Herkesin unuttuğu asıl teşekkür edilmesi gereken kişi Koskoca bir paket Çekirdek getirerek Köprü üstünde çekirdek keyfi sürdüren nazmi'nin arkadaşıdır. Tekrar teşekkürler :)
Printable View
Herkesin unuttuğu asıl teşekkür edilmesi gereken kişi Koskoca bir paket Çekirdek getirerek Köprü üstünde çekirdek keyfi sürdüren nazmi'nin arkadaşıdır. Tekrar teşekkürler :)
Güzel bi gundu. bu gunu organıze eden kadır abıme tesekkur edıyorum.Aramıza turboları almadık rakım makım sorun cıkmadan guzelce bayrollastık pardon bayramlastık:D
Herkese Maaşallah.
http://img241.imageshack.us/img241/979/adszsp.jpg
Oncelıkle Gokhan kardesıme hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın .Type-r sesını ozlemıstım ıyı oldu:D
ekısıklerı gıderılınce ve benım bıldıgım gokhan gıbı vıtes atmaya baslarsada cok daha zevklı olacak.
rol vti başkasına kaldırmıs beklerken bız nasıbımızı aldık:D:D
bı kornayı tutturamadakı bı rol vtı vıtes kacırdı bı ben kacırdım en ka ***** gıt gel sıkıntılı gene vıtes kacmasın dıye 2.ye bıraz yavas atınca total de 2 boy yedık rol den:D
206rc de guzel gıttı maasallah. kısa sanzuman resmen kaderını degıstırmıs rc nın.
ıcının bosaltılmasıda tuzu bıberı olmus:)
http://img502.imageshack.us/img502/6315/87929816.jpg
Videolar:
206 Rc - Clio Rs
Clio Rs - Rol Vti
Canım çekti valla ya:)
Geliyim de Fiestayla deneyelim gökhan:D
Bugün için teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür ederim :hahaha:
Roll sonrası çayyolu Bahçemiz'deki muhabbette güzeldi:icon_tup:
Yokki enkada 110bg altı araba gidelim :D
Maşallah hepsine
taypar hayırlı olsun başkan :)
videolar için teşekkürler senin rcninde maşAllah ı vardı Görkeminde eline sağlık güzel görüntüler çıkmış...
Allah razı olsun Kadir abi aslında denemek aklımda yoktu bayramlaşma modeliydi bendeki ama seni kıramadım arabanın ayarsız halini görmüş olduk...
tavsiyen için teşekkürler Muharrem daha SKN nin yağsu bakımı var oarada baktırırım ayar ve alışma sürecinden sonra daha iyi olacağını düşünüyorum hayırlısı bakalım...
eyv. hacııı benimde SKN ye alışmam lazım farklı bi araç ayar kayar dan sonra daha çok zehirlenecen haberin olsun...
Allah razı olsun reşat senin aracınında maşAllah ı var...
harbiden si çok güzel gidiyor...
ahahhahahua Kadir abi köprüye kadar zor ya seni geçmek köprü senin sayılır bakalım zamanla ne olur bilinmez:) white rsde kocaman bi maşAllah...
ben ilerden dönülecek yer vardır dedim ama o koca arayı tersten geldim sonra... :D
eyv. hacııım Allah daha iyilerini sanada nasip etsin güzel gündü ben eğlendim gerçi bagaj 2 koli malzeme dolu artı stepne yangın tüpü vs.vs. bide üstüne benim konya üzeri viteslerim mis... :D olacak olacak zamanla... tıc rs i fena özlemişim onu farkettim ya değişelim mi hacııı... :D
eyv. oğuzcum denemek şart değil maksat sohbet muhabbet köprüde güzel...
buluşmayı düzenleyen Kadir abiye ve gelen herkese teşekkürler tüm araçlara maşAllah kazasız belasız kullanın...
wideolar için saol ibo :)
yalnız fotoğraf karesi yakalamak için çektiğin wideoyu da isteriz,en bomba wideo ordan çıkar zira ;)
Bir de "başkasına" kaldırmadım meraklanma, şurda kaç kişiyiz ki birbirimize kaldıralım değil mi ama ? :D :D :D
Gündüz denemeler hem seyredenler için hem de deneme yapanlar için çok daha keyif werici, bekar arkadaşlar PAZAR GÜNLERİ boş durmasınlar. Benim gibi ewli mutlu çocuklularda Gece karanlığında deneme yapar,izleyenlere akla karayı seçtirirler :)
ahahahah sende yanlış çıkmış Kadir abi ignition ignition:D dilimin ucundaydı yaw...:)
Videolar net ama hiç doyurucu değil şöyle ikiye iki baştan sona izlesek daha keyifli olurdu :)
Al vtec saxo denemesinde mertcan çok sağlam çekmiş vitesi o dikkatimi çekti :icon_tup:
Skn typer hayırlı olsun yeni sahibine..iyi bi ayarla umarım daha ileri gider..
Güzel denemeler olmuş Maşallah tüm araçlara..
tüm araçlara maşallah şu skn hakkıyla yürüsün artık inş ... kadir abi rs'ine hayranım maşallah gözüm üzerinde:D:D
tum araclara maşşallah ...bu arada skn typer ı alan arkadasım hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız bınmen dılegıyle ayarlardan sonra ıns daha daha ıyı gıder aracın
arabaların hepsine maşallah.
skn nin ayarından önce sen başka şeylerine bi baktır kardeşim benim.
benzin pompasına bir baktır tps e baktır subaplarına baktır emme yi sök temizle.
sonra ayar yaptır.
benden söylemesi.
sadece ayarla ilgili olan bir yavaşlama sözkonusu değil.
ben rasimden önceki sahibiyim.
araban hayırlı olsun
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim elimden geleni yapacağım inş. 5.gün henüz formasyon modeli zamanla çok daha iyi olucak SKN hayırlısı şuan için keyfini çıkarıyorum egzos-ayar-bakımdan sonra çok daha farklı olucak...
video konusunda da yapacak pek bişey yoktu diğer araçların hepsi tek kişilikti ve kameram yoktu kısmet şu afryi halledince araç içi çekim bende çok istiyorum sökmeyi düşünmüyorum...
gaz kelebeğinden flitrenin borusunu çıkar.
araba çalışmıoken tam gaz yap.
gaz kelebek tam açıldığında eğil bak 90 derecemi duruyor kelebek
değilse arkasındaki vidadan ayarla.
bunuda kontrol et.
skn nin gideri şu videolardakinden çok daha fazla.