ne bilim abi öyle anladım şaşırdım ondan sordum :D
Printable View
olmuş olmuş :D abi rol vtiın sıkıştırma kaç ?
iki araç da çok mükemmel ya :D arada fark yok neredeyse... bin kere maşallah ikisine de :)
Maşallah araçlara kazasız belasız KRC çok iyi olmuş şeref abi onun direksiyonu +10 hp :D:D
masallah sampiyon krc vti
Maşallah güzel denemeler olmuş.
maşşallah araçlara
Maşallah araçlara.
2'side çok sıkı.
krcnın tam speclerı alsak aslında ıyı olucak,kısa fılan varmıkı 9200 devır amma uzmamıstır sanz sımdı:)
maşşallah iki araçada çok güzel ve çekişmeli dostana bi yarış oldu ikisinide canlı izlemenin zevki anlatılamaz sesler şahene tekrardan iki araçada maşallah bol bol gazlamalar
mustafa siz video çekmedinizmi sizdekileride eklerseniz sevinirim
2 aracada maşallah
şerefcigim gerekeni yapmışsın hamle yapma sırası reşat ta artık
bidahaki denemenizi merakla bekliyorum
krc cok daha ıı olucak....pıstonlar bı gelsın..
yok abi 13 cr hayatta çıkmaz rolden 1.8 hacimse hiç çıkamaz 12.5 bile anca senin piston çapın 81.5 yani 1615 cc rol de 1736 cc bu arada senin piston ne abi b16b değil mi neyle 11.5 da kaldın merak ettim
benim için her deneme test niteliği taşır şu geçmiş bu geçmiş umrumda olmaz şahsi düşüncemi söyleyim sende emme ecu egz kasnak port polish 0.50 yüksek cr piston yüksek rpmle sadece 84.5 pistonlu arabayla arandaki farklı 190 gibi kapatıyosun bu durumda bloktan güç almak daha çekici geliyo açıkcası bunu demek istiyorum yoksa her zaman derim ikisine de 41x10üzeri23 kere maşallah
bu arada evet beceriksiz mustafa çekmeyi deneyip beceremediğin videoları görelim :hahaha:
aynı specleerde degıl araclar burda onemlı olan parca secımı
[QUOTE=chiefkadir;1830067]Tamam Hamza uğrarım :) Eski Han typeR'ı bekliyom:hahaha:
abı arafe gunu beyın felan yenıden kodlandı marş yaptık çalıştı daha çok eksiği var
Zevkli oluyor basabas yuruyunce...masallah araclara...
Maşaallah ikisinede krc güzel olmuş:)