lan bu kurban ayagına gelemdık yaw:D
Printable View
lan bu kurban ayagına gelemdık yaw:D
iidi iidi ama SKN nin ankara uyum sorunu var suan...ayar istanbul hatta gebze ayari...var bikac isi daha...
Guzel olacak kismetse ilerde...ve araci gokhan alali daha 5 gun oldu...viteslerede daha alismak lazim disardan bile ne kadar yavas attigi belli...
Çok güzel bir gündü, organize eden kadir abiye teşekkürler.
Zewkli we eğlenceli denemeler oldu.
Sadece ROL Vtec - BMW 328 denemesinde belirtmem gereken bir husus war, 328de 2 kişi wardı, Rol vtecte sadece ben wardım, ayrıca BMW'nin bagajında da sağlam bir tesisat wardı,Bariz bir kilo dezawantajına rağmen kırmayıp denediği için teşekkür edip hakkını werelim. Biraz ağırlık azaltırsa çok daha güzel yürür, görüntüsü de 10 numaraydı,bayıldım wesselam...
SKN Type R hayırlı olsun tekrar, güzel araba,çok daha iyi olacaktır umarım.
Mertcan da Ibiza Cupradan röwanşı aldı,2 araca da maşallah diyelim.
VTK Civic si her zaman ki gibi yine şaşırttı izleyenleri :)
İbo'nun RS yine kıwamındaydı,allah tekerine taş değdirmesin.
Capcapca mustafa'nın RC gibi başka RC'leri de yollarda görmek temennisindeyiz.
Benim adıma en güzel olay da kadir abi'nin dediği gibi "ENKA KÖSÜLME WAK'ASI" Bu kez gerçekleşmedi gibi :)
Son sözüm de white RS'e olacak... Abi tamam iyi güzel de kurban olayım şu arabayı yawaş yawaş yükle, her seferinde ara açılıyor wallahi :)
Tekrar herkese teşekkürler.
Sağol kardeşim,arefe bayram derken bizim nazlı ustaya taktıramadık headersı o takılmayınca yazılımda yapamadık haa yapılınca noolcak uçacakmı zannetmem :) 2-3 boy atsa allah bereket versin:hahaha:
Reşo sende sağol evet bugün havada çok güzeldi seninde "Typerla deneme"isteğin neticelendi :) Skn tam formunu bulmadan denediğimiz için şanslıyız bizi hayata küstürmeden ben satayım bunu:hahaha:
Haklısın chiefkadir abi, Wallahi içimde ukde kalmıştı type r ile deneyememek, gerçi KPro'lu type R ile denemeyi hiç de düşünmemiştim ama o denk geldi olsun,yine de çok güzel oldu. Alan kardeşime tekrar hayırlı olsun. Güle Güle kullanır umarım.
Bu arada nazmiocak kardeşim, anladık ki artık şu arabayı biraz doldurma waktin gelmiş, gözardı etme artık bu durumu :)
Dönerken TTF si'yı kullanıyordum, VTK si ile bir de ben basayım dedim, anladım ki TTF'de bir sıkıntı war araba gaz yemiyor,üstelik dewir saati de sewredışı kalmış, we yine anladım ki gaz yese bile VTK si ile yürümek hakkaten zor iş :) Dışarıdan bakan hiçbirşeye benzetemese de VTK si çok hızlı :) Sıkıntıları aşalım,üste biraz daha emek + para harcayalım, bladerk iyice bir mıncıklasın arabayı, bizim de VTK gibi hızlı bir si'yımız olsun :)
Evet denedik ettik köprü altına kadar Skn ile herkes denedi ama bir gerçek var onu gözardı etmeyelim benim Rs'e de ben 230 dayken yetişiyor benim kestirme anımda(238) o 2,5 boy öne geçiyor..hatta hızını alamayıp 250 ile gölbaşına gitti :)
Diğer deneyenleride uzunda rahat geçiyor...
sanırım type r ile başa çıkabilmenin tek yolu enkada denemek, köprüye kadar basmak, köprüden çekilen wideoya da saygı duymaktır :)
Yol uzadıkça tayyar uzar ne de olsa :)
Güzel bir gün olmus bütün araçlara masallah
yaa bu arada videoları ben çektim bazılarında şu geçti bu geçti diyorum köprüden sonra ne oldu haberimiz olmuyo o an kimse yanlış bişey anlamasın köprüye kadar gördüğümü söyledim beyler
bi tane de rövanşımız vardı da biz dedik kadir abi kankamıza :hahaha: gelemez diye tanıdık insanları kime selam vereceğimizi gördük :icon_tup:
yanlız si saxoyu geçiyo diyorum
yok o deneme başarısız bi denemeydi zaten en tepeden başlandı beceremediler bi türlü köprüye 50 metre kala başlandı orda si saxonun önünde görünüyo ilerde ne oldu göremiyoruz tabi yine de koymuş mustafa ben de çekerken yanlız si saxonun önünde gibi bişey dedim
Anladım combo
Saxoyu kullanan arkada 3. e atamayınca bende bıraktım sımdı ayıp olmasın diye tekrar yakından bastım genelıkle oyle denk gelıyor bana daha oncede araba turbo ıken m5 le oyle yakından basmıstık kopru altı yakın gecmıstık :)
senın yorumlar ıyı yaws heheh :D