazmıssın işin iç yüzü diye ama ne oldu arife gününden sonra ben anlamadım.ogün demiştinizya erkut abiyle reşat abiyle bayram yine deneriz diye erkut abide reşat abinin arabasıyla uğraşıyo ayar felan eyer basmam felan dersen bence hiç uğraşmasın.ortamın yine gerilmesine üzüldüm.
Reşat faslı senin için Geçene kadar mıydı yani?
Yahu hakikaten yemin ediyorum çok ama çok şaşırdım.
Bizzat chiefkadir kankana sor bakalım, bana KRC ile denesene diyenlere her zaman ne dedim? Sırf sen üzülürsün kırılırsın diye soruyu soranlara ne dedim.
Bu kadar denedik bugüne kadar, tek bir kere şunun wideosunu techturkey'e ya da bir başka siteye koylaım demiş miyim acaba?
Yemin ederim tanıyamıyorum seni...
kanka yüzyüze veya telefon ile konuşun ortada bi sorun yok.Alıntı:
krc_63´isimli üyeden Alıntı
şeff bak ben bunu daha önce sanada söledim reşatada söledim ben rol vtec le birkez basarım 2 cisi olmuycak diye benim için reşat faslı kapanmıştır okadar arabası yürüdüğünde çıkıp şero sanada müsait bi zamanda saplıycam derse noktayı koyarım teşekkürler
burda yazışmanın bi anlamı yok. birbirini tanımayan insanlar degilsiniz
Çok iyi çok iyi devam bravo..
Aferim olm size kanka-şeff olmuş, kadir abi chiefkadir-kankan olmuş millet kime nasıl hitap edeceğinide şaşırmış saygı sevgide bitmek üzere ..
Napıyosanız yapın bundan sonra .......
Başlık @chiefkadir'in isteğiyle kapatılmıştır.